- 9 Kasım 2016
- 171
- 351
- 33
- 30
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Bdv'de bir süre düzenli takılırsaniz eğer bu fikrinizden bir nebze cayacağınızı düşünüyorum.Malum 2 konudan 1i aldatma yada boşanma.Ayrica 25 yasinda okumus etmis birinin hayattaki tek amaci evlilik olmamali bence ya.Hiç mi gitmez istediginiz yerler yok bir başiniza yada kız kıza.Hiç mi öğrenmek istediğiniz yapmak istediğiniz şeyler yok.Evlenmekle kafayi bozacağiniza hayattaki amacinizi sorgulayin bence biraz.Merhaba hanimlar
Sorunum şu ki 25 yaşına geldim ve hala bekarim. Meslek sahibiyim ve guzel denilebilecek birisiyim. Evlilik yaşım artik geldi ciddi anlamda birseyler olsun istiyorum fakat tanistigim kisiler dahi olsa bir iki görüşmeden sonra sonlaniyor.
Cevremden de surekli ne zaman evleneceksin sorusunun sorulmasindan bıktım artik ciddi anlamda evlenmek istiyorum
Sizce ne yapmaliyim
Not: Bir önceki konumda polis es adayim oldugundan bahsetmistim gecen hafta görüştük sonuç nötr bastan beri istemiyordum zaten onu
Allah sana akil fikir versin. Yirmibir sayfalik nasihatta aklini basima getirmemisÇok güldüm :) Alemsiniz göndermeniz harika :)
Yok artık yaa sanki evlenecem diye ölüyorum öyle bi yazmışsınız ki evlenmek isteyenler var ama istediğim gibi biri çıkmıyor ben bunu dile getirmek istedimAllah sana akil fikir versin. Yirmibir sayfalik nasihatta aklini basima getirmemisO zaman onune ilk cikan biriyle evlende gununu gor derim:)
Çok teşekkür ederim dediğiniz gibi bu konuyu rafa kaldırmalıyımEv le ne ceem vermezlerse ga ça cam esprisini yapan oldu mu, kesin olmuştur ehehe. Şaka bir yana bir şeyi ne kadar çok ister, üstüne düşerseniz o inatla olmuyor arkadaşlar. Test edildi onaylandı. Buna artık Murphy Kanunları mı dersiniz, kaderin acıklı cilvesi mi dersiniz bilmem ama bence bu hayatın "Sen bakarken soyunamıyorum" deme şekli. Üstüne düşmeyin bu kadar. Kaderinizde varsa en alakasız şekilde bile hayatınızın aşkıyla tanışıp evlenirsiniz, yoksa ne kadar kendinizi yırtsanız da evlenemezsiniz.
Peki benim yaşımdayken bir evde kaldım düşüncesi yok muydu sizde de30 yaşında evlendim. o da karşıma çıktı diye. yoksa evlenmeye niyetim yoktu belki şimdiki aklım olsa yine evlenmezdim.
yani demem o ki hayatın amacı evlenmek değil. evlilik bir ödül değil. kendinize daha yararlı fırsatlar yaratın. okuyun, gezin, görün, öğrenin olacaksa o ortamlarda olur zaten. 25 yaşında bu ne derdi ben anlayamıyorum.
Sizin yaş kaçB-E-N--DE-EE-EE
Ama benide anlayın herkes güzelim diye sevgilim var sanıyor ama yoookkkCanım şimdi bunun bir tarifi taktiği yok ki hanı al ısırgan otunu kaynat gece bir gündüz iki iç gibi bir taktik yok yaniolacağı zaman o gelir seni bulur. Daha çok gençsin gez dolaş görmediğin yerleri gör yeni arkadaşlar edin eğlen gününü gün et elbet bir gün olur varsa kaderde.
Sizin kafanızdan istiyorum ne içirdiler size acaba31 yaşındayım daha bi kere böyle paniklemedim3 yıldır da sevgilim yok
Neyden dolayı boşanıyorsunuz özel değilseBen de evlenemiyorum diye panik yaptım . Birini çok tanimadan hatta bazı olumsuz davranislarini göz ardı ederek evlendim sonuç BO SA Nİ YO RUM. Bu arada 29dum evlendigimde
Yarama tuz basmaaOooo yaşınız baya geçmiş,
Eee evde kalmışsınız ama. Yok artık evlenemezsiniz zaten
Tipi orta iyi bi meslek sahibi iyi huylu dinine düşkün aile kültürü yakınNasıl bir eş adayı istiyorsun.
Okudum konuyusana ciguli'den binnaz parçasını armağan ediyorum özellikle de "kudurdun muuuu" kısmını.
bir de kocam osuruyo temalı bi konu açmış bi arkadaş onu da okumanı tavsiye ederim
HErkesin derdi ayri tabi doktora göründünüz mü neyden dolayı?DO-ĞU-RA-MI-YO-RUM
Kemale erecemEV-LE-NIP de ne yapacaksın? ....
Yorumlardan sonra motive oldum ama hayatımda biri olsun artık dimiii :))İlahi kızlar
Trabzonluyum neden ki?
Siz evli misinizEvlenmeyin diyorum ben :)
Anam oturun ananızın dizinin dibinde bey gibi yiyin prenses gibi gezin :)
NİYE MEMNUN DEĞİLSİNİZ EVLİLİKTENKara bahtım kör talihim evet evliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?