evlenene kadar kaç sevgiliniz oldu?

sardunya2020

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2020
12
29
3
33
ilkim tekim olsun dedim. lisedeyken çocukça bişey vardı. çocukçaydı bitti. sonra üniversitedeyken 1 tane ciddi düşündüğüm vardı. 2 hafta öncesine kadar çok iyiydik ama artık benden bıktığını söyledi ayrıldık. oysa ben onunla evleneceğim diye düşünüyordum.

acaba biri daha olur mu? sizin evlenene kadar kaç sevgiliniz oldu? sanki bi kişi daha hayatıma girerse gerçekten sevemem gibi.

Evli degilim ama 33 yasindayim. 2.5 yildir kor topal giden bir iliskim var. Baska da ciddi bir iliakim olmadi. Birakmak istedigim cok oldu ama ben de bundan sonra birini bulabilir miyim? Birine isinabilir miyim gibi endiseler yasiyorum. Kismette varsa kac yasinda olursak olalim hayatimiza biri girer ama iste biz goremiyoruz ne yazik ki. Evlenene kadar kac iliaki yasadigimiz onemli degil ama soyle de bir gercek var ki o da her iliski bir tecrube demek. Buyumenin bir baska yolu

2. Sevgilimle evlendim iyi ki de öyle olmuş. Eğer eşim ilk ilişkim olsaydı muhtemelen şimdi eşim olamazdı. Çoktan ayrılmıştık. İlk ilişkimde yaptığım yanlışlardan ders çıkarttım, kendimi tanıdım, ne isteyip ne istemediğimden emin oldum. İkinci ilişkimde çok daha aklım başımdaydı bu yüzden. Herkes aynı değil 10. Sevgilimle de evlenebilirdim. Daha ayrılığınız çok yeni zamanla karşınıza birisi çıkar eskisinden bile çok seversiniz. İnanın seviyorsunuz o ilk aşk tek aşk bir kere ömürlük sevmek bana göre sadece boş romantizm.

Valla sayisini hatrlamiyorum.zaten sevgili olmadim hic onlar kndi kndilerine gelin guvey oldular hatta onlarin akillarinda evlndik coluk cocuga karistik ama ndense bnm hic hberim yok.erkkleri fazla ciddiye almamak lazim tatlim sonucta tek yön insanlar ne kadar yuz verirsen o kadar tepene cikarlar.zamani geldiginde adam gibi adam seni bulur sende dersin zTen iste bu cocuklarima baba olur.bekarliginn keyfini.cikar inan cok.araniyo

Ne kadar çok deneme yanılma o kadar iyi. Eşinize tam hazır olduğunuzda karşınıza çıkacak bir şekilde... öncekiler hep hazırlık yaptırıyorlar. Kendinizi kapatmayın, herkes yaşar bunları... Evlenmek basit bir şey değil, her yönden ne gibi bir eş istediğinize, yanınızda arzuladığınız o kişiye odaklanın ve zamana bırakın. Aklınızda tam olarak tasvir etmeden evlenmeyin sakın,, sonradan pişman olabilirsiniz

3 sevgilim oldu 3.sü eşimdi ilk görüştüğüm kişiden sonra asla sevemem diyordum. Ikinci görüştüğüm kişiyi de istemiyordum ama çivi çiviyi söker hesabı görüştüm. Ama eşimi gördüğüm gün işte dedim ilkini tamamen unutturdu çok kısa bi zamanda. Iyi ki tanımışım çok aşığım eşime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…