evlenene kadar kaç sevgiliniz oldu?

Çoğalt bence flortlesip evlenmedigini sevgiliden sayma 1 olsun o
One night yasayaninda 3 demesi ne biliyim

E one night stand lere sevgili diyo muyuz? :) çok saçma değil mi ya?
Eskiden one night yokmuş sayılmazmış ama bence karsilastirilabilcek her şey az da olsa ilişkiden sayılır. Onda da sevişmeyi karşılaştırırsın
Ne kadar çok insan gördüğünle alakalı gibi konu özü. Bilemedim.

Kocamla 16 yasinsan beri sevgiliyiz. Ondan önce bile 5 cocukca mocukca bu gonül hissetti bir şeyler. Yaşanılanları yorumlamıyorum elbette.

13 Küsuratlı sayı vereyim de salladığım anlaşılmasın
Bir kısım kadın için de soruyu soran erkekse eğer o sayı hep birdir, rakamla 1
Yok artık inandırıcı olsun diye 2 veya 3 diyorlar

Konuya cevabım evli değilim saymaya devam ediyorum

eşim 2. sevgilimdi. İlk sevgilimle ayrılığımızdan tam 10 gün sonra tanıştık başta arkadaştık 2 yıl sonra da evlendik. İyi ki de onu seçmişim :)

ortalama 10 uzun ve kısa vadeli...

İlkiyle evlendim. Tabi bj işler nasip. Biz liseden tanıştık arkadaşımdı oldu. Ama olmayadabilirdi.

Yok yok seversin. Ama bak su gercek, 22 yasinda cok severek, icim parcalanarak ayrilmak zorunda kaldigim o kisiyi unutmak icin, bir dunya farkli kisiyle tanistim, herkeste onu aradim. Ta ki esimle tanisana dek, herkesi onunla mukayese ettim. Tekrar sevmem 10 yilimi aldi. Gecen senelerde tesaduf karsilastik, mutlu huzurlu evliligim olsa da, farkettim ki yeri hala farkli.
Zamana birak. Sadece onune bak.

oldu benim baya ya
lisedekileri, kısa sürelileri saymıyorum.
üniversited başlayan 3 senelik bi ilişkim oldu. ondan sonra da oldu 3 kişi filan ama o kadar sürmedi. 6 ay civarı filan.
sonra eşimle tanıştım işte.

ilk olsun tek olsun filan bana saçma geliyor. yaşamak lazım diye düşünüyorum. kıyas yapabilmek neyi istemediğini bilebilmek önemli.

Amaan napıcam hiç birinin evi yoktu. Ben kendime senin kocanın evi yok dedirtmem

ne alaka bilmiyorum ama anlatasım geldi dur.

şimdi biz abime kız arıyoruz bu s.lak kendi bulamadı bi türlü. neyse geçenler de teyzem aradı bir kız var gelin dedesi ile görüştük ben bir oğlanı göreyim sonra kızla tanışsınlar dedi (cümlenin sonu bi olmadı gibi neyse)

bu dedemizin 2. evliliğiymiş teyzemler de görüşmeyi teklif ettiler okey dedik kalktık gittik abim annem eşim ben. dedeyle görüştük her şey çok güzel kızla tanışacaklar ev oğlanın kendisinin demi dedi hayır annemin dedik e olmaz o zaman ben gidiyorum dedi hepimiz şok.. bana ev oğlanın dediler o yüzden geldim yoksa gelmezdim falan diyor. amca abimin tarlası var arabası var diyorum yok olmaz torunum rahat etmek istiyor dedi neyse kalktı gitti kapı da enişteme annesine baksana evi vermiyor olmaz bu iş demiş

hala kendimize gelemedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…