evlenenler bekarları anlıyor musunuz?

Kimse siz bekarsınız diye cümlelerini cımbızlamak zorunda değil. Bekarlarla görüşün o zaman. : Dünyanın sonuna gelmiş gibi konuşmanız da hoş değil.

Son düzenleme:
bu işler nasip kısmet. .
Allah iyilerle karşılaştırsınn..
35 yaşında evlenceğim derdim hep..
20 yasında evlendim. .
Halam 34 yasında evlendi. .
İyiki bu yaşımda evlendim diyor. .
Kocası insan kıymetii biliyor. .
Hayırlısı olsun. .

Ben anladiklarini dusunuyorum, sonucta medeni durum degişikligi beyne zarar verecek birsey degil ki.

Elbette hayatlarinda bazi farkliliklar olabilir, oncelikleri degisebilir ancak karakteri oturmus biriyse bu paylasimlarinizi etkilememeli.
Iyisiyle kotusuyle pek cok ornek var...
Kisiligi oturmamis insanlari da akliniza takmaniza degmez bence.

Yalnız dikkat ettim de herkes bi şikayetçi. Evlenen kimse mi memnun değil hayatından? Bi tek ben mi iyi ki evlenmişim diyorum anlamıyorum ki çok ilginç.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Valla benim derdim farkli , konu sahibesi muhabbet bayiyor demis. Ben de uzulup dertleniyorum vallahi. Bu yaz gidecegim bir dugun var, gelin unv den cok da samimi olmayan ama takildigim bir arkadasim oluyor. Bana Cherry sen zevklisindir diyip, gelinlik dergilerini onume koymaz mi........yemin ediyorum bogazim dugumlendi. O kadar buruk hissettim ki anlatamam. Neyse , daha kotusu de oldu kumaslara, modellere bakalim diye gelinlikcilere de gidelim diye israr etti. Gelinlik magazasinda o kadar kotu, o kadar buruktum ki, heyecanla gelinlik bakan gelinlerin arasinda. Giyinmesine yardim eden kiz, gelmisken size de modeller gosterelim, size ne zaman kismet dedi. Ben de icimden gidisata bakarsak hicbir zaman dedim. Eve gelene kadar agladim kizlar, ask acilari, bu konudaki talihsizliklerim, hayalkirikliklari, hepsi gogsume dugum olup oturdu. Kimsenin mutlulugumda gozum yok, sadece dugun/gelin gorunce aklima kendi hayatimin gidisati ve mutsuzluklarim geliyor, elimde degil. Bana oyle geliyor ki, evlenen arkadaslarimin ccuklari oldugunda ben hala uzulerek bakiyor olacagim.

teşekkür ederim güzel dilekleriniz için ve allah mutluluğunuzu daim etsin

ben sevdiğime kavuşamadım..çünkü o benim ellerimi bıraktı. tek dileğim bana herşeyi unutturacak kocaman yürekli bir adam..allah herkesin gönlüne göre versin inşallah..

böyle insanlar yüzünden ben kendimi baskı altında hissediyorum. benim sorunum evlilik değil çocuk... çocuklarla her zaman aram iyiydi bekarlığımdan beri şimdi de eşimin yeğenlerinden bi tanesine özellikle bayılıyorum ama yaşadıklarımdan dolayı sanki insanlar bana acıyor üzülüyor ya da ben onların çocukları var diye üzülüyormuşum gibi geliyor.

oysa alakası bile yok eskiden de böyleydim ben çok kötü günler yaşamış olsam da kimseyi hamile diye kıskanmak gibi bir manyaklığa düşmedim şükür ya da bebeği olanları gördükçe hasetlenmedim. siz yapıyorsunuz demiyorum ama genelde bekarların evlilileri, çocuksuzların çocukluları kıskanması bekleniyor toplumda. siz de benzer sözler yazınca paylaşmak istedim çünkü çok bunaldım bu durumdan...

dua ediyorum ama bazen ümitsizliğe kapılıyorum. keşke sorun sadece yalnız olmam olsaydı..oysa ben hala geçmişteki insana dair anılarımı silmeye uğraşıyorum. ve bazen, bu çok saçma ama, onun benim kaderim olduğunu hissediyorum. adam bana seni sevmiyorum dedi. sonsuza dek defoldu gitti. ama bu duyguyu içimden atamıyorum. hayır kesinlikle onu istemiyorum. onunla bir gelecek asla hayal etmiyorum çünkü bende çok derin yaralar açtı.onunla imkansız artık.. ama onun benim kaderim olduğu hissini içimden söküp atamıyorum bir türlü. üstelik ayrılalı iki sene oldu. kendimi mi kandırıyorum acaba.. off bilemiyorum

geçen yaz çok sevdiğim bir akrabamın düğününde gelinle damat düğün salonuna girerken birden hıçkırıklara boğuldum. kendimi tuvalete attım çocuklar gibi ağladım. çünkü tam da o yaz o ay bizim evlenmeyi düşündüğümüz tarihti, oysa çoktan ayrılmıştık.iki senedir ne zaman bir düğüne gitsem tam nikah akti yapılırken gözümden yaşlar inci gibi süzülüyor.. geline bakıyorum.. pırıl pırıl..aşk dolu.. bu mutluluğu benim elimden aldığı için onu affedemiyoum.

dilerim en yakın zamanda yaralarımızı saracak o beklenen gelir..

Evlenenler bekarların sorunu evlenince unutuyor doğru, kendi derdimize düşüyoruz buda kesin.. Ancak burnumuz sürtüp, göbeğimizin suyunu alınca kocadan aha ozaman bekarlığımız aklımıza geliyor ve bekarları anlamaya başlıyoruz Buda yaklaşık 2 yılımızı alır Kısacası evlenince anlarsın

Son düzenleyen: Moderatör:

okadar da aciz yaratmamış ama Allah bizi..
sizi sevmeyen ve çoktan yolunu ayırmış birisi, dua edin kaderiniz olmasın..
ve iradenizi kullanın olmaması için..
evlilik oyuncak değil..
ben bana deli gibi aşık bir adamla evli olmama rağmen çok zor günler yaşadım..
kaldı ki sevmeyen biriyle bir ömür asla düşünmeyin..
hayatınızın hatasını edersiniz..
Allah hayırlı kısmetler çıkarsın karşınıza..

Herkes kendine göre haklı, hayata bakış açısı farkı herkesin ancak 50yaşına gelip geriye dönüp baktığında bir evladının olmasını ister diye düşünüyorum bir kadının.. Tabiki çocuğu da Allah nasip ederse ama evlenip en azından denemek lazım... Derdim evlilik koca değil gönderimin tamamını okumamış bazı arkadaşlar .
Bekarlık çok rahat maddiyat problemim yok. Çalışıp yüksek lisansımı yapıyorum konuştuğumuz konularımız sadece erkekler değil yani :) harika herşey ama insanın gözüne sokar gibi 1saat boyunca hayatındaki güzellikleri anlatan arkadaşlardan bahsediyorum.. Beni anlayan arkadaşlar da varmış topikte inşallah evli ve mutlu Eşinden memnun arkadaşlar daha dikkatli olun.. Konudan farklı ama ince düşünceliyim biraz ve mesela iş konusunda olsun yada sahip olduğum diğer şeyler için, karşımdakini rahatsız etmemeye çalışıyorum buna benzer bir durum işte bahsettiğim,
Aslında bu başlığım herşey için, senin sahip olup karşındakinin sahip olmadığı şeyler için mütevazi olmak lazım..
Herkese mutluluklar dilerim kalben inşallah hayatınızda herşey yoluna girer,

Son düzenleme:

Tamamen katiliyorum. Bende mutlulugu evlilikte aradim ama daha beter mutsuz oldum... Insan kendi icinde mutlu olabilmeyi ögrenebilmeli... Seni o kadar iyi anliyorum ki, ama birak, gec olsunda, güc ve pismanlik dolu olmasin...

Evli değilim, ama aramızda birkaç yaş olan ve tabiri caizse muhabbetin dibine vurduğumuz kuzenlerimle onlar evlendikten sonra konuşacak konu bulamaz oldum. Önceden bir araya geldiğimizde uzun uzun sohbet eder hatta sonra annemleri bırakıp ayrı odaya çekilirdik; evlilikten sonra benimle değil annemle daha çok muhabbet eder oldular. Yemek tarifiymiş, bebek bakımıymış, çamaşırmış, ütüymüş, vs... derken muhabbete yabancı kaldığımı farkedip kendi köşeme çekilmek durumunda kalıyorum. :)

Kimse siz bekarsınız diye cümlelerini cımbızlamak zorunda değil. Bekarlarla görüşün o zaman. : Dünyanın sonuna gelmiş gibi konuşmanız da hoş değil.

Kıskançlık manyaklık değildir bence, ben ilk mesajımda kıskançlık hissetmediğimi söylemiştim

Tamamen katiliyorum. Bende mutlulugu evlilikte aradim ama daha beter mutsuz oldum... Insan kendi icinde mutlu olabilmeyi ögrenebilmeli... Seni o kadar iyi anliyorum ki, ama birak, gec olsunda, güc ve pismanlik dolu olmasin...

Herkes kendine göre haklı, hayata bakış açısı farkı herkesin ancak 50yaşına gelip geriye dönüp baktığında bir evladının olmasını ister diye düşünüyorum bir kadının.. Tabiki çocuğu da Allah nasip ederse ama evlenip en azından denemek lazım... Derdim evlilik koca değil gönderimin tamamını okumamış bazı arkadaşlar .
Zaten evlenip mutlu olamamış kişiler bu bahsettiğim şahsiyet olamazlar ki, bahsettiğim evlilik imtihanı olmayan ve evlenip çok mutlu olan kişiler yine söylüyorum Allah mutluluklarını daim etsin..
Bekarlık çok rahat maddiyat problemim yok. Çalışıp yüksek lisansımı yapıyorum konuştuğumuz konularımız sadece erkekler değil yani :) harika herşey ama insanın gözüne sokar gibi 1saat boyunca hayatındaki güzellikleri anlatan arkadaşlardan bahsediyorum.. Tabi ki istediğini anlatacak rahat olacak yanımda yüzümdeki ben izini hissettirecek tabiri caizse ama tamamen muhabbet değişir mi, eski sevgililerinden bahseder neden bahsetmesin, konumuz dünya meseleleri yada iş meseleleri, ahiret konuları iken tamamen kocaya dönmesi:)
Beni anlayan arkadaşlar da varmış topikte inşallah evli ve mutlu Eşinden memnun arkadaşlar daha dikkatli olun.. Konudan farklı ama ince düşünceliyim biraz ve mesela iş konusunda olsun yada sahip olduğum diğer şeyler için, karşımdakini rahatsız etmemeye çalışıyorum buna benzer bir durum işte bahsettiğim,
Aslında bu başlığım herşey için, senin sahip olup karşındakinin sahip olmadığı şeyler için mütevazi olmak lazım..
Konu mu kalmadı diyor bazıları yani başka konular da açabilirim ama burası yeri değil bu topiğin konusu bu arkadaşım. O başlıkta da başka sorunları dile getiririz..
Herkese mutluluklar dilerim kalben inşallah hayatınızda herşey yoluna girer, mutsuz evlilikler huzurlu bir yuvaya döner...

Acin halinden tok,bekarin halindende evli anlamaz....canim seni cok iyi anlayanlardan biride benim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba arkadaşım
Çok güzel yazmışsın.Senin içinde bulunduğun süreci çok iyi anlıyorum ben de benzer süreçten geçtim.Sen daha çok yeni evlisin.Mübarek günde dua ettim senin için Allah hayırlı zamanda hayırlı bi evlat nasip etsin sana ve seninle beraber isteyen herkese.Hergün duamdadır bebek isteyenler.Bilirim o acıyı o iç geçirmeleri.çok şükür Rabbim bana topaç gibi bi evlat nasip etti.senin de olacaktır inşallah..Senin bu yazmış olduğun duaları Hergün okuyorduk eşimle..bu duaları görünce o günlerime geri döndüm yazmak istedim bu yüzden sana :

Canım duygum çok teşekkürler tatlım çok vefalı halden anlayan bir dostsun bir seneyi geçti dua ediyoruz seninle Allah razı olsun.. Unutmadın hiç bizi.. Güzel kalplim.. İnşallah canım Rabbim sana hayırlı bir zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin amin zaten aklıma geliyorsun dua ediyorum sana ben Yanımda olduğun için çok teşekkürler .. Üzülme her zorlukla beraber bir kolaylık vardır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…