evlenenler bekarları anlıyor musunuz?

Bekarlar evlilerim muhabbetini istemez çocuğu olmayan olanınkini istemez ama insan cımbızla seçemiyor iste.. ben de beni hayatımı nasıl olduğumu soranlara anlattım kimi zaman görümcemi kimi zaman oldu düşüğümü. Kimse birşey demedi ama şimdi bu konu üstüne acaba banane senin görümcenden düşüğünden mi dediler diye aklıma geldi...

Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler...

Ne güzel yapıyorsun nispet yapanlara sözüm ki dediğin doğru gerçek dostlar zaten düşünüyor bu noktayı, inşallah amin

Aynen canım aynı duyguları paylaşıyoruz inşallah hayırlı yuvalar nasip olur bize de..

Düşünmen ne kadar güzel..

Valla yazdiklarina sonuna kadar katiliyorum ve ayni şeyleri yasiyorum bizde umarim bugün mutlu oluruz hayirli kismetler nasip etsin rabbim

Amin inşallah çok sağol

Rabbim öyle bir evlilik versinki Cennete gitmekte vesileniz olsun esiniz

yanlızlık cok zor kim nederse desin yanlızlık Allaha mahsus.Rabbim kimseyi yanlız bırakmasın.cok zor.Allah Büyük.

İşte bu, kadınlarda menopoz diye bir durum var daha evli bile değilsin yanımda ay geç kaldık ikinciyi yapalım sözlerinin düşüncesizliği, aynı şey evli olup çocuğu olmayanların (durumu bildiği halde) da yanında yapıyorlar, bu düşüncesizliği anlamıyorum...

İnşallah hayırlı zamanda çok mutlu olursun, gerçekten üzüldüm, sorunlu imtihanlı evliliği olanlar zaten böyle şeyler yapmıyorlar, getirir yolunda giden kişiler halden anlamıyor

İnşallah tekrar karşına seveceğin ve kavuşacağın biri çıkar ve çok mutlu olursun

İnşallah çok mutlu olursun...

Biliyor musun benim de seninkine benzer bir durumun var, üstelik kendisi hemen evlendi ve mutlu duyuyorum.. Ama gerçekten ben hak olduğunu düşünüyorum bunun... Adam yasını mı tutardım diyecekler, giderken sebepsiz gidiş ve hayalleri yıkmak hak..

Amin inşallah herşey çok güzel olur hayatında

Tamamen katiliyorum. Bende mutlulugu evlilikte aradim ama daha beter mutsuz oldum... Insan kendi icinde mutlu olabilmeyi ögrenebilmeli... Seni o kadar iyi anliyorum ki, ama birak, gec olsunda, güc ve pismanlik dolu olmasin...

İnşallah Allah kimseyi pişman etmesin

Allah sabrının karşılığını versin inşallah, hayırlı kısmetler nasip etsin sana mutlu bir yuvan olsun inşallah

Bekar olarak da sen dikkat et sozlerine

Aynısı evliler için de geçerli bekarken çok samimi olduğum arkadaşım sevgimiz azalmasa da ortak noktalar azaldığı için gün geçtikçe vefasızlaşıyor beni aramıyor. Yaşı benden büyük ondan önce evlendim ve çocuk sahibi oldum o hala bekar ve evlenmeyi çok istiyor. Her zaman dualarımda. Ama eşten ve çocuktan şikayet maksatlı konuşmalar bile bazen bekar arkadaşları rahatsız ediyor. Üzücü olan aranın açılması ve eski muhabbetlerin olmaması...

Benimde bir suru bekar arkadasim var ve yaslari 35 ten geckin. Uzuluyorum durumlarina ama yanlis insanlarla sirf evleniyim diye cabalamalarina kiziyorum, evliligin kotu yonleri de oldugunu anlatiyorum, kendi evliligim konu dahi olmuyor zaten sevgilileri konusmaktan bana sira bile gelmiyor bende bundan bunaliyorum, benimde bir hayatim var sonucta ama evliyim diye benim paylasacak birseyim yok muamelesi goruyorum.
Cocuklu insanlarinda tek konusu cocuktur mesela, hep o konusulur, benim cocugum yok takmam uzulmem ama bunalirim.
Bizim kadin olarak dogamizda var galiba evliysek bekarlara, cocugumuz varsa cocuksuzlara ballandira ballandira anlatiyoruz. Uzulurmu alinir mi demiyoruz. Hayattaki tek hedef evlenmek ve cocuk yapmaksa hedefi tutturunca basariyi paylasir gibi paylasiliyor. Atasozu var dusun "kocanla ovunme... , cocugunla ovunme .... " ( noktali yerler aklima gelmedi) demekki ezelden beri kadinlarda olan birsey.
Sana tavsiyem bekarliginin tadini cikar, birgun zaten evli olacaksin insallah, ama bir daha genc kiz olmayacaksin :) Allah iyi dogru insanla hayirliysa nasip etsin insallah. Yoksa evlilik birsey degil, onemli olan mutlu huzurlu bir omur devam ettirebilnek asil basari.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlar bence herkes bu konuda Bir ders cikartsin. Benim aldigim ders su arkadasim dostum diye dusunerek herseyimi anlatmamak. Simdi onun yoktur mesela arkamdan bu sekilde denilmesini istemem. Zaten arkadasimda ben anlatmadikca anlatmamaya baslar kopar gideriz.
Arkadas dost ne demek unutmamak lazim.

Cok doğru muhabbet ayrılınca eski samimiyet de gidiveriyor aramalar kesiliyor konuşacak konular azalıyor ..

Cok doğru muhabbet ayrılınca eski samimiyet de gidiveriyor aramalar kesiliyor konuşacak konular azalıyor ..

Özellikle kuzenlerde bende yasadım bunu.annemle daha iyi oluverdiler:)

Bana gelincede sanki dünyadaki tüm herşeyden mahrum edilmiş gibi "e sen de yok mu bişey görüşsene biriyle,"muhabbeti yapılıyor. Ben onların o cok değerli muhabbetler yaptıkları zengin dünyalarına bir an önce girebilmem için bana temennide bulunuyorlar:) o kadar laf kesiliyor. Bişey danışılacaksa evliye danışılıyor, bişey alınacaksa evliye soruluyor. Bana gelince de " e sende yok mu bişey" ..

haklısınız.. ama bu his nasıl desem, içimden gelen bir his...önüne geçemiyorum. herşeyin hayırlısı inşallah..

Ah be canım.. bekarkende sevmezdim evlendim hala sevmiyorum şu aşırı birbirlerlerinden bahsetme mıç mıç durumunu..yeni evlenen arkadaşlarım yada yeni tanıştığım yeni çiftler..baygınlık getiriyo bana..tamam herkes o an hayatında ne varsa neyle uğraşıyorsa onu paylaşır illaki..ancak odak noktası bu mudur yani, tek konu, tek önemli,değerli sey.gözü kör olmuşcasına..kimi habire yeni evlendiği karısını över, kimi sürekli kocasının ona söylediği sözleri hareketleri ne bileyim ne kadar çok sevdiğini ve daha aklıma gelmeyecek biiiiir sürü gereksizlikleri anlatır anlatırrr... çok yakınım çok sevdiğim bi arkadaşım nişanlandı, bn bekardım sürekli nişanlısından bahsederdi aman Allahım.öyle böyle değil..daralmıştım bıkmıştım.evlenince geçer sandım dahada beter oldu şimdi sadece eşinden değil eşinin yedi ceddinden bahsediyo...iinsaf yaa..

Evlendikten sonra eşimle misafirliğe gittik.sürekli yapışık eşine, olabilir ama şehir dışından geldik ayda yılda bir görüşüyoruz..arkadaşımı severim eski günlerdeki gibi yalnız takılalım bizimkileri satalım dedim..eşi zaten çalışıyodu benim eşimide evlerinde yalnız bıraktık (arkadaşım olsa asla öyle bişe yapmazdı) dışarı çıktık.gezdik tozduk bi mekana oturduk ama kız eskisi gibi benimle konuşmadı bile.ağzını açtığı her cümle, kocası için veya onun yedi sülalesi ile ilgili gereksiz ayrıntılar içindi..halbuki biz onunla neler paylaşmıştık birlikte..yeri geldi o bana ablalık yaptı yeri geldi ben ona.herşeyimizi bilirdik..küçüktük büyüdük birlikte ama şimdi çok değişti herşey..

Son düzenleyen: Moderatör:

evlendikten sonra ilgi alanları değişiyor,insan ilgisi olan şeylerden bahseder herhalde ondandır,
bende evlendikten sonra kuzenımle pek eskisi gibi olamadık,bizde eskileri konuşur öyle vakit geçiriyoruz artık,
ama ben aşık olan birini dinlerkende hoşuma gider saatlerce dinleyebilirim aşkını

Okurken baydim resmen :2::2:

evet çok iyi anlıyorum evlilerin bazıların herkes aynı deyil koca çocuk gezdik tozduk şunu aldım insana baygınlık veren muhabbetlerini. bende evliyim ama bekrken de evlilerin muhabbeti beni açmazdı evli bir arkadaşın asla eskisi gibi olmaz diye birşey yok nispet yapmak ayrı ailesinden konuşmak ayrı. nispet yapanı zaten anlarsın ozamanda muhabbetini keserdin çünkü artık seni sıkmaya başlamıştır yanında patlayacak duruma gelirsin. bende bebek derdindeyim mayısda düşük yaptım 6 yıl lık evliyim 6 yıl sonra hamile kalmıştım ve acı son. bayramdan sonra hemen dr dayım zaten rabbim yine verir inşallah diyerek kendimi sakinlştiriyorum. ama bazı insanlar yanımda bir bebek muhabbeti yapıyoki sorma yeteer diye bağırasım geliyor o yüzden nispet yapanlardan da uzak duruyorum tek başıma kafamı dinliyorum yani insanlar bayıyor bi saatten sonra. bence sende uzaklaş kendinle başbaşa kal arkadaşlar insanı sıkıyosa artık uzaklaşmak gerek. seni çok iyi anlıyorum hayırlısı ile evlenir sende onların gözüne sokarak anlatırsın ballandıra rak içinde kalanları. hayata geç kalmak diye bişey yok allah ın yazdığı kaderi yaşıyoruz hepimiz.hayrlı bir insanla evlenip sende aile olursun inşallah...........

Haklisin ama iste yasam mucadesi insan ne yasarsa onu konusuyor bekarlikda kalanlar basit telas olarak kalıyor yaninda.birde arkadaslarinla ayni duygulari yasamayinca konular degisyor paylasmlar azaliyor.kotu niyetli degllerdir mutlaka ama gercekden insan yasam telasina dusyor evlilik cok baska bisey ha evlenince havalannlar var tabi onlar can sikici.ama esin yeri ayri dostun yeri ayri herksle paylasim farklı olmali gorgusuz gibi hep koca evlilkde konslmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…