Evleneyim mi okuyum mu?

Bu kadar yorum yazan ablaların,arkadaşların hepsi tecrübe yazıyor canım,
Kesinlikle kulak ardı etme.
Hayatta hiçbir şye garantimiz yok,oku,kendi ayakların üzerinde dur..
Mutlaka okumayı tercih etmelisin......

oku mutlaka canım:) bak bende dilciyim.italyan dili 3. sınıf bitti bu sene.lütfen oku.ailenin bu sözlerine aldırış etme sen.ne güzel okuyacaksın şimdi,hemde istediğin bölümde.bırak,25te biter,26da biter.30una kadar oku istersen.sonra sen yeterki evlenmek iste,illaki çıkar birileri karşına.önemli olan senin hayatın öncelikle,senin planların,senin ne istediğin ve senin ne şekilde mutlu olacağın.hayatta birçok kişiden evlenme teklifi alabilirsin,ama böyle bi fırsat insanın ayağına bi daha gelmez.

:1shok::1shok: 25 yaşına gelince seni kimse almaz evlenemezmisin diyolar sana pes yanii.Ben 25 yşındayım evdemi kaldım yani aman yarabbimmsenağlama
İngilizce öğretmenliği gibi bi bölüm kazanıosun ve okuyayımmı die soruyosun.Zorlamı evlendiriyo ailen seni yoksa seninde az buçuk gönlün varmı?

tabiki oku.Önünde sonunda birini bulup evlenirsin.Hem yaşın daha çok küçük ben 25 yaşında evlendim iyiki okumuşum.Hem şunuda unutma okuyup bir iş sahibi olduğun zaman eşinin de ailenin de sana yaklaşımı çok farklı olacaktır.Eş her zaman bulunur ama böyle bir fırsat eline bir daha geçmeyebilir.Ailen çok yanlış düşünüyor bence.

canım tabiki oku o fırsat insanın eline bir kere geçer ama evliliği ne zaman istersen o zaman gerçekleştirirsin elinde meslegin olsun 25 yaşında evlen sende acelenmi var. bence nişanda düşünme okursan fikirlerin değişebilir şuan hiç öyle bişeye girme

oku oku ve oku ben evlendiğimde 29 yaşındaydım iyiki okudum bir güzel üniversitenin tadını çıkardım atandım para kazanmanın ve kendi paranın harcamasını tattım ve evlendim içimde ukte kelmedı yani sonra en zor anda aklına gelir keşke okusydım diye

canım yaşadığın ortamı bılmiyorum ama her yaşta evlenırsin ama herzaman okuyamazsın sen oku nasibin seni bulur sevgiler

tabi ki oku bu nasıl bir çağ dışı düşünce böyle 25yasında seni kim alıcak?ailen sanırım cahil ki böyle düşünebiliyorlar sen oku da bari ailene örnek ol...ayrıca ne o öyle bir ay içinde ahzırmış evleneceğin kişi sipariş gibi ya hala bu cagda bunlar yasanıyor yani tövbe yarabbim biz hiç mi yol alamadık milletçe.

bencede okumalısın bu kadar başarılıyken eğitimini yarıda bırakmak niye?sonra çok pişman olacağın bişi yapma.ama hem çocukta yaparım kariyerde diyorsan bilemem...

okumak en güzel şeydir ve devamında hayatın değişir olmulu yönde sonra kafanı çok taşklara vururusun

arkadaşım oku tabiki ewlilik her yaşta olur ayrıca okulun bitince alttarafı 25 olcaksın bence ewlilik için çokta uygun bir yaş okuyanların hepsi bekar mı kalıyor en doğru karar okumandır

Okuuuuuuuuuu canim oku oku oku allahini seversen oku ve hayatini garantiye al!!
Üniverstede ne genclerle tanisirsin, daha iyisini bulursun, kendi düzeyinde veya senden üstün birisiyle evlenirsin, sen hic merak etme! Canim ailenide ikna et onlar sen üniversteye gidersen onlarin emrinin disinda hareket edersin diye korkuyorlardir belki. Öss ye girmemis olsaydin üzülmezdin belki ama simdi ne güzel ögretmenlik kazanmissin okumazsan bir ömür boyu pisman olursun. Hayatta kendini ilerletebilecek her firsati degerlendir canim. kaydirigubbakcemile5

daha cok kücüksün zihnen ve ruhen olgunlasmadan evlilikten söz etmen cok üzücü
tabiki okumalısın
ailenle konus kendimi yetiştrmeden evlenmek istemiyorum de
ilerde evliligi,nde sorun cıkarsa yada bebegin olursa calısır evine cocuklarınada bakabilrsin güvencen olur
zorla mı evlendiriyolar?

oku güzel kızım okuuuuuuuu yarın evlenip koca eline bakarsan çokkkkk pişman olup başını taşlara vurursun okuuu ekonomik özgürlüğün olsun kimseye kimselere
muhtaç olmaaa okuuuuuu

evet 25 yasina geleceksin ve artik evlenemeyecegin biryas
vah vah 25 ohooo geckin bir yas dogrusu!
kacirma hemen evlen, bidaha nerde bulcan adami, 1 yila kalmaz da cocuk yaparsin arkasindan 2. cocuk, ev isi falan derken evde oturursun

hangisi evde kalmak bilemedim simdi :))

yahu tabiki kazandigin halde gitmemek delilik olur

ben okumanı tavsiye ederim zamanında ben de senin gibi iki arada bi derede kalmıştım..
tahmin et neyi sectim sewgilimi ..
ama simdi keske diyorum keske okusaydım da okul bitince ewlenseydim
ha ben sana demiyorum ki sewgilini bırak terket öyle oku diye ama bence önce iş sahibi ol meslegini al sonra ewlen 25 geç degil cnm.hem 25 yasına geldiğinde saglıklı kararlar verecegine inanıyorum
sevgiler:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…