Doğru olanı yapmışsınHerkese merhaba. 2 senelik evliliğe doğru giden bir ilişkim vardı. Evlenmeyi düşündüğüm kişinin annesi vefat etmiş, babası yurt dışında yaşıyor. Teyzesi ile anneannesinin ilgilendiği iki kız kardeşi var.
Evlendiğimizde kardeşleri evlenip kendi yuvalarını kurana dek onlarla beraber aynı evde yaşamamı istedi. Normalde ayrı evlerde yaşıyorlar. Söz konusu benimle evlenmek olunca kardeşlerini yanına alacağını söylüyor. Kızlardan birinin ruhsal hastalığı var ve belki de bu yüzden evlenemeyecek. Ben onun sorumluluğunu üstlenebileceğimi sanmıyorum. Kardeşleriyle dilediği gibi ilgilenebileceğini ama aynı evde yaşamayı kabul etmediğimi söyledim. O da bana kardeşleriyle yaşama fikrinin kesin olduğunu söyledi ve ilişkimizi sonlandırdık.
Kişilik olarak çok iyiydi ve beni sevdiğinden, önemsediğinden emindim. Ben de onu çok seviyordum. Ama bu konuda çok ısrarcı olmasından dolayı yollarımız ayrıldı.
İçimde acaba fikri zamanla değişir miydi, ayrılmakta acele mi ettim düşüncesi var. Ne diyorsunuz, ayrılmak doğru bir karar mı? Yoksa fikirleri zamanla değişebilir miydi?
O konuda haklısınız tabii, sonuçta benim tüm hayatımı etkileyecek bir durum. Benim de onayımı ve fikrimi alması gerekirdi. Normalde fikirlerimi önemserdi ama bu kez öyle olmadı.Eğer seni çok seviyor ve önemsiyor olsaydı fikrine önem verirdi.
Sen onu kardeşini at dememişsin ki sadece ayrı evlerde olalım istediğin gibi ilgilen demişsin.
O bencillik yapmış.
Ha çok bulur evlenince cümbür cemaat yasatacak eşi de
Teşekkür ederim. Benim için hiç kolay olmadı. Arada aklıma “acaba daha farklı olabilir miydi?” düşüncesi geliyor. O yüzden bu konuyu açma ihtiyacı duydum. Sözleriniz bana daha güçlü hissettirdiAlnından öpeceğim seni.ne güzel tecrübe etmeden ezilmeden yollarını ayırmışsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?