yani deseydin ki kardeşinin özel durumu var
şimdi de onunla yaşıyor her şeyiyle ilgileniyor
evlenince kime emanet edeceğim, bizimle yaşasın istiyorum vs vs dedi
belki olur derdik
ama şimdi onlarla yaşamıyorsa evlenince neden onlarla yaşayacak
asla olmaz
bir de cidden hangi akılla bunu söyledi merak ettim yani şimdi kardeşler bir olup neden birlikte yaşamıyorlar da 4 kişi birlikte yaşayacaksınız sonuçta bu bekar erkek onlar da kız kardeş
genel toplumsal kanı erkek kardeş çalışır para kazanır kızlar da evi çekip çevirir değil miydi
Adam da teyzesi ile yaşıyormuş, sonra arkadaşları ile ayrı eve çıkmış. Neden acabaa??? Kendi katlanamamış ama karısı bir ömür baksın diye bekliyor . Karısı sayesinde '' hayırlı abi'' olacak. Yardımcı tutsun evlenmek yerine. Ama olmaz, paşama da karı lazım. Bir taşla kuş katliamı.Niyet belli. Kendisinin bakma gibi bir niyeti yok. Bekarken kendi basina uğraşmak istemiyor. Ama evleneceği kisiyi muhtemelen es, hayat arkadasi olarak degil de bakici, hizmetci olarak almak istedigi icin evlenince kardeslerime bakacaksın demis. Iyi ki basta soylemis. Konu sahibi sizi tebrik ederim. Sakin acaba fikri degisit miydi vs dusunerek yıpranmayın. Cunku asla degismezdi. Iyi ki evlenmeden once niyetini soylemis. Söylemeyip evlenince kardeslerini direk evinize de tasiyabilirdi.
CanımsınızAdam da teyzesi ile yaşıyormuş, sonra arkadaşları ile ayrı eve çıkmış. Neden acabaa??? Kendi katlanamamış ama karısı bir ömür baksın diye bekliyor . Karısı sayesinde '' hayırlı abi'' olacak. Yardımcı tutsun evlenmek yerine. Ama olmaz, paşama da karı lazım. Bir taşla kuş katliamı.
Babasının evlenmesini hiç düşünmemiştim, aklıma gelmemişti. Doğru diyorsunuz bu da bir çözüm olabilirdi ama yine bir kadının başı yanacaktı. Önce kendi sorumluluklarını kendilerinin üstlenmesi gerekiyorEn iyi kararı vermişsiniz.
Kardeşlerine bakıcı arıyor ise babası evlensin kızlarını yanına alsın.
Siz gelince herkes sorumluluğu size atacak millet bı sağa bı sola döne döne rahat rahat yatacak.
Gencecik halde senin mi başının yanmasını istiyor beyimiz peki!!!Babasının evlenmesini hiç düşünmemiştim, aklıma gelmemişti. Doğru diyorsunuz bu da bir çözüm olabilirdi ama yine bir kadının başı yanacaktı. Önce kendi sorumluluklarını kendilerinin üstlenmesi gerekiyor
Konu kardes olunca ve aile kavrami olunca insan hassas olabiliyor. Bende ayni durumda olsaydım ananeme ve teyzeme birakmak istemezdim kardeslerimi ha anne olsaydi o zaman konu değişirdi. Siz de kendinizce haklisiniz kimse birilerine bakıcılık yapmak isteyecek diye bir olay yok. Size en öncesinden söyleyip kabul ettiginiz taktir de bu iliskiye baslamaliydi. Sonucta sizden istedigi sey cokta kolay basit bir istek değil. Zamanla fikrinin degisecegini sanmiyorum. Bazen ailede birilerinin fedakar davranmasi gerekiyor. Ananesi yaşlıdır teyze de bakmaktan yorulmuştur. Artik onlarin uzerinden bu yükü almak istiyordur. Bilemeyiz...Herkese merhaba. 2 senelik evliliğe doğru giden bir ilişkim vardı. Evlenmeyi düşündüğüm kişinin annesi vefat etmiş, babası yurt dışında yaşıyor. Teyzesi ile anneannesinin ilgilendiği iki kız kardeşi var.
Evlendiğimizde kardeşleri evlenip kendi yuvalarını kurana dek onlarla beraber aynı evde yaşamamı istedi. Normalde ayrı evlerde yaşıyorlar. Söz konusu benimle evlenmek olunca kardeşlerini yanına alacağını söylüyor. Kızlardan birinin ruhsal hastalığı var ve belki de bu yüzden evlenemeyecek. Ben onun sorumluluğunu üstlenebileceğimi sanmıyorum. Kardeşleriyle dilediği gibi ilgilenebileceğini ama aynı evde yaşamayı kabul etmediğimi söyledim. O da bana kardeşleriyle yaşama fikrinin kesin olduğunu söyledi ve ilişkimizi sonlandırdık.
Kişilik olarak çok iyiydi ve beni sevdiğinden, önemsediğinden emindim. Ben de onu çok seviyordum. Ama bu konuda çok ısrarcı olmasından dolayı yollarımız ayrıldı.
İçimde acaba fikri zamanla değişir miydi, ayrılmakta acele mi ettim düşüncesi var. Ne diyorsunuz, ayrılmak doğru bir karar mı? Yoksa fikirleri zamanla değişebilir miydi?
Ne güzel demişsiniz. Bu sorunu hallettiyseniz ne mutluAçık açık hiç evelemeden gevelemeden baban sadece sana babalık yaptığı için sen bakacaksın dedim.
Sinir oldum eski sevgiline. Mini çakal.Canımsınızen az benim kadar takipçisi oldunuz konunun, teşekkür ederim ilginiz için Söylediklerinizde haklısınız, ben sevgimden dolayı bazı şeyleri görememişim. Şimdi daha iyi anlıyorum her şeyi
Çok güzel bı evlilik yapacaksın buna emin ol.Ne güzel demişsiniz. Bu sorunu hallettiyseniz ne mutlu
Sonuna kadar haklısınız. Evlilik konusunda gerçekleşmesini istediğim çok güzel hayallerim var, görümcelerimle yaşamak bu hayallerden biri değildiBana güzel tecrübe oldu bu
bir karar vermişsiniz bu konu ilerde zaten birbirinize olan sevginizi bitirirdi. Yani madem bu konu ikiniz için de önemli ayrılık en doğru karar olmuş.erkekler genelde nasılsa beni seviyo kabul eder pişman olur vs diye düşünür çünkü kızlar sevince herşeye "he" diyo. Doğru karar. İnanın insanların iç içe yaşaması eskidendi ki onların bile çekmediği kalmamış ama mecburiyetler varmış , kadının güçsüzlüğü vs. Karşılıklı daireler , altlı üstlü vs bunlar bile olur ama aynı ev olmaz.Herkese merhaba. 2 senelik evliliğe doğru giden bir ilişkim vardı. Evlenmeyi düşündüğüm kişinin annesi vefat etmiş, babası yurt dışında yaşıyor. Teyzesi ile anneannesinin ilgilendiği iki kız kardeşi var.
Evlendiğimizde kardeşleri evlenip kendi yuvalarını kurana dek onlarla beraber aynı evde yaşamamı istedi. Normalde ayrı evlerde yaşıyorlar. Söz konusu benimle evlenmek olunca kardeşlerini yanına alacağını söylüyor. Kızlardan birinin ruhsal hastalığı var ve belki de bu yüzden evlenemeyecek. Ben onun sorumluluğunu üstlenebileceğimi sanmıyorum. Kardeşleriyle dilediği gibi ilgilenebileceğini ama aynı evde yaşamayı kabul etmediğimi söyledim. O da bana kardeşleriyle yaşama fikrinin kesin olduğunu söyledi ve ilişkimizi sonlandırdık.
Kişilik olarak çok iyiydi ve beni sevdiğinden, önemsediğinden emindim. Ben de onu çok seviyordum. Ama bu konuda çok ısrarcı olmasından dolayı yollarımız ayrıldı.
İçimde acaba fikri zamanla değişir miydi, ayrılmakta acele mi ettim düşüncesi var. Ne diyorsunuz, ayrılmak doğru bir karar mı? Yoksa fikirleri zamanla değişebilir miydi?
Ah teşekkür ederimmmÇok güzel bı evlilik yapacaksın buna emin ol.
Ne istediğini biliyorsun bence.
❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?