Evlenince ailesiyle beraber yaşamak isteyen erkek?

Ablam şizofren hastalığı olan kaynıyla yaşadı, bebekler gibi baktı ona ki çocuğun annesi vardı ama anne baş edemiyordu, ama gerçekten çok çok zordu.. Ve riskli de bir durum.. Ablam başka sebeplerden boşandıktan 1 sene sonra kaynı aşırı dozda ilaç alıp vefat etti, ablam kahroldu üzüntüden, evliyken kendi evindeyken olsaydı herhalde kahrından ölürdü =( Girmeyin böyle risklere. Bir şey olsa sizden bilirler. Allah yardımcıları olsun ne diyelim..

Çok üzüldüm. Çok zor bir durum gerçekten

[

Derdi evleneceği kadını kardeşlerine hizmetçi yapmak çünkü. Kendi uğraşmayacak, kadının başına yıkacak sorumluluğu.

En iyisini yapmışsın, ileride yüzüne bile vururdu bunu

Hepimizin merak ettigi noktayi kendisine sordunuzmu?
Suan kardesler ayrisiniz kendinizce bir duzeniniz var evlenince degisecek olan ne de hepimizin ayni evde oturmasini munasip gordun diye

Cok ilginc cunku

Hepimizin merak ettigi noktayi kendisine sordunuzmu?
Suan kardesler ayrisiniz kendinizce bir duzeniniz var evlenince degisecek olan ne de hepimizin ayni evde oturmasini munasip gordun diye

Cok ilginc cunku
Evet tabii ki konuştum bunu, şimdi ayrı yaşayabiliyorsunuz, neden evlenince beraber yaşamak zorundayız dedim. Bana dediği şu oldu “o zaman kendilerini dışlanmış hissederler” Biz evlenince kardeşleri kendilerini dışlanmış hissedeceklermiş, o yüzden onlarla beraber bir aile kurmalıymışız. Bana hiç mantıklı gelmedi bu. Oldu olacak yatakta da beraber sarılıp uyuyalım. Bilmiyorum kabul edemedim ben, her şeyiyle mantıksız geldi. Bu yüzden o kadar ne kadar netse ben de o kadar net oldum ve tavrımı ortaya koydum. Sonuç bu...

En başından beri kardeşleri ile yaşıyor olsaydı talebini bir nebze hoş karşılayabilirdin ama bu durumda adam eş değil kendine enayi arıyor. Birde merak ettim şu anda eski sevgiliniz nerede yaşıyor ve siz evlilikten vazgeçmiş olmanıza rağmen kardeşleriyle şu anda beraber yaşama planı var mı?

Başta teyzesiyle beraber yaşıyordu, daha sonra arkadaşlarıyla ayrı evde yaşamaya başladı. Şimdi kendi ayrı eve çıkmaya hazırlanıyordu, ev bakıyordu kendine. İstese ev tutunca da kardeşlerini yanına alabilir ama böyle bir fikri yoktu. Yalnız yaşamaktan bahsediyordu. Şu an kızlar dedeleri ve anneanneleriyle beraberler.

Hic oyle elini alnina koyacagin birsey yok uzulme.
Son dakikami akli ermis HAYİR evinde bu tarz rahatsizliklar engelli bİreyi olanlar 30 yillik hesap yaparlar. Cocuklari kucukte olsa bazi ebeveynler surekli telkinler verirler,kendilerinin olaki erken gocmesi durumunda engelli birey perisan olmasin diye.
2 yil sevip baglanmanizi beklemis ki aman seviyorum cicek bocek modunda kabul edesiniz cok adice cok onursuzca geldi kusura bakmayin,iyi niyetlide gormedim.

Ben sensiz yapamam tamam ayri ev falan dersede sans vermenizi tavsiye etmem muhtemelen bir ay sonra hop hep berabere geri donus olur.

Ben simdi bakmayayim ama evlenince evlendigim kiz ilgilenir nasilsa guzel kafasi varmis

En bastan beraber yasasa sorumluluklarini falan alsaydi baska bakardim acikcasi

Son düzenleme:

Samimi değil
Bunları sizinle iki yıl içinde paylaşmamış o yüzden iyi niyet görmedim
Doğru adam baştan konuyu açar, benim halim bu derdi
O yüzden hiç aklın geride kalmasın

Tek başına yaşarken kardeşleri dışlanmış hissetmiyor, evlenince mi kendilerini dışlanmış hissedecekler. Kız kardeşleri kaç yaşında?
Bu durumun diğer bir versiyonu da evlenince anne-babamla yaşayacağız diyen erkek modeli. Sabahın köründe evden çıkar, akşam eve gelince yemeğini yiyip ya yatmaya gider yada arkadaşlarıyla kafa dağıtmaya, kadın tüm gün hizmet eder ama herkesin gözünde erkek çok vefalı evlat olur, anne- babasına sahip çıkmıştır! Çünkü, sizinki de o hesap

Asla düzelmezdi, ölene dek kardeşle aynı evi paylaşırdınız. Emin olun ayrilmakla en güzelini yapmışsınız. Yalnız şunu anlamadim, suan neden yanina almıyorda evlenince aliyor kardeşleri? Bakıcı olarakmi evlenecekti sizinle..

Oda diyor ki şimdi acaba acele mi ettim zamanla bu fikre alıştırırdım belki kabul ederdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…