- 4 Aralık 2014
- 2.782
- 1.406
- 158
ayyy iyi ki bitmiş.. o ne öyle ya kardeşilerimle yaşarım falan.. bi de onların sorumluluğu binecekti üstünüze, yemek yaparken bile kaç kişilik yemek yapacaktınız her öğün.. ay yok olmaz..Herkese merhaba. 2 senelik evliliğe doğru giden bir ilişkim vardı. Evlenmeyi düşündüğüm kişinin annesi vefat etmiş, babası yurt dışında yaşıyor. Teyzesi ile anneannesinin ilgilendiği iki kız kardeşi var.
Evlendiğimizde kardeşleri evlenip kendi yuvalarını kurana dek onlarla beraber aynı evde yaşamamı istedi. Normalde ayrı evlerde yaşıyorlar. Söz konusu benimle evlenmek olunca kardeşlerini yanına alacağını söylüyor. Kızlardan birinin ruhsal hastalığı var ve belki de bu yüzden evlenemeyecek. Ben onun sorumluluğunu üstlenebileceğimi sanmıyorum. Kardeşleriyle dilediği gibi ilgilenebileceğini ama aynı evde yaşamayı kabul etmediğimi söyledim. O da bana kardeşleriyle yaşama fikrinin kesin olduğunu söyledi ve ilişkimizi sonlandırdık.
Kişilik olarak çok iyiydi ve beni sevdiğinden, önemsediğinden emindim. Ben de onu çok seviyordum. Ama bu konuda çok ısrarcı olmasından dolayı yollarımız ayrıldı.
İçimde acaba fikri zamanla değişir miydi, ayrılmakta acele mi ettim düşüncesi var. Ne diyorsunuz, ayrılmak doğru bir karar mı? Yoksa fikirleri zamanla değişebilir miydi?
kardeşinin ruhsal bozukluğu ne tam olarak?Herkese merhaba. 2 senelik evliliğe doğru giden bir ilişkim vardı. Evlenmeyi düşündüğüm kişinin annesi vefat etmiş, babası yurt dışında yaşıyor. Teyzesi ile anneannesinin ilgilendiği iki kız kardeşi var.
Evlendiğimizde kardeşleri evlenip kendi yuvalarını kurana dek onlarla beraber aynı evde yaşamamı istedi. Normalde ayrı evlerde yaşıyorlar. Söz konusu benimle evlenmek olunca kardeşlerini yanına alacağını söylüyor. Kızlardan birinin ruhsal hastalığı var ve belki de bu yüzden evlenemeyecek. Ben onun sorumluluğunu üstlenebileceğimi sanmıyorum. Kardeşleriyle dilediği gibi ilgilenebileceğini ama aynı evde yaşamayı kabul etmediğimi söyledim. O da bana kardeşleriyle yaşama fikrinin kesin olduğunu söyledi ve ilişkimizi sonlandırdık.
Kişilik olarak çok iyiydi ve beni sevdiğinden, önemsediğinden emindim. Ben de onu çok seviyordum. Ama bu konuda çok ısrarcı olmasından dolayı yollarımız ayrıldı.
İçimde acaba fikri zamanla değişir miydi, ayrılmakta acele mi ettim düşüncesi var. Ne diyorsunuz, ayrılmak doğru bir karar mı? Yoksa fikirleri zamanla değişebilir miydi?
şizofreni hep duyuyorum ama nasıl bi hastalık? tehlikeli mi?Şizofreni tanısı konulmuştu birkaç ay önce. Bazen kendinde olmuyor, aklında değişik düşünceler oluyor. Ben çalışan biri olarak onunla ilgilenemezdim. Ayrıca ilerde çocuklarımın da aynı evde yaşamasını istemem. Sürekli bir şey olur mu endişesiyle yaşayacaktım.
Zamanla fikri değişir mi diye düşünüyordum ama buradaki herkes ayrılmakla doğru bir karar verdiğimi söylüyor. Sanırım böylesi daha iyi
Herkese merhaba. 2 senelik evliliğe doğru giden bir ilişkim vardı. Evlenmeyi düşündüğüm kişinin annesi vefat etmiş, babası yurt dışında yaşıyor. Teyzesi ile anneannesinin ilgilendiği iki kız kardeşi var.
Zararın neresinden dönersen kardır ağar sevgisi aşkı bunun üstüne çıkamıyorsa sakın evlenme o hatayı bn yaptım şimdi de boşanma aşamasındayız 2 yıllık evliyim ama ömrümden ömür gitti beni hiç bi zaman ailesi olarak görmedi tek derdi kardeşi oldu o yüzden hiç peşine düşme nasipten öteye gidemezsin zaten bn yapamadım devam ettiremedim çok yıprandım kardeşim sen de yanma bnm gibiHerkese merhaba. 2 senelik evliliğe doğru giden bir ilişkim vardı. Evlenmeyi düşündüğüm kişinin annesi vefat etmiş, babası yurt dışında yaşıyor. Teyzesi ile anneannesinin ilgilendiği iki kız kardeşi var.
İnşallah bundan sonra çok mutlu olursunuzZararın neresinden dönersen kardır ağar sevgisi aşkı bunun üstüne çıkamıyorsa sakın evlenme o hatayı bn yaptım şimdi de boşanma aşamasındayız 2 yıllık evliyim ama ömrümden ömür gitti beni hiç bi zaman ailesi olarak görmedi tek derdi kardeşi oldu o yüzden hiç peşine düşme nasipten öteye gidemezsin zaten bn yapamadım devam ettiremedim çok yıprandım kardeşim sen de yanma bnm gibi
Bu kosullari kabul edecek kadin ya cok genctir, hayat namina bir gram tecrubesi yoktur ya da cidden zihinsel problemi vardir. Akli basinda hic kimse bu sartlari kabul etmez. Peri padisahinin oglu olsa gene kabul etmem. Canimi sokakta bulmadim. Kendi oz evladima bakarken arada afakanlar basiyor ki canimdan cok sevdigim halde..Evet tabii ki konuştum bunu, şimdi ayrı yaşayabiliyorsunuz, neden evlenince beraber yaşamak zorundayız dedim. Bana dediği şu oldu “o zaman kendilerini dışlanmış hissederler”Biz evlenince kardeşleri kendilerini dışlanmış hissedeceklermiş, o yüzden onlarla beraber bir aile kurmalıymışız. Bana hiç mantıklı gelmedi bu. Oldu olacak yatakta da beraber sarılıp uyuyalım. Bilmiyorum kabul edemedim ben, her şeyiyle mantıksız geldi. Bu yüzden o kadar ne kadar netse ben de o kadar net oldum ve tavrımı ortaya koydum. Sonuç bu...
Iki kardes az olur kuzum annaneyle teyzede gelseydi
Evet, babaları çocuklarına sahip çıkmış olsaydı bu sorunların hiçbirini yaşamayacaktık belki deDogru olani yapmissiniz, orasi kesin. Yalniz, baba yurt disinda yasiyor demissiniz sadece. Bu nasil baba? Cocuklarinin sorumlulugunu almayip birakip gitmis mi oylece? Hikayenin en kotusu bu baba. Sorunun kaynagi da o ayni zamanda.
Haklısınız, geri dönmeyi düşünmüyorum. Konuma yorum yazan hanımlar sayesinde kararımın doğru olduğuna eminim artıkYanlış bir yorum yapıp üzmek istemem ama kendisine eş değilde kardeşlerine bakıcı/ anne artık ne sıfatla düşünüyorsa öylr birini istiyor. Hali hazırda birlikte yaşayıp onları bırakamam deseydi helal olsun derdim ama durum farklı. Seviyorum diyip geri dönersen şunu bilki asla ne kendi hayatını nede normal bir evlilik hayatını yaşayamayacaksın.
Yok ben sizi anlıyorum ama erkek arkadaşınıza da anlıyorum şuan teyze bakıyor ama bence şart koşuldu evlenince senin yanına gelirler diye iki kız kardeş maalesef atsan atılmıyor sahip çıkması gerekiyor. Siz kendinize göre doğru olanı yapmışsıniz bence çünkü baştan şartlar konuşulmuş uymamış bitirmişsiniz.Tabii ki. Ben sizi anlıyorum. Ama bizim konumuzda şu an kardeşleriyle beraber yaşamıyor, ihtiyaçlarını karşılamıyor. Ama evlenince sorumluluğu bana yüklemek istiyor. Yoksa ben onun kardeşleriyle ilgilenmesine asla karşı değilim. Hepimizin başına gelebilecek bir şey, kimsenin garantisi yok, o yüzden bu konuda keskin çizgilerim yok, o kadar acımasız değilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?