Evlenince ailesiyle beraber yaşamak isteyen erkek?

Evet, tebrik ederim çok güzel analiz ettiniz Ben kabul etmediğimi söyleyince “ee teyzem nasıl bakıyor?” dedi bana. Ama onların kan bağı var, birbirlerine çok kızsalar bile kolayca affederler yine birbirini. Ayrıca ben onlardan çok daha farklı bir ailede yaşadım, hayatı algılama şekillerimiz başka. İnsanın eşiyle bile anlaşamadığı noktalar olurken bir başkasıyla aynı evin içinde nasıl anlaşsın? Yani mantıklı bir erkeğin bunu düşünmesi gerekir ama düşünmüyorlar, düşünmek istemiyorlar sanırım

Bir de neden evlenene kadar sizinle kalacaklarmış ki? Belki evlenmeyecekler. En fazla üniye başlayana kadar kalırlardı kabul etseydiniz. O ne öyle ya. kardeşlerine bakıcı arıyor sadece
Tabii ki. Üniye başlayana kadar deseydi belki anlayışla karşılar ve bunu kabullenirdim. Ama kardeşlerinden birinin ruhsal sorunları var zaten, belki de hiç evlenemeyecek

Şu anda ayrı yaşıyor ve evlendikten sonra kardeşlerimi yanıma alacağım diyorsa, evleneceği kişiye güveniyor demektir.

Evleneceği kız da bunu kabul etmezse yollarımı ayırırım diyen bi insandan, erkenden kurtulduğunuz için şanslısınızz bence.

En baştan beri kardeşleri ile birlikte yaşıyor olsaydı durum farklı olurdu.

Ama onun yaptığı bencillik.

Adam kendi dayanamamış demek ki, arkadaşları ile ayrı eve çıkmış. Ama istiyor ki el kızı ömür boyu baksın. Bak yine sinirlendim.

Eşek kadar kızlar ayrı da yaşayabilirler şu an.
Babaları nerde? Neden bakmıyor?
Yurt dışında yaşıyor tek başına yaşıyor babaları. Neden bakmıyor çünkü çocuklarına bakan başka insanlar var, böyle rahat adam. Maddi olarak da yardımda bulunuyor. Bazen senede bir iki kez gelip ziyaret ediyor. Kızlara sahip çıkması için babasıyla konuşmasını söyledim erkek arkadaşıma ama bırakıp gittiği için kırgınlar, onu yokmuş gibi sayıyorlar.

Doğru karar vermişsiniz hep fedakarlığı kadına yükleyip kendi sorumluluklarından kaçmak niyetleri, ayrı ev açamayan erkekler ,
Kocama bebekler henüz kişilik kazanamamış,
Saçınızı süpürge etmeye değmez!!!

Ayrılmakta en iyisini yapmışsın değişmez fikri aileyle yasanmaz

O zaman gidip kardeşleriyle ayrı eve çıkabilir ve ikisi beraber ayrı eve çıkınca evlenmeyi düşünebilir kendisi.

Canım o kadar iyi yapmışsın ki teyzeler ve anneaanne sanırım kızları artık başından atmak istemişler ve sevgiline de bu zamana kadar biz güzel baktık seni yormadık bir abi olarak kardeşlerine sahip çık demişler diye bir teorim var

Adın kadar emin ol DE ĞİŞ MEZ ! Bir insan gerçekten değişmek istemiyorsa evlenince de değişmez, bebek sahibi olunca da değişmez.

Ki ben bile değiştirmek istediğim taraflarımı ha deyince değiştiremiyorum. Kendimle cebelleşip duruyorum yıllardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…