Evet, tebrik ederim çok güzel analiz ettinizMuhtemelen teyze anneanne filan sevgiliniz evlenene kadar bakmayı kabul ediyorlar, evlendikten sonra yanına almasını bekliyorlar. Ailenin kadınlarını takdir ettim sahipsiz bırakmamışlar , erkek arkadaşınız o ailenin kadınlarından öyle gördüğü için sizin de kendiliğinden bu fedakarlığı yapmanızı bekliyor ve rest çekerek tavrını belli etmiş. Merak ettim peki şuan kardeşlerine maddi bi destekte bulunuyor mu??
Çok eskiden olurmuş böyle evliliklerde şuan şu devirde çookk zor. Benim eşim de kayınvalide ile beraber yaşayacağımızı ummuş,halbuki şuan ayrı evlerde üç ay konuşuyorsak üç ay küsüzNe manyakmışım nasıl olabileceğini düşünmüşüm der her zaman, ben beraber oturmayı istemediğim için herkese buğuz ederim evlendikten sonra ya taşınırız ya ayrılırız demiştim, uww çok dürüstsün demişti ayrı evimiz olmuştu. Sizinki olacak iş değil, fikri de değişemez çünkü onun elinde olan bişe değil ailesinin durumu bu. O yüzden tamam derse de durup düşünün hemen kabul etmeyin bence
Tabii ki. Üniye başlayana kadar deseydi belki anlayışla karşılar ve bunu kabullenirdim. Ama kardeşlerinden birinin ruhsal sorunları var zaten, belki de hiç evlenemeyecekBir de neden evlenene kadar sizinle kalacaklarmış ki? Belki evlenmeyecekler. En fazla üniye başlayana kadar kalırlardı kabul etseydiniz. O ne öyle ya. kardeşlerine bakıcı arıyor sadece
Şu an yaşları kaç?Tabii ki. Üniye başlayana kadar deseydi belki anlayışla karşılar ve bunu kabullenirdim. Ama kardeşlerinden birinin ruhsal sorunları var zaten, belki de hiç evlenemeyecek
16 ve 18. Biri lisede, biri de üniversite sınavına girdiŞu an yaşları kaç?
Belki onlar da gelirdi ilerdeIki kardes az olur kuzum annaneyle teyzede gelseydi
Adam kendi dayanamamış demek ki, arkadaşları ile ayrı eve çıkmış. Ama istiyor ki el kızı ömür boyu baksın. Bak yine sinirlendim.Oo bir de şizofren. Çok çok iyi etmişsiniz evinizde ne huzur kalırdı ne baska birşey. Hayatimda duydugum en saçma şey madem seviyodu simdiden yasasin kardesiyle sizin basinizi yakmaya ne hakki var? Bir de 2 senenin sonunda soylemis saka gibi. Kim bilir ne zaman evlenecek diğer kiz kardeş de. Insan gencecik yeni evli, kim ister karsi tarafın herhangi bir aile ferdiyle yasamak üstelik 1 değil 2 kişi
Eşek kadar kızlar ayrı da yaşayabilirler şu an.16 ve 18. Biri lisede, biri de üniversite sınavına girdi
Yurt dışında yaşıyor tek başına yaşıyor babaları. Neden bakmıyor çünkü çocuklarına bakan başka insanlar var, böyle rahat adam. Maddi olarak da yardımda bulunuyor. Bazen senede bir iki kez gelip ziyaret ediyor. Kızlara sahip çıkması için babasıyla konuşmasını söyledim erkek arkadaşıma ama bırakıp gittiği için kırgınlar, onu yokmuş gibi sayıyorlar.Eşek kadar kızlar ayrı da yaşayabilirler şu an.
Babaları nerde? Neden bakmıyor?
Ayrılmakta en iyisini yapmışsın değişmez fikri aileyle yasanmazHerkese merhaba. 2 senelik evliliğe doğru giden bir ilişkim vardı. Evlenmeyi düşündüğüm kişinin annesi vefat etmiş, babası yurt dışında yaşıyor. Teyzesi ile anneannesinin ilgilendiği iki kız kardeşi var.
Evlendiğimizde kardeşleri evlenip kendi yuvalarını kurana dek onlarla beraber aynı evde yaşamamı istedi. Normalde ayrı evlerde yaşıyorlar. Söz konusu benimle evlenmek olunca kardeşlerini yanına alacağını söylüyor. Kızlardan birinin ruhsal hastalığı var ve belki de bu yüzden evlenemeyecek. Ben onun sorumluluğunu üstlenebileceğimi sanmıyorum. Kardeşleriyle dilediği gibi ilgilenebileceğini ama aynı evde yaşamayı kabul etmediğimi söyledim. O da bana kardeşleriyle yaşama fikrinin kesin olduğunu söyledi ve ilişkimizi sonlandırdık.
Kişilik olarak çok iyiydi ve beni sevdiğinden, önemsediğinden emindim. Ben de onu çok seviyordum. Ama bu konuda çok ısrarcı olmasından dolayı yollarımız ayrıldı.
İçimde acaba fikri zamanla değişir miydi, ayrılmakta acele mi ettim düşüncesi var. Ne diyorsunuz, ayrılmak doğru bir karar mı? Yoksa fikirleri zamanla değişebilir miydi?
O zaman gidip kardeşleriyle ayrı eve çıkabilir ve ikisi beraber ayrı eve çıkınca evlenmeyi düşünebilir kendisi.Yurt dışında yaşıyor tek başına yaşıyor babaları. Neden bakmıyor çünkü çocuklarına bakan başka insanlar var, böyle rahat adam. Maddi olarak da yardımda bulunuyor. Bazen senede bir iki kez gelip ziyaret ediyor. Kızlara sahip çıkması için babasıyla konuşmasını söyledim erkek arkadaşıma ama bırakıp gittiği için kırgınlar, onu yokmuş gibi sayıyorlar.
Tabii ki insan isterse bir şekilde çözüm bulunur, bunun çok alternatifi var. Ama kendisi kolay yolu tercih ettiO zaman gidip kardeşleriyle ayrı eve çıkabilir ve ikisi beraber ayrı eve çıkınca evlenmeyi düşünebilir kendisi.
Canım o kadar iyi yapmışsın ki teyzeler ve anneaanne sanırım kızları artık başından atmak istemişler ve sevgiline de bu zamana kadar biz güzel baktık seni yormadık bir abi olarak kardeşlerine sahip çık demişler diye bir teorim varHerkese merhaba. 2 senelik evliliğe doğru giden bir ilişkim vardı. Evlenmeyi düşündüğüm kişinin annesi vefat etmiş, babası yurt dışında yaşıyor. Teyzesi ile anneannesinin ilgilendiği iki kız kardeşi var.
Evlendiğimizde kardeşleri evlenip kendi yuvalarını kurana dek onlarla beraber aynı evde yaşamamı istedi. Normalde ayrı evlerde yaşıyorlar. Söz konusu benimle evlenmek olunca kardeşlerini yanına alacağını söylüyor. Kızlardan birinin ruhsal hastalığı var ve belki de bu yüzden evlenemeyecek. Ben onun sorumluluğunu üstlenebileceğimi sanmıyorum. Kardeşleriyle dilediği gibi ilgilenebileceğini ama aynı evde yaşamayı kabul etmediğimi söyledim. O da bana kardeşleriyle yaşama fikrinin kesin olduğunu söyledi ve ilişkimizi sonlandırdık.
Kişilik olarak çok iyiydi ve beni sevdiğinden, önemsediğinden emindim. Ben de onu çok seviyordum. Ama bu konuda çok ısrarcı olmasından dolayı yollarımız ayrıldı.
İçimde acaba fikri zamanla değişir miydi, ayrılmakta acele mi ettim düşüncesi var. Ne diyorsunuz, ayrılmak doğru bir karar mı? Yoksa fikirleri zamanla değişebilir miydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?