kocası aldatmıştı, kayganasıyla oturuyordu. boşan dedik. konu içinde boşan diyenlere saldırıp, kocişni savunduniye özelden bunu yazma gereği duymuştartışmışmıydınız
yaa zaten çoğumuz bizi üzen durumlar yaşıyoruz...bir
de bu şekilde dile getirilince....bak yine yarama bastın zeboş..
kocası aldatmıştı, kayganasıyla oturuyordu. boşan dedik. konu içinde boşan diyenlere saldırıp, kocişni savundu
özelden bu sevgi dolu msjı yolladı. bana çok güzel sıfatlar yükleyerek
desene tam ruh hastasıymış
ben evlenmeden önce elını bıle tutmadım, yok öpmedim, yok bişiler yapmadım vs vs :zaten bu lafı söyleyen insanın kapasitesi bellidir
heralde hayatında yaptığı tek meziyet olarak gördüğü bu olsa gerek..
yaa arkadaşlar , o tarz konusan evlı bayanların zaten bellidir, hayat felsefeleri..
yapamamıssalar sırf ımkan olmadığı içindir
yoksa herkes gezip tozmak ister, kimse hikayeden konusmasın bana
ayrıca hangi devirde yaşıyoruz yaa
evet dogru soyluyorsun elini bile tutmadım diyen emin ol her haltı yapmıstır
ben evlenmeden önce elını bıle tutmadım, yok öpmedim, yok bişiler yapmadım vs vs :zaten bu lafı söyleyen insanın kapasitesi bellidir
heralde hayatında yaptığı tek meziyet olarak gördüğü bu olsa gerek..
yaa arkadaşlar , o tarz konusan evlı bayanların zaten bellidir, hayat felsefeleri..
yapamamıssalar sırf ımkan olmadığı içindir
yoksa herkes gezip tozmak ister, kimse hikayeden konusmasın bana
ayrıca hangi devirde yaşıyoruz yaa
Bunu yapan ego tatmininden başka şey yapmıyor.
Emin ol eşiyle cinsel sorunları dahi vardır, bunu yaparak örtbas etmeye çalışıyordur!!!
tam destek verıyorum msjına benımde anlatmak ıstedıgım buydu okuduysanbütün gün bile beraber geçirmiş olsan gece
AYRI evlere gidiyorsunuz
AYRI yataklarda yatıyorsunuz
AYRI televizyonu seyrediyorsunuz
AYRI mutfaklarda yemek yiyorsunuz
AYRI tuvaleti kullanıyorsunuz
havlunuz, kanepeniz, kaşığınız, kapılarınız, ev terlikleriniz, musluklarınız, anne babalarınız, sülaleniz, düğünleriniz, cenazeleriniz
herşeyiniz ayrı
evliyle bekar aynı değil olamaz
bekar bi insan evli bi insanın psikolojisini bilemez
o kadar kolay dönüp arkasına gidemez
düşünmeden hareket edemez
evet evlenince anlarsın başka bi laf yok anlatabilecek
evlenince level atlanıyor evet dogru bır cumle kullanmıssın ama o bayanın attıgı msjda sacma olmuş . hayat basamak basamaktır dogarsn büyürsün okula gıdersın ılkokul bıter lise lise biter üni. bütün bunlar nasıl level se tecrube edınılıyorsa evlilik de leveldir. o gün geldiğinde o heycanları yaşadıgınızda sizde bunu anlayacaksınız. cinsellik yorumuna gelince bekar birisi değilde bakire diyelim acık acık cinselliği metin dışında nerede bilebilir uygulama var mıdır ki her şeyini bilsin yorum yapabilsin. tabiki kk da baska konularda yazılıyor ama bekar birininde ilk geceden korkuyorum konusu dısında bir şeye yorum yapması tabiki saçma bilmediği konuda yorum yapmasının sacma oldugu gibi.
Gerçekten böyle yaşayan kadınlarda var ama dediğiniz gibi fırsat olacak bak neler yapıyorlar. Bana kızan arkadaşım beniö için bekaret önemli değil ama aile var yapmam kesinlikle vs.dedi ne oldu ünv. çoştu aileden uzaklaştı ya içinde varsa insanın yapar yapmadım diyen ki bu devirde yalan söylüyordur.
vallahi bu forumda evli olduğu halde(cinsel yaşantısı olduğunu düşündüğüm için 'halde' kelimesini kullandım) orgazm ne demek diye soranlar var.ama bakire olup orgazmın ne olduğunu bilen insanlar vardır.
bekarlar için sinir bozucu bir söz...bana da söylenirdi,hiç hoşuma gitmezdi.
Burada böyle birşey yazmadım ama düşündüğüm olmuştur.
Bazen yorum yazanın söylediklerinden,bekar olduğunu anlayabiliyorum.profiline bakıyorum,bekar...
Cevap yazacakken vazgeçiyorum.şimdi öyle düşünüyor,ileride farklı düşünecek diyorum içimden.
Bir iki örnek vereyim.ben arkadaşlarımdan erken evlendim.
Herkesin mezun olup daha özgür yaşamaya başladığı zamandı.gece toplanmaya başladılar.
Ben gelemem deyince üzerime gelirlerdi.neden gelemiyorsun,eşin mi bırakmıyor,esir misin vs...
Sonra hepsi birer birer evlendikçe,gece toplantıları kesildi,gündüze döndü :)
yeni anne olduğum zamanlarda da bir arkadaşım,eşimle gece çıkmamamıza takmıştı.
Aaa gece çıkmıyor musunuz ? Hiç eğlenmeye gitmiyor musunuz ? Biz şuraya gittik buraya gittik,çok güzeldi.
O zamanlar evli değildi,eşiyle flört ediyordu.şimdi o da eşiyle gece çıkmıyor mesela...
Bekarlar için sinir bozucu bir söz...Bana da söylenirdi,hiç hoşuma gitmezdi.
Burada böyle birşey yazmadım ama düşündüğüm olmuştur.
Bazen yorum yazanın söylediklerinden,bekar olduğunu anlayabiliyorum.Profiline bakıyorum,bekar...
Cevap yazacakken vazgeçiyorum.Şimdi öyle düşünüyor,ileride farklı düşünecek diyorum içimden.
Bir iki örnek vereyim.Ben arkadaşlarımdan erken evlendim.
Herkesin mezun olup daha özgür yaşamaya başladığı zamandı.Gece toplanmaya başladılar.
Ben gelemem deyince üzerime gelirlerdi.Neden gelemiyorsun,eşin mi bırakmıyor,esir misin vs...
Sonra hepsi birer birer evlendikçe,gece toplantıları kesildi,gündüze döndü :)
Yeni anne olduğum zamanlarda da bir arkadaşım,eşimle gece çıkmamamıza takmıştı.
Aaa gece çıkmıyor musunuz ? Hiç eğlenmeye gitmiyor musunuz ? Biz şuraya gittik buraya gittik,çok güzeldi.
O zamanlar evli değildi,eşiyle flört ediyordu.Şimdi o da eşiyle gece çıkmıyor mesela...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?