- 10 Kasım 2020
- 8.191
- 67.004
- 498
- Konu Sahibi PembebuluttR
-
Nişanlım yani ex nişanlım bana böyle cümle kurmuştu gerçi ayrıldık ama bu cümlesi hep aklıma takılıyor
Geçmiş bitmiş boşverin.Bir erkeğin böyle demesi hoş değil.Tek maaşla gecinemeyebiliriz diyebilir bu dediği olmamış.Nişanlım yani ex nişanlım bana böyle cümle kurmuştu gerçi ayrıldık ama bu cümlesi hep aklıma takılıyor
Nasıl bir küçük düşürme evet çalış para özgürlüğün olsun o çok başka ama kocanın da eşine bakma zorunluluğu dinimizce var, din açısından bakarsan olaya kadının çalışması bereketsizlik derlerayrılmakta iyi yapmışsın kendinin geliri yokken size yük olucakmış belli ki.
Nasıl bir küçük düşürme evet çalış para özgürlüğün olsun o çok başka ama kocanın da eşine bakma zorunluluğu dinimizce var, din açısından bakarsan olaya kadının çalışması bereketsizlik derlerayrılmakta iyi yapmışsın kendinin geliri yokken size yük olucakmış belli ki.
Bizim paramız herkesinki gibi bereketli hanımefendi, namusumuzla çalışıp kazanıyoruz. Meselatheblackswan şaka mısınız siz? Sen neyi beğenmedin Yurdagül?
Hesap mı soruyorsunuz bir de “sen” diliyle? Beğenmek zorunda mıyım? O beğenmedim butonu neden var? Bu çağda bu derece ilkel düşünme tarzınızı beğenmedim Kezban Hanım. Kimse kimseye bakmak zorunda değildir.theblackswan şaka mısınız siz? Sen neyi beğenmedin Yurdagül?
Bakmak meselesine takılmadım,isteyen istediğine baksın ama kadının parası nereye bereketli değil ya ahahahahah şaka gibi bazı insanlar.Hesap mı soruyorsunuz bir de “sen” diliyle? Beğenmek zorunda mıyım? O beğenmedim butonu neden var? Bu çağda bu derece ilkel düşünme tarzınızı beğenmedim Kezban Hanım. Kimse kimseye bakmak zorunda değildir.
Onu ben demiyorum kiBizim paramız herkesinki gibi bereketli hanımefendi, namusumuzla çalışıp kazanıyoruz. MeselaLouder . Erkeğim diye gezenlerden daha bereketli parası var.
Sensin Kezban çalışıpta geldiğim noktada buralar olur zatenHesap mı soruyorsunuz bir de “sen” diliyle? Beğenmek zorunda mıyım? O beğenmedim butonu neden var? Bu çağda bu derece ilkel düşünme tarzınızı beğenmedim Kezban Hanım. Kimse kimseye bakmak zorunda değildir.
Öyle bir şey yok. Hz. Hatice'ye kimse bakmıyordu. O bi dünya adama bakıyordu daha.Onu ben demiyorum kiben desem yargılayın dinimiz öyle diyor benlik bir durum yok ki bana göre zaten kadın çalışsın kendi ayaklarının üstünde dursun erkeğe muhtaç olmasın, orda anlatmak istediğim çalışmasa bile onu sorgulayamaz, çalış yada çalışma diyemez her türlü bakmak durumunda eşi
Olabilir doğru bilmiyor olabilirim ama hakaret vari konuşmalar da ayıp oluyor sizin için söylemiyorum ne güzel yazdınız sözüm meclisten dışarı.Öyle bir şey yok. Hz. Hatice'ye kimse bakmıyordu. O bi dünya adama bakıyordu daha.
Bu derece ilkel kalan düşünce tarzının bu yorumu anormal gelmedi. Benzerlerini duymuştum, evet şaka gibi geliyor. Karısını çalıştıran(!) erkekler konusunda da mesnetsiz ve çirkin açıdan bakanı bile var. O yoruma karşı gerçek fikirlerim dini yoruma girebilir ve banlanabilirim diye yorumlamak istemedim. Param var, kendim zaten 18’ime basar basmaz parasını kazanmış biri olarak, gayet de bereketli paralar kazandım ki, yatırım bile yapabildim. Euro kazandığım işler bayağı bereketli mesela. Bozdur bozdur bitmiyor.Bakmak meselesine takılmadım,isteyen istediğine baksın ama kadının parası nereye bereketli değil ya ahahahahah şaka gibi bazı insanlar.
Aynen(!) Kezban Hanım, bağlaç ayırmayı öğrenin de, sonra laf çarparsınız. Çalışıp da geldiğim nokta sizin ulaşabileceğiniz ve görebileceğiniz bir nokta olmadığı için, yorumunuzun pek de bir önemi yok benim nazarımda. Hadi iyi forumlar.Sensin Kezban çalışıpta geldiğim noktada buralar olur zaten
Hiçbir yerini.dr_yad neyi beğenmedin Yurdagül?
Hahahaj hoştAynen(!) Kezban Hanım, bağlaç ayırmayı öğrenin de, sonra laf çarparsınız. Çalışıp da geldiğim nokta sizin ulaşabileceğiniz ve görebileceğiniz bir nokta olmadığı için, yorumunuzun pek de bir önemi yok benim nazarımda. Hadi iyi forumlar.
TmHiçbir yerini.
Dini konulara evrilmesin diye yorum yapmadım aynı nedenle şimdi de yapmayacağım
Mantıklı ama kendi geliri yokken sana bu diyorsa sen git kendin para kazan benim elime bakma deseydiniz, ne haddine yani. Ayrılmakla çok iyi yapmıştın zaten kendisi de ailesi de problemliydi.Nişanlım yani ex nişanlım bana böyle cümle kurmuştu gerçi ayrıldık ama bu cümlesi hep aklıma takılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?