- 14 Ağustos 2015
- 231
- 392
- 103
- Konu Sahibi homesweethome3
-
ben işimle uğraşırken insanların içinde rencide edildim nasılsa stajyerim sesim çıkmaz diye dalga geçildim ama müdür çağırınca sürekli önüne baktı şaka yapmıştım yanlış anlaşıldım bıdı bıdı müdürde öyle şakamı olurmuş dedi bu kadarını anlatayım sadece
pardonda iş yapmayla ne alakası var konunun?ben işimi yaparken herkese saygılıyken bi haksızlığa uğradım ve hevesim kırıldı insanlardan korktum diyorum nereye getirdiniz konuyuBence sen çalışma . Ciddi söylüyorum .
Senin gibi uyaniklar devlete kapağı attığı an is te yapmıyor. Surekli ya rapor ya izin illallah ettiroyo. Bizim gibilere kalıyor hersey. . Allah aşkına ne çalış ne memur ol sen. Otur evinde . Otur oturdugun yerde bir ömür. . Sana yakışan o yani..
Senden hiçbişey olmaz kusura bakma
Tebrik ederim, anahtarı yakaladıysan gerisi sende o halde. Pes edişi kendine yakıştırma.işte bak şu yaptığın yorum yapıcı bişey beni düşündürüyo ama dalga geçildiği zaman başını okuyup devamını okumuyorum bile iş kendimde bitiyo haklısın
bende öyle olmayı isterdim herkes aynı doğmuyo ne yazıkkiYanlişmiyim bilmiyorum bu konuda kendimi sorgularim zaman zaman,ben kadinlarin bu prenses edalarinda olmasindan hoslanmiyorum cit kirildim olmalarindan hoslanmiyorum cabbar,tuttugunu koparan,hirsli olanlarina da ayri bir hayranlik duyuyorum hangisi olmasi gereken bilmiyorum
Konu sahibi seni hedef almadim yanlis anlama,laf acilmisken icimdekini soylemek istedim
evet çok seviyorum ama onuda üzüyorum bikaç gündür
bende öyle olmayı isterdim herkes aynı doğmuyo ne yazıkki
haklısınız nişanlılık güllük gülistanlık evlilikte öyle olcak sanıyorum daha dayanıklı olmayı bi şekilde öğrenmem lazım belki benmde ilerde hatırlayıp gülceğim bi olaydır ama gerçekten çok kırıldım ve sanırım hep böyle şeylerle karşılaşıcam burda derdimi paylaştım neler yazmışlar ordaki insanlar acımasız olmuş çokmuSeviyorsan madem ,ona neden istersen nisani bozabilirsin diye soruyorsun ki calisip calismamak senin tercihin calismak istemedigin icin senden ayrilacak degil ha sorumlulugu biraz daha agir olur tek maas olacagi icin
Sana bir tavsiye daha, ister abla ister kardes ister arkadas ne olarak algilarsan ama bu kadar hassas olma sadece is icin demiyorum genel olarak bak evlilik her daim güllük gülistanlik değil inişler cikislar olur,biraz kati durmayi mücadele etmeyi ögrenmelisin
Ücretsiz iznimin 15.ayındayım, ve dürüstçe söylüyorum ben çalışırken dinleniyodum, işim biterdi çay kahve fiskos vaktim olurdu şimdi full time iş, sorumluluk
Her konuda var bunlar. Atom parcaliyorlar sanirsin.
Su an calisma hayatina donmenin seraplarini goruyorum resmen iki cocukla. Para icin degil ha! Maasim yatiyor hala. Ama ben boguluyorum evde.
Oyle yat tv izle olsaydi keske. Calisma hayatina donersem cocuk bakimi icin ustune para odemek gerekecek.
Yani 3 sene daha evdeyim
Ev hanimiyim hayatimda güne gitmedim,aylardir vakit bulup kisir yapip yiyemiyorum,bazen aksama kadar koltuga oturmuyorum kim bos oturup üretmiyorsun derse alnini karislarim...
haklısınız nişanlılık güllük gülistanlık evlilikte öyle olcak sanıyorum daha dayanıklı olmayı bi şekilde öğrenmem lazım belki benmde ilerde hatırlayıp gülceğim bi olaydır ama gerçekten çok kırıldım ve sanırım hep böyle şeylerle karşılaşıcam burda derdimi paylaştım neler yazmışlar ordaki insanlar acımasız olmuş çokmu
okul bitince evlenmeyi düşünüyorum buda işe başlamam gereken zamanlara denk geliyor o yüzden evlilik olayına girdim,o kadar haksızlığa uğradımki söylemezsem içim içimi yerdi adam güldüğüyle kalırdı,devlettede zorluk yaşayacağımı biliyorum en azından özelde alcağım üç beş kuruştansa ordan alacağım maaş daha tatmin edici olabilir düşüncelerim bu yönde istediğinizi söyleyin"STAJDA BAŞIMA GELEN SIKINTI" gibilerinden yazıp da altına, "beni iş hayatından soğuttular" yazsanız başka yaklaşırdı insanlar. Olaya bodoslama evlenmekten sonra çalışmamak açısından girerek niyetinizi ortaya koymuşsunuz diye düşünüyorum. Bence konunuz biraz da başlıktan kaybediyor.
Gidip müdüre şikayet etmek çocukça olmuş, "haddinizi bilin" deseydin ortamda bir sessizlik olur ve olay biterdi.
Bir de "kpss hazırlanayım, 1 yıl çalışmamış olurum" tarzı bir cümlenizi okudum ki bana pek şark kurnazı geldiniz.
Değişmek istediğinize inanamadım açıkçası. Hakkınızda hayırlısı.
gerçekten şikayet edilcek kadar bi konuydu deşifre olmamak için açık açık yazamam bölümümüde yazmıyorum soranlar kusura bakmasın,müdür direkt onlar haketti bi uyarıyı zaten dedi bundan sonra bişey diyemezler ama ben bisüre daha yüzyüze bakmak zorundayımİnatla cevap yazmıyorsunuz ama ben hala diyalogun sizin düşündüğünüz kadar kötü olmadığını düşünüyorum.
Muhtelemen abarttınız üstünüze alınıp çünkü tepkileriniz çok abartılı.
Buluttan nem kapan bir çalışma arkadaşım vardı, 3 sene beraber çalıştık. Her şeyden alınıyor, surat asıyor ve gidip hocaya şikayet ediyordu. Beni çok yormuştu o kişi mesela.
Gidip müdüre şikayet etme olayını tecrübesizliğinize veriyorum çünkü bir olur iki olur müdür de bıkar sizden ve iş arkadaşları arasında çok ciddi bir durum olmadığı müddetçe şikayet durumu hiç hoş karşılanmaz.
gerçekten şikayet edilcek kadar bi konuydu deşifre olmamak için açık açık yazamam bölümümüde yazmıyorum soranlar kusura bakmasın,müdür direkt onlar haketti bi uyarıyı zaten dedi bundan sonra bişey diyemezler ama ben bisüre daha yüzyüze bakmak zorundayım
Ben de son sınıf öğrencisiyim ve artık ailemden para istemek çok zor geliyor. Kyk kredim var aileme çok yük olmuyorum ama yine de ailem bana 'para lazım mı?' demediği sürece ben onlardan para istemiyorum. Okul bitsin de bir an önce çalışayım diye bakıyorum ve açıkçası burada kadınların çalışmama istekleriyle alakalı konuları görünce moralim bozuluyor açıkçası. Bir kadın çalışmalı, ülke olarak kalkınmamız için de kadınlara ekonomik hayatta ihtiyacımız var arkadaşlar. Şu prenses ayaklarını bi kenara bırakmak lazım çocuk da değilsin ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?