- Konu Sahibi alexandria
-
Eşi vefat etmiş bir çok k.valider var istese tek başınada gider neden devamlı sizlerle olmak isterki düşünse birazcık ..Yeni evli bunlar yanlız kalmak isterlermi diyede düşünmüyor hiç ..
Cinsellik konusuna gelincede eşiniz çok ilginç yeni evlisiniz beraberliğinizin en çok olması gereken bir durumdasınız oysaki..Kendini bu kadar çekmeside ilginç açıkcası acaba siz gitmem dediğiniz için de yapıyorda olabilir ...
yada avutmak için de bir annenin oğlundan mahrum olması da değildir....
şuan ayağa kalkıp seni alkışlıyorum :)) bir konu bu kadar çarpıtılır...tahmin edersin ki anne oğul arasını açılmamasını isteyen kişi anne kız arasındaki konudada bu kadar hassas olur..ben sadece bir gün oğlanın annesinin durumuna düştüğünü hayal et..kocan ölmüş...ve tek kalan ise oğlun bu hayatta..bencil düşünmeyelim... ki, adama helal olsun çok anlayışlı davranmış bile..
bu arada önceden ne olduğu belli olup ta sonradan bazı konulara canın sıkılıyorsa senin için yapcak birşeyim yok :)))
Allah Allah, evlenenler ailelerini silip eslerini ve eslerinin ailelerinden baska kimseyi tanimamalarimi gerekiyor? yani onlardan baska kimseleri yokmu?
ve her dedigini yap dedinizde esinin :) bir kac kadinlar birlikte olmak her erkegin hayalidir diyen bir erkege soyle desin o zaman "kocacim senden baska kimsem yok varsa yoksa sen ve ailen ustelik bir kac kisiyle ayni anda yatma dusuncen varsa uygulayabilirim neden olsa sen benim erimsin!" desin oldu olacak!
ayretten esi ayri ev acmis konu sahibini kirmadan: guzel bir davranis!
fakat evlenmeden once insan biliyormu gelecek zamanda canini ne sikacak ne sikmayacak?
ailecek gezmek guzeldir fakat kari kocanin gezme hakki olamazmi haktan ziyade dogal degilmi?
Kayınvalidem iyi bir kadındır, iyi niyetli ama incelikten yoksun biraz. maalesef ince düşünemiyor. Hani kıyas etmemek gerek, fakat insan ister istemez ailesinden gördüğünü karşıdan da bekliyor. Benim annem rahatsız olmayalım, başbaşa kalalım diye aramaz bile akşamları. ama o öyle biri değil işte. Biraz da korkuyor, şimdi oğlu evli, onu unutur, bi daha aramaz, ihtiyaç duymaz diye o üstümüze geliyor iyice...
Cinsellik konusunda bana da öyle geliyor. yani sanki bazen benden öc almak için bu şekilde davranıyor gibi bile geliyor canım ya...
Kayınvalidem iyi bir kadındır, iyi niyetli ama incelikten yoksun biraz. maalesef ince düşünemiyor. Hani kıyas etmemek gerek, fakat insan ister istemez ailesinden gördüğünü karşıdan da bekliyor. Benim annem rahatsız olmayalım, başbaşa kalalım diye aramaz bile akşamları. ama o öyle biri değil işte. Biraz da korkuyor, şimdi oğlu evli, onu unutur, bi daha aramaz, ihtiyaç duymaz diye o üstümüze geliyor iyice...
Cinsellik konusunda bana da öyle geliyor. yani sanki bazen benden öc almak için bu şekilde davranıyor gibi bile geliyor canım ya...
Canım inşallah, ama bu süreçte biz çok yıpranıyoruz..En güzel geçmesi gereken zamanlarımız böyle geçiyor.
sıkıntını gerçekten yüreğimde hissettim. biz de uzunca bir beraberlikten sonra evlendik. insan o beraber olduğu zamanlardaki ilgiyi alakayı bekliyor tabi. ve o zamanlarda sadece ikiniz vardı aile faktörü işin dışındaydı. benim eşimin de ailesine çok bağlı olduğunu ben o kadar yıl içinde hiç anlayamamıştım ne tesadüftür senin gibi. :) açıkçası ne sen ne eşin ne annesi değişecek zaman içinde. herşey aynı kalıyor sadece sinirler yıpranıyor. madem alakasız olmak daha cazip geliyor eşine, sen de ilgini alakanı başka yöne kaydır. biz bayanlar en çok burda hata yapıyoruz. ben dahil, eşimizi dünyamızın merkezi mutluluk kaynağımız yapıyoruz. ama karşı taraftan aynı şeyi göremiyoruz. hanım arkadaşlarınla dolaş sen de, ya da ne bileyim yaparken saatleri unuttuğun birşeyler yap, bir spor merkezine yazıl, yada bir kursa git. kitap oku dal git başka şeylere dönme onun etrafında. sen dönmedikçe bak gör o sana daha çok yaklaşacak, bazı şeyler uzaklaşınca veya kaybetme korkusu sarınca değerlenir. Rabbim yar ve yardımcın olsun arkadaşımsevgiler..
Merhabalar.Yeni katıldım kulübe konu ilgimi çekti.Öncelikle konuyu açan arkadaşa Allah yardım etsin diyorum.Bağımlı insanlarla uğraşmak zor olmalı hakikaten.Bir de genelde erkekler ilk dönemlerde sürekli yakınlık ister ve beklerler .Bunun olmaması garip??? Ben de nişanlıyım inşallah yakında düğün var şunu gördüm bir erkek ne kadar istekli sevgi dolu olursa olsun bir kadını avucunun içinde hisssederse çekicilik kayboluyor, ara sıra uçup gidecek gibi imaj çizmekte hissettirmekte fayda var(nereye gidiyorsak sanki:))
Henüz yeni evli sayılırsınız.Tam bir düzen oturtamamış olabilirsiniz,hemen paniğe kapılma bence.Ayrı ev konusunda isabetli davranmışsın.Kayınvalden belki zamanla oğlunun artık evli olduğu fikrine alışır.O alışmasa bile eşin bu git-gellerden yorulup bir süre sonra sıkılacaktır.
Madem kayınvalden anlayışlı bir insan,ufak ufak şikayetlerini söyleyebilirsin.Bu haftasonu gelmezsek darılmazsınız değil mi,aklımız sizde kalacak ama falanca yere gitmemiz lazım gibi nazikçe söylersin.
.
ama sen bence ideal bir eşsin
eşin senin kıymetini bilmiyor ya da
felaket cümleleri kurmak istemiorum lütfen kırılma bana ama
ben bayanların ezilmesine dayanamıyorum
yanlış anlamışsndr cnm falan filan gibi ılımlı yaklaşamayacağım neyse eşini iyi araştr cnm bahaneler uyduruyo olmasın
Cinsellik konusunda da o isteyene kadar ses etmeyin. Elbet isteyecek :)
yok öyle deme bence...bundan sonraki hayat hep ikinizin...en güzel zaman emin ol illa başı değil...dediğim gibi zaman bırak...çok gaza getirme kendini...eğer kocanı seviyorsan emin ol zaman herşeyin ilacı olacak...buradaki bazı yazıların gazına gelme...yeni evlenince artık erkekler aç değilki sürekli eşiyle birlikte olma gibi gereksinimleri inan olmuyor...bu seninle alakalı yada kocanla alakalı değil sakın bunu kendinize sevginize maletme ve onu sıkıştırdıkça o sana suçu atacak ve kırılan uzaklaşan sen olacaksın...zor ama evlilik biraz alışma ile güzelleşecek...birlikteortak hayatınız seçimleriniz olacak...sevgi varsa emin ol pişman olmayacaksın...ben hiç olmadım allah oldurmasın
yani çekingen oluruz.isteksizsin,kocakarı gibisin derler.atılgan oluruz biraz çekingen ol,kendini ağırdan sat der.bu erkekler de ne istediklerini bilmiyorlar.ama şunu çok iyi bilsinler ki biz kendimiz için kendi zevkimiz için cinsellik yaşıyoruz.cariye gibi sadece erkeği mutlu etmek için değil.sanırım bunu bilirlerse beklentileri azalır kendilerini de biraz harakete geçer.
Sen de fazla alttan almışsın canım eşim bana bu cümleleri kursaydı."genc bir kadınım tabiki cinsellik isteyeceğim.ha ben bunu meşru yoldan yaşayım diye evlendim.ama iş başka dünyalara yelken açmaksa hangimiz daha şanslı oluruz sen düşün" derdim.bozulur kalırdı öyle. yok erkeğin doğası çokeşlilikmiş.sen önce tekeşini memnun et sonra düşün o işleri.sinirlendim canım kusura bakma.ama sen boyun bükersen bu lafları daha çok yersin.
canım durumuna üzüldüm. ben 9 aylık evliyim kaynanamla oturuyorum. eşim askere gitti gelince biz de ayrılıcaz. evin içindeydim ve ister istemez sorunlar oluyordu ama içime atıyordum. bir güne birgün eşime yansıtmadım. eşine ailesini kötüleme ters tepki alırsın. eğer sen sürekli ailesini kötülersen kötü olan sen olursun bunu sakın yapma. bırak annesiyle görüşsün sen birlikte başbaşa zaman geçirmek için planlar yap. bir iki defa bunu yapabilirsen alışacaktır artık. cinselliğe gelince çok şaşırdım. ilk evlendiğimde eşim bana: biliyor musun evlendiğimizden beri dışardaki hiçbir kıza dönüp bakasım gelmiyor herkes benim için normal biri, demişti. ayrıca erkekler cinsel anlamda rahat kızlardan hoşlanır. bunu eşinle konuşmalısın kafasındaki düşünceleri öğrenmelisin.
yani çekingen oluruz.isteksizsin,kocakarı gibisin derler.atılgan oluruz biraz çekingen ol,kendini ağırdan sat der.bu erkekler de ne istediklerini bilmiyorlar.ama şunu çok iyi bilsinler ki biz kendimiz için KENDİ ZEVKİMİZ için cinsellik yaşıyoruz.cariye gibi sadece erkeği mutlu etmek için değil.sanırım bunu bilirlerse beklentileri azalır kendilerini de biraz harakete geçer.
sen de fazla alttan almışsın canım eşim bana bu cümleleri kursaydı."genc bir kadınım tabiki cinsellik isteyeceğim.ha ben bunu meşru yoldan yaşayım diye evlendim.ama iş başka dünyalara yelken açmaksa hangimiz daha şanslı oluruz sen düşün" derdim.bozulur kalırdı öyle. yok erkeğin doğası çokeşlilikmiş.sen önce tekeşini memnun et sonra düşün o işleri.sinirlendim canım kusura bakma.ama sen boyun bükersen bu lafları daha çok yersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?