Evlenince tüm eşyalar yeni mi olmalı

Benim kuzenlerim de evlendi. Ne kizlar oyle bir alisveris yaptirdi ne de gelinlerde oyle birsey gormedim ben.
En gorgusuz "dedikleri" gelin bile tirnak makasina kadar almadi.
Ben sadece instagramda gordm hahah
Boylesiyle karşılaşmadığınız için şanslısınız. Allah karşılaştırmasın :)

Yani biriyle birlikte yaşarsınız onu kıskanır falan anlarım da bu ne saçma şey ya. Baya ergen gibi davranmış nişanlınız. Tabi ki evlenince yeni eşyalara heves ederiz bu normal ama ama bazı eşyaları da kullanabilirsiniz yani gayet normal bu.

Ben de evlenmeden önce 4 yıl yalnız yaşadım ve evimde kullandığım Bazı eşyaları evlenince de kullanmaya devam ettim. İşlevini görüyorsa neden kullanılmasın bu ayrı konu. Ama zaten evleneceksiniz ne diye dayanamayıp çeyizinizdekileri çıkardınız onu da anlamadım. İkiniz de birbirinizden tuhafsınız

yenı alınması sart degıl zaten elınızde varmıs kullanan sızsınız
erkek arkadasınızında ayrı kendı evı temız esyası olsa oda getırırdı ve kabul edecegınızden emınım ınsan nıye durduk yere saglam esyasını atar kı bekarlıktan kalan bazı esyalarımızı evlenırken evımıze tasıyoruz kendınızı bosuna sıkıntıya sokmayın

Ben o çeyizleri kısa süre içinde evlenicez diye aldım. Sonra ihtiyaç duydukça çıkarıp kullandım. Bana da sonra kullanmak üzere saklamak tuhaf gelmeye başladı :) mesela severek aldığım yemek takımını simdi beğenmiyorum. Keske sevdiğim zaman kullansaydım.

Evet ben de onun eşyalarını kabul ederdim.

Canım sağlık olsun huzur olsun gerisi boş boşver herkesin durumu ortada bende evlenirken annemin evinden 2 tane dolap getirmiştim eski püskü işimi görüyo mü görüyo herşey mükemmel 4 dörtlük insta evleri gibi olmak zorunda değil

Yani sizin için bi sorun arz etmedikten sonra kullanabilirsiniz sonuçta insanların ne dediği çok önemli değil siz yaşayacaksınız orda

Bozulsa da yenisini alsaniz haklisinizda is gorurse birakin kalsin evlenirken alirsiniz yenisini. Maddi acidan zordaysaniz kullanilabilir zamanlada yenileri alinabilir belki ama siz esyalariniz varken heveslendiginiz icin yenilerini kullanmak istiyorsunuz diye anladim. Bence biraz daha sabredin bozulanin yerine yenisini alirsiniz.

Bence gerek yok. Elimde varsa yenisini almazdım, işimi görecekleri elimde tuttum kullandım, eskiyince değiştirdim. Müsrifliğe gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…