evlenip mutlu olan?

bu soruyu ben de hep sorardım... nerede acaba şimdi? kim o? adı ne? ne zaman karsıma cıkacak? yakınımda mı? şimdi arkadaslarıyla top mu oynuyordur? kimin oğludur? aslında benim kaderim o ama suan kimbilir kiminle??? vs vs vs...

nereden bilebilirdim o gün kitapçıda bana çapkın çapkın gülen o adamın, daha küçücükken mahallemizde top oynayan dedemin bakkalına torpil almaya gelen çocuk olacağını? hem de yıllar sonra ikimiz de o mahalleden tasınmısken...

hayat çok garip...

ay evet ya acaba şimdi ne yapıyordur:)bnde düşünmeye başladım..hayat çok enteresan hele kimle evleneceğin daha da garip..nerden nereye tanışıyorsun,bazen görcü usulü oluyor..bnde çok merak ettim şuanda ya:)

bu soruyu ben de hep sorardım... nerede acaba şimdi? kim o? adı ne? ne zaman karsıma cıkacak? yakınımda mı? şimdi arkadaslarıyla top mu oynuyordur? kimin oğludur? aslında benim kaderim o ama suan kimbilir kiminle??? vs vs vs...

nereden bilebilirdim o gün kitapçıda bana çapkın çapkın gülen o adamın, daha küçücükken mahallemizde top oynayan dedemin bakkalına torpil almaya gelen çocuk olacağını? hem de yıllar sonra ikimiz de o mahalleden tasınmısken...

hayat çok garip...

kaderde varsa çağlam elbet oluyor.
aynı liseyi okumuşuz yıllarca, aynı banklarda oturmuşuz, birlikte kursa gitmişiz yıllar sonra ve o zaman o aşık olmuş bana ve ben bu denli sevildiğimi bilmeden aşktan, evlilikten korkarken yıllar sonra güvenle elini tutabildim aşkımın. Derler ya "aşk tesadüfleri sever" diye bizim masalda sanırım gerçekten böyle

[video=youtube;RC8J8cDLzCQ]http://www.youtube.com/watch?v=RC8J8cDLzCQ[/video]

aklıma bu şarkı geldi... ne kadar dogru sözleri :31:

Buradan fazla etkilenme çünkü burası zaten dert bölümü
Mutlu olan gelip paylaşmaz dolayısıyla..

Ama genele bakınca zaten toplum olarak kötüye gittiğimizi görmek mümkün maalesef
Bu herkesin mutsuz olacağı anlamına gelmez tabi
Allah doğru kimselerle karşılaştırsın

evet var mesela ben ama bu mutluluktan ne kasteddiğine bağlı , zengin değiliz hatta baya borcumuz var kendimiz evlendik çünkü,ay sonunu zor getiriyoruz çoğu şeyden kısıyoruz , ama eşimin tatlı dilli konuşmaları bakışları herşeyi unutturuyor, eşimde sevmediğim çok özeliik var eminim ondada vardır bende sevmedikleri ama orta yolu bulmaya çalışıyoruz sürekli, yeni evliyiz kavgalarımızda oluyor sık sık ama her kavganın sonunda gülüşüp sarılıyoruz Allah büyük sorunlar vermesin , beklentiyi az tutmak en güzel formul sanırım

Annemle babam..
5 yıl sonunda evlenmişler ve 30 seneleri bitti..
Hiç mi sorun sıkıntı kavga olmadı, illa ki oldu
fakat birbirlerini buldukları, evlendikleri için çok memnun
ve mutlular..

evlenip mutlu olan var mı?..artık kimseye inanmıyorum yediğim kazıklardan ve ihanetten sonra.üç yıllık bir ilişkim vardı neyi asla yapmaz dediysem aynısını yaptı..şimdi tüm erkekler gözümde aynı..evlenip yuva kurmaksa hayal gibi geliyor..

evli mutlu çocukluyum çok şükür Rabbime
Allah sanada tüm isteyenlerede nasip etsin inşallah...
böyle karamsarlıklar herkesin hayatında belli bir dönemlerde oluyor malesef canım
ama sonra onları sana unutturacak doğru insan çıkıyor elbet bir gün
umarım senin karşınada seni çok mutlu edecek hayatının erkeği çıkar en kısa zamanda da seni bu düşüncelerden kurtarır..

ben de sevgilimle evlendim.
6.5 sene birbirimizi bekledik..
hatta aileme bile karşı geldim çok olaylar oldu evlenene kadar.
ama eşim benim için "aradığım kişi"
beni en iyi anlayan, ruhumu okuyan kişi.
bir gün bile pişman etmedi beni.
onunla evlenmemdeki en büyük etken de bana karşı dürüst olması, gizlisi saklısı olmaması, beni gördüğü ilk günden beri beni aynı tutkuyla sevmesi.

maddi açıdan, ailesel açıdan çok ama çok sorunumuz var ama hepsi eşim elimi tuttuğu anda yok oluyor.
kısacası hayatta yaptığım en doğru şey eşimle hayatımı birleştirmek...

Benim de kafamda şöyle bir başlık oluştu '' evlenmeden mutlu olacağına inanmayan, ama evlendikten sonra mutlu olan var mı? ''
Bu başlık sevgilimle bize çok uyardı da. :ssz:

evlenip mutlu olan var mı?..artık kimseye inanmıyorum yediğim kazıklardan ve ihanetten sonra.üç yıllık bir ilişkim vardı neyi asla yapmaz dediysem aynısını yaptı..şimdi tüm erkekler gözümde aynı..evlenip yuva kurmaksa hayal gibi geliyor..
sakın kötü düşünme. Sadece hayırlısını iste. Ben evliyim çok mutluyum :16: Yuvamda şükürler olsun huzurda var mutlulukta....:52::52

sakın kötü düşünme. Sadece hayırlısını iste. Ben evliyim çok mutluyum :16: Yuvamda şükürler olsun huzurda var mutlulukta....:52::52

MAŞALLAH cnm ya çok özeniyorum böyle mutlu olanlara maşallah..bn imkansız gibi görüyorum çünkü biraz sessiz bir yapım var nerden dikkatini çekicemde bulucam..

maşallah cnm ya çok özeniyorum böyle mutlu olanlara maşallah..bn imkansız gibi görüyorum çünkü biraz sessiz bir yapım var nerden dikkatini çekicemde bulucam..
önemli olan gönlüne göre birini bulman tabi bir de anlayış. Erkekler çocuk gibi ilgi ve sevgi ver gerisi kendiliğinden geliyor (istisna hariç).

önemli olan gönlüne göre birini bulman tabi bir de anlayış. Erkekler çocuk gibi ilgi ve sevgi ver gerisi kendiliğinden geliyor (istisna hariç).

işte ilk adım ı hep karşıdan beklerim ben genelde sonradan açılırım cnm..bi bulsam doğru kişiyi sevginin alasını vericem canımda yok işte ya çok enteresan:)

işte ilk adım ı hep karşıdan beklerim ben genelde sonradan açılırım cnm..bi bulsam doğru kişiyi sevginin alasını vericem canımda yok işte ya çok enteresan:)
bende hep karşı taraftan bekliyordum öyle de oldu bende eşimi bulana kadar çok bekledim sonra çıkageldi ilk gün tamam bu dedim evleneceğim erkek. Rabbimden hayırlısını iste.

benim eşim ele avuca sığmaz bi tipdi desem yalan olmaz :31: beni çok üzerdi :14: ama onu çok sevdiğim için evlendim tabi.şimdi iyi ki de evlenmişim diyorum 10 numara adam yaptım onu ben :51: resmen rol değiştirdik otorite bende artık, evin reisi benim akıllı ol bebeimm :33:

aşkımmm,canım kocacığım olur da kk yı açık bırakırsam yanlışlıkla ve sen yazdıklarımı okursan sakın bana kızma lütfen :16: açık sözlüyüm bilirsin :34:

edit:evlenirken mutsuz olma endişesi var mıydı?? evet vardı...

Son düzenleme:
benim eşim ele avuca sığmaz bi tipdi desem yalan olmaz :31: beni çok üzerdi :14: ama onu çok sevdiğim için evlendim tabi.şimdi iyi ki de evlenmişim diyorum 10 numara adam yaptım onu ben :51: resmen rol değiştirdik otorite bende artık, evin reisi benim akıllı ol bebeimm :33:

aşkımmm,canım kocacığım olur da kk yı açık bırakırsam yanlışlıkla ve sen yazdıklarımı okursan sakın bana kızma lütfen :16: açık sözlüyüm bilirsin :34:

edit:evlenirken mutsuz olma endişesi var mıydı?? evet vardı...

nasıl değiştirdin peki cnm..ben direkt vazgeçtim beni aldattı falan..ağladı zırladı ama kabul etmedim şimdi gayet mutlu

Back
X