evlenip mutlu olan?

nasıl değiştirdin peki cnm..ben direkt vazgeçtim beni aldattı falan..ağladı zırladı ama kabul etmedim şimdi gayet mutlu

biraz sabırlı olmak gerekiyo ve onu çok çok iyi tanımak gerekiyo.ben onu iyice analiz ettim ve ona göre davrandım sonuc olumlu oldu bende.yani hani derler ya nabza göre şerbet,aynen öyle.

biraz sabırlı olmak gerekiyo ve onu çok çok iyi tanımak gerekiyo.ben onu iyice analiz ettim ve ona göre davrandım sonuc olumlu oldu bende.yani hani derler ya nabza göre şerbet,aynen öyle.

anladım cnm ben bilemedim hiç adam üç yıl beni idare etti ama seninki değişmeye meyiilli olmasa zor olurdu bence o da sevdiği için kolay olmuş.benm eskisi aklı şeyinde bir adamdı bn hiç anlamadımdı bana karşı öyledir bir tek diyordum ama adam güzel kadın seviyor bende güzelimdir ama olmadı işte elimde tutamadım..

anladım cnm ben bilemedim hiç adam üç yıl beni idare etti ama seninki değişmeye meyiilli olmasa zor olurdu bence o da sevdiği için kolay olmuş.benm eskisi aklı şeyinde bir adamdı bn hiç anlamadımdı bana karşı öyledir bir tek diyordum ama adam güzel kadın seviyor bende güzelimdir ama olmadı işte elimde tutamadım..

valla senin durumu bilemem ama benimkinin değişcene ben bile inanmazdım.güzellikle de alakası yok be canım.onca cadı kadın var ilmini biliyo kocasını elinde tutuyo :52:

bu arada özel mesaj atcaktım ama kutun dolu tatlım.

valla ben kendimle evlendim ooohh miss pek mutluyum, ona buna geyşalık edeceğime kendime efendilik ediyorum kendim buyuruyorum kendim yapıyorum : ))
karışan görüşen yok, kendi dünyamın kralıyım da halkıyım da, meclis de benim mebus da : ))
ehehehheheh : )))

valla ben kendimle evlendim ooohh miss pek mutluyum, ona buna geyşalık edeceğime kendime efendilik ediyorum kendim buyuruyorum kendim yapıyorum : ))
karışan görüşen yok, kendi dünyamın kralıyım da halkıyım da, meclis de benim mebus da : ))
ehehehheheh : )))

cnm bu fikir bir süreliğine süper hatta bnde şuanda öyleyim cnm ne istiosa onu yapıom bakıom kendime süsleniom falan..ama işte nereye kadar:))

cnm bu fikir bir süreliğine süper hatta bnde şuanda öyleyim cnm ne istiosa onu yapıom bakıom kendime süsleniom falan..ama işte nereye kadar:))

ehhehehhe : )) bakma sen benim böyle dediğime : )) kuyruk acısından başımı dik tutmaya çalışıyorum yoksa ben de sıkıldım her şeyi tek başına yap, bir başına hallet, öyle ola ola bu sefer kimseye eyvallahım kalmadı android gibi bir şey oldum : ))
emin ol çok arzu ediyorum hakkıyla bir evliliğim olmasını ama nasip be tatlım, evleniyorlar mutlu değiller evlenmiyorlar daha mutsuzlar anlamadım gitti : ))

Evlenip mutlu olan demişsin..
O şanslı kategoriye giremedim ben malesef yazmayayım..:ssz:
İnşallah siz mutlu olursunuz..:16:

ehhehehhe : )) bakma sen benim böyle dediğime : )) kuyruk acısından başımı dik tutmaya çalışıyorum yoksa ben de sıkıldım her şeyi tek başına yap, bir başına hallet, öyle ola ola bu sefer kimseye eyvallahım kalmadı android gibi bir şey oldum : ))
emin ol çok arzu ediyorum hakkıyla bir evliliğim olmasını ama nasip be tatlım, evleniyorlar mutlu değiller evlenmiyorlar daha mutsuzlar anlamadım gitti : ))

aynen cnm nasip işte Allah hayırlılarla karşılaştırsın,zaten evlilik bnm mutluluk marjinalimi artırmayacaksa gerek yok:) ama olsun yaaaa valla aşık olasım sevilesim var hem de çok:))

evlenip mutlu olan var mı?..artık kimseye inanmıyorum yediğim kazıklardan ve ihanetten sonra.üç yıllık bir ilişkim vardı neyi asla yapmaz dediysem aynısını yaptı..şimdi tüm erkekler gözümde aynı..evlenip yuva kurmaksa hayal gibi geliyor..

herkez aynı diye bişey yok...
niye böle bi kanıya vardın anlamadım ....
şimdi yaşadıklarından dolayı böyle düşünüyosun..
ama evlilik ...
bekarlık sultanlıksa evlilik imparatorluktur..:34:
ben mutluyum şükürler olsun....:nazar::nazar:
ikinci bebegim dogacak sordunuz diye söylüyorum....
övünmek deyildir amacım ...:20:
allah sizede karşınıza iyi birileri mutlaka çıkacaktır..
mutlaka mutlu olacagınız biri,pembe gözlükleri hiççç çıkartmayacak biri çıksın inş...
ama olumsuz düşünmeyin belki 1 ay belki 1 yıl sonra çıkacaktır
ama hayırlısından biri çıksın .....

beni de dört yıl bekletti, son dakika kaçtı : )) sorun sende bende onda değil sorun beklentilerde allame-i cihan da olsan beklentin karşı tarafa uymuyorsa hiç değerin ve giderin yok.

ben çok mutluyum allah bozmasın. size bir tüyo vereyim, eşine prenses gibi davranan erkekleri kraliçeler yetiştirmiştir. seçeceğiniz kişinin annesi çok önemli .. vicdanı ahlakı anneden alıyor insan

ben çok mutluyum allah bozmasın. size bir tüyo vereyim, eşine prenses gibi davranan erkekleri kraliçeler yetiştirmiştir. seçeceğiniz kişinin annesi çok önemli .. vicdanı ahlakı anneden alıyor insan

çok güzel söyledin canım..bnmkinin ailesiyle yapamamıştım ben zaten..

ben değilim çevremde pek mutlu olanı da göremedim maalesef:50:herkesin kendine göre sıkıntıları var bitmiyor
elbette mutlu olanlarda vardır ama çok az diye düşünüyorum ben:31:

ben değilim çevremde pek mutlu olanı da göremedim maalesef:50:herkesin kendine göre sıkıntıları var bitmiyor
elbette mutlu olanlarda vardır ama çok az diye düşünüyorum ben:31:

EVET CANIM..BENDE BU KANIYA VARDIM MALESEF..çevremdeki insanlardan,akrabalarımdan, hatta ailemden bile..

evlenip mutlu olan var mı?..artık kimseye inanmıyorum yediğim kazıklardan ve ihanetten sonra.üç yıllık bir ilişkim vardı neyi asla yapmaz dediysem aynısını yaptı..şimdi tüm erkekler gözümde aynı..evlenip yuva kurmaksa hayal gibi geliyor..

Doğru insan mutlaka karşına çıkacaktır.Olumsuz düşünme desem şuan sana anlamsız gelir.Bende senin gibi düşünüyordum bir zamanlar....şimdi o dönemi hatırlamak bile güldürüyor beni.Eşimle birbirimize hala aşığız 3 yıllık evliyim.:nazar:

cnn24 merhaba; benım yazımı okumustur belkı 2,5 aylık evlılıgım hayal kırıklıklarıyla dolu diye bir yazı ama sankı eşim burda yazanlarıda okumusta benı anlamıs gıbı o kötü büyü muska bozulmus gibi 4 gündür okadar iyi ki anlatamam cok sasırıyorum. cok mutluyum şuan tabi bende susmayı ogrendım en ufak seylerde kavga cıkarıyormusum meger.. evlılık zaman zaman guzel olabılıyor ama cokta yorucu tabi:( ama ıcını karartma ınsallah hersey ıstedıgın gıbı olur..

evliyim mutluyumm eşimle 10 yıl olacak beraberliğimiz 2 yıllık evliim.nelerden geçtik ne olaylar yaşadık allahıma bin şükür deli gibi seviyoruz birbirimizi sevince aşılmıcak hiç bir sorun olamaz.

Back
X