Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence bu karşınızdakilerin anlayışlı, hoşgörülü insan olup olmaması ile alakalı. Kendi açımdan düşünüyorum karsimda sürekli bir şey isteyen biri olsa o kişiyi istemezdim. Hatta ister istemez ön yargıyla yaklaşırdım ona. Ben şuana kadar hoşgörülü olmayıp da sırf masraf yapmış diye hoşgörü gösteren, iyi olan aile görmedim. Aileler zaten bu kafa yapisindaysa muhtemelen masrafları yaptıktan sonra kızdan "gelinlik yapma" beklentisine gireceklerdir.
Çaba sarf edilmeyenler değersiz oluyor, burnundan getirenler kıymetli oluyor derken?Merhaba arkadaşlar bu konudaki görüşlerinizi merak ediyorum sizce de öyle mi "Evlenirken hiçbişey istemiyorum diyen kız karşı taraf cepte gördüğü için Herhangi bir çaba sarf etmiyo değersiz oluyo ama burnundan getirenler Kıymetli oluyo bu saçma döngüyü çözemedim
Ben hiç birsey istemedim.Merhaba arkadaşlar bu konudaki görüşlerinizi merak ediyorum sizce de öyle mi "Evlenirken hiçbişey istemiyorum diyen kız karşı taraf cepte gördüğü için Herhangi bir çaba sarf etmiyo değersiz oluyo ama burnundan getirenler Kıymetli oluyo bu saçma döngüyü çözemedim
Ben bunu 2 defa tecrübe edindim..Merhaba arkadaşlar bu konudaki görüşlerinizi merak ediyorum sizce de öyle mi "Evlenirken hiçbişey istemiyorum diyen kız karşı taraf cepte gördüğü için Herhangi bir çaba sarf etmiyo değersiz oluyo ama burnundan getirenler Kıymetli oluyo bu saçma döngüyü çözemedim
Ben bunu 2 defa tecrübe edindim..
Ben şahsen düğün yapıp, borca gırıp evlendikten sonra o borcun sıkıntısını yasayarak huzursuz olacağıma
Sade bi nıkahla evlenmeyi dusunuyorum.. Fazla eşyaydı suydu buydu hıc gerek yok derım mesela daha bır cok sey..
Bende istemesini bilirim ama burda karsı tarafı dusundugumden, esım olacak kısının gereksız masraf altına gırıp yorulmaması ve stres altına girmemesi için çabam
Gel gör ki hıc bı zaman kıymet bilinmediyemın ediyorum herseye olsun tamam dedıkce o kdr kıymetsiz oluyorsun ki..
Sonuc olarak herseyın en ıyısıni en lüksünü isteyen birini bulup evleniyorlar (bu arada tabıkı herkes herseyın en ıyısıni isteyebilir demek ıstedıgım sey bız onları dusundukçe kıymetsizleşıyoruz cıdden)
Birsey istemedim. Ama kimse beni degersiz görmedi, göremez de...Merhaba arkadaşlar bu konudaki görüşlerinizi merak ediyorum sizce de öyle mi "Evlenirken hiçbişey istemiyorum diyen kız karşı taraf cepte gördüğü için Herhangi bir çaba sarf etmiyo değersiz oluyo ama burnundan getirenler Kıymetli oluyo bu saçma döngüyü çözemedim