evlenme şartı

Çalışan bir eş istemesini normal karşılarım ama siz de birşeyler için mücadele veriyorsunuz zaten,destek olması gerekirken bir de moral bozuyor.En kötü KPSS olmasa bile başka çalıma alanları var,dünyanın sonu değil,yorumunu çok saçma buldum.

Erkekler değişti anacım, çalışan hanım istiyorlar..
Bence istemeleri çok mantıklı. Hayat zor ve erkeklerin üzerinde evin bankası gibi bir yük var. Madem eşitlikten bahsediyoruz, onların üstündeki bu baskı neden? Kadın da çalışıp el ele mücadele verilmeli. Kadının evde ne işi var.

valla ben sizin yerinizde olsam deli gibi calisip a sinifi memur mu ne diyosa iste onu olurdum, sonra da ondan ayrilirdim. "kendim icin yaptim bunu, sen istedin diye degil, ben senden ayriliyorum, hadi gule gule" demeniz lazim boyle bir insana..

pasama bak yaa, yarin obur gun banka kartini da ister.

adam kadını neyine göre seçer.
her memur kadın 4-4lük ev hanımı eş anne diye kural mı var.
karakterle değilde maaş kartı ile mi sadece geçim.
öyle olsa parası pulu olanlar neden boşanır.
herkes memur kadın arasa adamlar adam kurusu olur.
zengin kadın peşine düşenler ayrı bir de memur kadının peşine düşenler çıkmış.
"sevsevdin yapardın" ne demek" sevseydin kendini yüksek binadan atardın" demek gibi söylemiş.
konu sahibi yerinde olsam imkanım ve nasibim varsa kazanırdım kendim için kazanırdım. kazandığım gibi tekmeyi basardım.

bence siz ayrılmayacaksınız yada o ayrılmadan ayrılmazsnız ama önce hamle sizden gelmeli

Belki sizi gaza getirmek için yapıyordur ders calısın diye gerci bende olsa ters teperdi

Seninle seni sevdiği için beraber değil demek ki, herhangi bir kpss'yi kazanmış biri de olabilir onun için.

O ne iş yapıyor merak ettim.
Vergi müfettiş yardımcısı
çalışıyorum elbette. Ama iiibf mezunuyum a grubu memurluk çok zorlu Bi süreç, ha deyince olmuyor ki.
Zaten içimde bişeyler koptu. Ne olacağımız belli değil. Atandım diyelim, daima çalışacağım diye bir kural yok ki. İnşallah Allah bana da nasip eder. Aynen dediğiniz gibi yapıcam.
artık kız isterken açık açık kızınızın memuriyeti var mı diye soracaklar. yoksa oğluna almayacaklar filan. bugünler kapı da...
Bide bu arkadaş çok muhafazakar gelenekçi ataerkil toplum anlayışında.. Böylelerinden korkacaksın derlerdi de inanmazdım. Yaşamak lazımmış demek ki

Zaten içimde bişeyler koptu. Ne olacağımız belli değil. Atandım diyelim, daima çalışacağım diye bir kural yok ki. İnşallah Allah bana da nasip eder. Aynen dediğiniz gibi yapıcam.
aynen Allah belki insanı o makamla sınar. memur olursun hasta olursun.yada her şey düzgün gitse de insanın geçinip geçinmeyeceği garanti mi? bende kadere nasibe inanmayan insanlara kızıyorum. sen o şartlarda o şekilde elinden geleni yapmışsındır. bunun azlığını çokluğunu başkası nasıl doğru bilebilir ki. peşin hüküm verilebilir mi?

bence aklında atandığı vergi dairesinde bekar müfettiş yard hanımlar var olmazsa onlardan biriyle evlenirim mantığı bile olabilir

+1000
BlancKahkul Allah yardımcın olsun canım, hiç değilse evlenmeden yüzünü görmüş oldun, inşallah çabucak atlatırsın

Valla kusura bakmayında ben olsam memurluk sınavına girer A grubundan memur da olurum o hırsla.. Ama O adamada tekmeyi atarım..Böyle bir terbiyesizlik olmaz yani...

kalaslıkta derece almış.

Hele hele bu erkeklere ne oldu böyle? Çalışan hanım he bide en iyisini istiyolar bence bırak gitsin yarın öbür gün bırakmak zorunda kalsan o da seni bırakır bence hiç başlama benim de sevgilim var ama illa çalışıcaksın demez mecbur kalırsak çalışırsın diyo.

bi tanidiga bi kiz bulmustuk memur kiz karolu mu sözleşmeli mi diye sormuştu, sozlesmeliyse istemezmi
ne cins insanlar var yaa...

ama seninki seni gaza getirmeye calisiyor gibi de geldi

bence aklında atandığı vergi dairesinde bekar müfettiş yard hanımlar var olmazsa onlardan biriyle evlenirim mantığı bile olabilir
Olabilir haklısınız. Yoksa böyle kesin konuşmayabilirdi. Güvendiği bişeyler olabilir yani.
+1000
BlancKahkul Allah yardımcın olsun canım, hiç değilse evlenmeden yüzünü görmüş oldun, inşallah çabucak atlatırsın
Teşekkür ederim, inşallah..
Başlarda kadın ekmek açar dantel örer diyordu. Ordan buralara geldik. İnşallah sizin erkek arkadaşınız bu tutumunu sürdürür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…