evlenme şartı

Kesinlikle oyle saygı en onemli sey
Olmazsa mümkün degil ne olursa olsun hıcbırsey yürümez.

Erkeklerı bu hale getıren de bız kadınlarız malesef...
Haklısınız ben yaptım, çok değer verdim.
Verdiğim değeri fazlasıyla hissettirdim

Hayır neden alınayım, haklısınız.
2 yılıma üzülüyorum sadece. 30 yaşında hani düşünebilecek bir yaşta, neden böyle yaptı ne istedi bende bilmiyorum.
Amiiin amiiin, inşallah dediğiniz gibi olur :)

yalnız adam paso çelişki.
hem modern hem geleneksel takılıyor.
modern eş ol, kariyerli ol, para getir.
geleneksel ol, evinin kadının, beyinin hanımı ol, evi çekip çevir, maaşını da ona teslim et, itaat et.

o seni bile isteye kırmıştır da sen iyiye yormuşsundur sevdiğin için.

yolla gitsin bacım.

2 yıldır görüştüğünüz insanı tanıyor olmanız gerek sizi gaza getirmek için dediyse bariz odun ama yok gayet ciddiyse hemen kaç... her halukarda evlenmek için cok cok düşün...

Ne kadar oldu vmy olali?
Yeni mi atandi da bu kadar havalara girmis pasamiz?
Hayır 2 sene olacak. Ama ne yazık ki ben bu yönünü yeni farkettim. Gerçi kendi söyledi açık açık yoksa yine anlamayabilirdim :)
Bu arada eve bende iibf mezunuyum
Hayatında hiç aşık olmamış belli... Yol ver gitsin bütün yollar onun.
ya bence aşık gibi bana. Ama para daha ağır basmış olabilir mi? Ya da şöyle sorayım gerçekten aşık olan Bi insan para için Aşkın'dan fedakarlık eder mi?
Aslı'nda erkek arkadaşım cimriydi biraz
aynen öyle. Erkek ev işi yapmaz öyle davranma , erkeğin yeri belli kadının yeri belli derdi sürekli. Erkek ne yapar peki diye sormuştum. Araba sürer eve para getirir demişti 1 hafta önce. Şimdide kıytırık meslek istemem ona göre diyor, şaka gibi :)

Ben ,meslegimi ogrenmeden once farkli ogrendikten sonra farkli davranan doktoru biraktim,artik gitmiyorum o doktora.

Karariniz ne olur bilmem ama bu cumleler,size deger veren bir insan tarafindan soylenemez buna emin olun.

Insallah çok yüksek puan alıp atanır,o şahsın hayal dahi edemeyecegi bir kariyeriniz ,hayatiniz (tercihen onsuz ) olur.

Son düzenleme:
erkek eve para getirir anlayışına sahipse, senin çalışmana müsaade etmemesi lazım.
kurnaz ve bencil.
kaç kurtar kendini.

ya bence aşık gibi bana. Ama para daha ağır basmış olabilir mi? Ya da şöyle sorayım gerçekten aşık olan Bi insan para için Aşkın'dan fedakarlık eder mi?
Aslı'nda erkek arkadaşım cimriydi biraz
Canım ya aşıktır ya da değildir gibisi yok bu işin. Ayrıca aşık olan insan böyle ucuz hesaplara girmez, aslında insan olan böyle hesaplar yapmaz. Tamam, tabiki de yaşamak için para gerekli ama para için insan sevdiğinden vazgeçmez. Şahsen ben geçmem

Benim amcam maliye müfettişi idi emekli oldu ama tanısan böyle bir ayucukla karşılaşmamısdındır dersini bu adamı müfettiş senin a gurubuda öyle Allah korusun bunun gibilerden

Ayy ne itici. Bunlarda erkegim diye geziyor. Bence koşarak uzaklaş arkadaştan.

Memur olursam da ben seninle zaten evlenmem deseydin karaktersiz dengesiz sanki yetmiyor maaşı millet asgari ücretle geçiniyor gitsin kendine memur bulsun o seni memur da olsan evlenince çok ezer çift maaş istiyor belli bosver gitsin

Şekerim bu normal değil. ona haddini aştığını belli et. Herşey olabilir belki çalışamam bile de.. kendine marka arıyor heralde enişte eş değil.

Siz canınızı sıkmayın böyle gereksiz insanları hayatınızdan çıkarın
Kimse için değil kendiniz için geleceğe odaklanın
Gerisini zamana bırakın böylesine en iyi dersi zaman verir

Yakışıksız olmuş. Iyyyyk!

O zaman diceksin ki "Anlıyorum, o zaman şuan da iletişimi keselim. Eğer sınavı kazanamazsam şuan da beni oyalamış sayılırsın. Bende buna izin veremem. Hiç kafa karışıklığı olmasın. He oldu ki sınavı kazandım, veririm diplomamı onunla iletişim kurarsın. Malum senin için benim insanlığımdan çok daha önemli."

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…