- 2 Eylül 2016
- 520
- 507
- 53
- Konu Sahibi BlancKahkul
-
Haklısınız ben yaptım, çok değer verdim.Kesinlikle oyle saygı en onemli sey
Olmazsa mümkün degil ne olursa olsun hıcbırsey yürümez.
Erkeklerı bu hale getıren de bız kadınlarız malesef...
Hayır neden alınayım, haklısınız.Bence gerçek yüzünü göstermiş.. demek ki seni sevmiyor ve değer vermiyor.. yoksa böyle bi şeyi aklından bile geçirmezdi bence.. seni sevmiyor dediğime alınıp üzülme lütfen, birini sevebilecek bi yüreği olduğunu sanmıyorum arkadaşın.. çıkarcı, maddiyatçı ve kibirli biri bence..
Amiiin amiiin, inşallah dediğiniz gibi olur :)Bende suan A kadrolar icin hazirlaniyorum kpss ye.
Zor bir surec ve zor meslekler ama bu kesinlikle egosunun kaynağı ya da bahanesi olamaz.
Bu kadar büyük konusmasin bunun yeterliligi de var.
Ki yeterlilikten devsirme düz memurlara hic de hos davranmiyorlar.
O begenmedigi bankayi polisligi mumla arar sonra
yalnız adam paso çelişki.Haklısınız ben yaptım, çok değer verdim.
Verdiğim değeri fazlasıyla hissettirdim
2 yıldır görüştüğünüz insanı tanıyor olmanız gerek sizi gaza getirmek için dediyse bariz odun ama yok gayet ciddiyse hemen kaç... her halukarda evlenmek için cok cok düşün...Az önce 2 senedir görüştüğüm kişiyle konuşuyorum. O memur bende KPSS ye hazırlanıyorum. İlk yılım.
Bana dedi ki sınavı kazanamazsan şevkim kırılır. Konuyu açınca da, çalışan sorumluluk sahibi Bi insanla evlenirim anca dedi. A grubu memur ya da öğretmen gibi. Ben şok oldum hala şoktayım. Kimseye de soramıyorum. Bu durumda ne yapmam mantıklı, bi yardımcı olsanız..
Hayır 2 sene olacak. Ama ne yazık ki ben bu yönünü yeni farkettim. Gerçi kendi söyledi açık açık yoksa yine anlamayabilirdim :)Ne kadar oldu vmy olali?
Yeni mi atandi da bu kadar havalara girmis pasamiz?
ya bence aşık gibi bana. Ama para daha ağır basmış olabilir mi? Ya da şöyle sorayım gerçekten aşık olan Bi insan para için Aşkın'dan fedakarlık eder mi?Hayatında hiç aşık olmamış belli... Yol ver gitsin bütün yollar onun.
aynen öyle. Erkek ev işi yapmaz öyle davranma , erkeğin yeri belli kadının yeri belli derdi sürekli. Erkek ne yapar peki diye sormuştum. Araba sürer eve para getirir demişti 1 hafta önce. Şimdide kıytırık meslek istemem ona göre diyor, şaka gibi :)yalnız adam paso çelişki.
hem modern hem geleneksel takılıyor.
modern eş ol, kariyerli ol, para getir.
geleneksel ol, evinin kadının, beyinin hanımı ol, evi çekip çevir, maaşını da ona teslim et, itaat et.
o seni bile isteye kırmıştır da sen iyiye yormuşsundur sevdiğin için.
yolla gitsin bacım.
erkek eve para getirir anlayışına sahipse, senin çalışmana müsaade etmemesi lazım.Hayır 2 sene olacak. Ama ne yazık ki ben bu yönünü yeni farkettim. Gerçi kendi söyledi açık açık yoksa yine anlamayabilirdim :)
Bu arada eve bende iibf mezunuyum
ya bence aşık gibi bana. Ama para daha ağır basmış olabilir mi? Ya da şöyle sorayım gerçekten aşık olan Bi insan para için Aşkın'dan fedakarlık eder mi?
Aslı'nda erkek arkadaşım cimriydi biraz
aynen öyle. Erkek ev işi yapmaz öyle davranma , erkeğin yeri belli kadının yeri belli derdi sürekli. Erkek ne yapar peki diye sormuştum. Araba sürer eve para getirir demişti 1 hafta önce. Şimdide kıytırık meslek istemem ona göre diyor, şaka gibi :)
Canım ya aşıktır ya da değildir gibisi yok bu işin. Ayrıca aşık olan insan böyle ucuz hesaplara girmez, aslında insan olan böyle hesaplar yapmaz. Tamam, tabiki de yaşamak için para gerekli ama para için insan sevdiğinden vazgeçmez. Şahsen ben geçmemya bence aşık gibi bana. Ama para daha ağır basmış olabilir mi? Ya da şöyle sorayım gerçekten aşık olan Bi insan para için Aşkın'dan fedakarlık eder mi?
Aslı'nda erkek arkadaşım cimriydi biraz
Benim amcam maliye müfettişi idi emekli oldu ama tanısan böyle bir ayucukla karşılaşmamısdındır dersini bu adamı müfettiş senin a gurubuda öyle Allah korusun bunun gibilerdenBöyle bir tepki versem abartmış olmam demi? İnanın şu an mantıklı düşünemiyorum. Yani bu kararım da haksız sayılmam?
Kıytırık meslekler istemiyorum dedi. Mesela özel Bi bankada çalışman, polis olman gibi.. Kendisi vergi müfettiş yardımcısı.
Siz yaşadınız mı?
Yani atanamadınız diye erkek arkadaşınız ayrıldı mı?
Şahsen benim öyle kriterlerim yok. A kadro olsun, öğretmen olsun gibi.. Elbette çalışsın ama önce insan olması daha önemli benim için. Hem çalışmayacağım demedim ki. Özel sektöre kıytırık diyor.
Az önce 2 senedir görüştüğüm kişiyle konuşuyorum. O memur bende KPSS ye hazırlanıyorum. İlk yılım.
Bana dedi ki sınavı kazanamazsan şevkim kırılır. Konuyu açınca da, çalışan sorumluluk sahibi Bi insanla evlenirim anca dedi. A grubu memur ya da öğretmen gibi. Ben şok oldum hala şoktayım. Kimseye de soramıyorum. Bu durumda ne yapmam mantıklı, bi yardımcı olsanız..
Şekerim bu normal değil. ona haddini aştığını belli et. Herşey olabilir belki çalışamam bile de.. kendine marka arıyor heralde enişte eş değil.Az önce 2 senedir görüştüğüm kişiyle konuşuyorum. O memur bende KPSS ye hazırlanıyorum. İlk yılım.
Siz canınızı sıkmayın böyle gereksiz insanları hayatınızdan çıkarınHaklısınız ben yaptım, çok değer verdim.
Verdiğim değeri fazlasıyla hissettirdim
Yakışıksız olmuş. Iyyyyk!Az önce 2 senedir görüştüğüm kişiyle konuşuyorum. O memur bende KPSS ye hazırlanıyorum. İlk yılım.
O zaman diceksin ki "Anlıyorum, o zaman şuan da iletişimi keselim. Eğer sınavı kazanamazsam şuan da beni oyalamış sayılırsın. Bende buna izin veremem. Hiç kafa karışıklığı olmasın. He oldu ki sınavı kazandım, veririm diplomamı onunla iletişim kurarsın. Malum senin için benim insanlığımdan çok daha önemli."Az önce 2 senedir görüştüğüm kişiyle konuşuyorum. O memur bende KPSS ye hazırlanıyorum. İlk yılım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?