evlenme şartı

valla bu adam vergi müfettiş yardımcısı olmuş ama kafa, bakış açısı falan iyi değil. böylesi cumhurbaşkanı falan da olsa boş yani. tarz olarak mütevazi ve "ne oldum" demek yerine "ne olacağım" diyen tipler daha çok sevilip sayılıyor bu yüzden. adamdaki havaya, egoya bakar mısınız, özel sektöre kıytırık diyormuş. özel sektörün ekonomideki yerini bilemeyecek kadar cahil sanırım. ayrıca kendisi muhtemelen devlete güveniyor ama burası Türkiye, bir gecede atıveriyorlar valla memurluktan, atılanlar da bilmiyor neden atıldığını. yarın öbür gün zart diye memurun iş güvencesini de kaldırıverecekler hepiniz ortada kalacaksınız, demedi demeyin. şu devlete sırtını yaslayan tipler özellikle. bir kadın olarak ben de kadınların çalışmasını, ayakları üstünde durmasını, eşlerine yük olmamasını ve giderleri, maddi yükü bölüşmesi taraftarıyım ama halen daha kadın olarak erkeklerde aradığımız üslup bu değil. yani "çalışacaksın" diye dayatan tipler hoş karşılanmıyor. "çalışmayacaksın" diyenler de hoş karşılanmıyor. bu ikisinin yerine "istiyorsan çalış istemiyorsan çalışma, sana kalmış. nasıl mutlu olacaksan öyle yap. ben seni seviyorum, maddi yükü bölüşsek de bölüşmesek de sorun etmem, seninle hayatı paylaşıyoruz" diyen adam canımızı yesin. yoksa tabi kadın çalışmalı.

bence bu adam bozuntusu sizden ayrılmak istediği için böyle yapmış. sınava 20 gün kala bir insanın şevki böyle kırılmaz kaldı ki a grubu memur olmak çok zor.

bizim de üniversitede bir hocamız vardı bize sürekli a grubu memur olun falan derdi. diğer meslekleri meslekten saymazdı. nasıl atanacağım? sorusunun cevabını veren yok tabi. bu iş sadece çalışmakla kalmıyor ki, bir sürü torpil, oyun var bu işlerde. hiç güvenmiyorum.

Az yesinde kendine hizmetci tutsun. Bu ne be! Hayat arkadasi degil is ortagi ariyor bu. Henuz diger yorumlari okuyamadim ama sen uzak dur bundan. Aglamana da hic gerek yok, bilakis verilmis sadakan varmis ki onceden cikmis niyeti ortaya.

Sinavinda basarilar, Allahim attiklarini tuttursun :)

Inanmiyorum 2 yil once yasadigimin aynisini yasamissiniz. Bana da karaktersiz sahsiyet surekli atanmam konusunda baskı yapiyordu. Bir gun kendim sordum; "diyelim ki kpss ye kadar gorustuk, (o zamanlar yılın basiydi) ben elimden gelrni yaparim ama diyelim ki atanamadim, naparsin" dedim. Bana "kötü dusunmek istemiyorum " deyince basimdan asagi kaynar sular dokulmustu. Her cumlesinde lafinda ölüp biten sahis bu cumleyi kullanmisti. Şok oldugumu ifade edip kavga ettim. Sonra bana "atanip atanmaman onemli degil " dese de ayrildim hemen. Hic arkama bile bakmadim. Sonucta 7 8 ay boyunca emek verip ben atanamayinca da tekmeyi basacakti bana.para icin sizinle yola devam eden kisileri affetmeyin bence. Ben senin her turlu yanindayim demeli bir insan

Nedense ben kötü algilamadim bu durumu.. yani sizi gaza getirmek daha da hirslandirmak adina yapmis olabilir.. sadece soyleme teknigi yanlis olmus kirmis sizi ayip etmis.. ama 2 yildir illaki baska sekilde de bunu belli ederdi simdi hic bisey yoksa direk soyluyorsa ya baskasini hozune kestirdi yada sizi gaza getirip kazandirmak icin ugrasti.. umarim kazanirsiniz.. kisi hayatinizda olsun olmasin memur olmak guzel.. ben 82 puanla atanamadim..

Bu adam müsveddesinden ayrıl.
Bir daha da geri adım atma.
Kendine A grubu birini bulsun.
Ha, mutluluğun a grubuyla b grubuyla alakası yok. Bunu da anlar zaten.

Çok itici çok.

Çok itici. Çalışmanı istemesi normal ama belli meslekleri (b grubu memurluk, banka çalışanı, polia memurluğu gibi) kıytırık diye tabir ederek bunları olursan şevkim kırılır demesi anormal. Bu tiplerle aynı evde geçinmesi zor olur. Onun maaşını tek davada kazanıyorum ama hiç bir mesleği kıytırık diye düşünmedim. Abartmasın yani sanki Cumhurbaşkanı kendisi. Yagırgadım ve ayıpladım. Eşe bakış açısı, hayat müşterek sorumluluğu beraber almalıyızdan çok, bana yakışır bir mesleğin olmalı.

Ya sizin trip atip sadece memurken mi sevilmeye deger oluyorum diyeceginiz yerde Adam üste çıkıp beni sevsen çabalar sınavı kazanırdın demiş. Ne kadar zamandır birlikteydiniz ve sevgi iliskisi degildi galiba.

o şahıstan ayrılın ve memur olun mümkünse.
ayy ne menfaatçi.

Para önemli elbette ama bu kadar mı ön planda tutulur. Hastalık gibi bişey sanırım. Çok geçmiş olsun, bazen göremiyor insan. Hakkı'nızı helal etmeyin elbet karşına misliyle gelecek.
Çok düşündüm, çok üzüldüm. Yazıklar olsun, bana Nasıl böyle Bi şart koşabildi. Yemin ederim ilk Zaman'lar kadın ekmek açar dantel örer falan diyordu. Buna da karşı çıkıyordum tabii. Ama değişen ne. Benim evleneceğim kimse çalışmalı oldu, birde kıytırık işlerde değil. Biz konuştuk ya kendini o kadar haklı görüyor ki anlatamam, ne nankörlüğüm ne vefasızlığım kaldı. Zamanla anlayabilir yazmıştım burdaki bir arkadaşta yok beklemeyin o kafa yapısında bir insan anlamaz yazmış. Çok haklı hiçbir zaman kendini sorgulamayacak. Acaba benimde hatalı olduğum kısımlar var mıydı demeyecek..
OOh gelecek ikinci maas icin yapmis, derhal bosayin.
Bos ol Bos ol Bos ol deyin bu kendini bilmez materyalist sevgi yoksunu musvetteye.
Hahahah atamazsam o beni boşayacak zaten anlaşılan. Ben erken davranayım :)

80 üstü al ben referans ayarlarım diyordu :) ben çalışmayacağım demedim ki zaten. Ama nasip değilse de ne yapayım. Allah sınayacaksa böyle şeylerle sınasın. Sağlığımızla, ailemizle sınamasın. Herkesin Bi yerlerde rızkı vardır elbet. Bende dediklerinizi desin diye çırpındım inanın ama demedi..
Haklısınız başımıza herşey gelebilir. Allah korusun öyle bi durumda evli olsaydık boşanırdı sanırım benden
Amiiiin, ne güzel bi dua :)

Demiyor demiyor aynen öyle her durumda yanındayım demiyor. Bir arkadaş daha aynı durumu yaşamış. Var demek ki bu kafada insanlar. Allah karşılaştırmasın Bi daha.
Sanitim ben ayrilirdim boyle birinden. cok itici cunku.
senimle sen oldugun icim degil maas kartin icin evlenecek.
Bende kabullenemiyorum zaten.
Bende konu açmadan önce kendi kendime öyle dedim. Ama gaza falan getirmek değil ne yazık ki. Ben istemez miyim zaten atanmak. Ama olmazsa ne yapayım. İnşallah atanırsınız sizde
Bu adam müsveddesinden ayrıl.
Bir daha da geri adım atma.
Kendine A grubu birini bulsun.
Ha, mutluluğun a grubuyla b grubuyla alakası yok. Bunu da anlar zaten.

Çok itici çok.
100 yıl geçsede anlamaz. Anmak istemez. Her zaman kendini haklı görecek. Aynen a grubu istiyordu benimle ne işi vardı ki. Oladabilir olmayadabilirdi. 2 ihtimali de göz önüne almalıydı. Yok benim eşim illa a kadroda çalışacak diyor
Ya sizin trip atip sadece memurken mi sevilmeye deger oluyorum diyeceginiz yerde Adam üste çıkıp beni sevsen çabalar sınavı kazanırdın demiş. Ne kadar zamandır birlikteydiniz ve sevgi iliskisi degildi galiba.
2 yıldır beraberiz. Hep öyleydi zaten. Her zaman haklı. Yanlış şey söylemem mantıksız bişey yapmam ben derdi

tamam çalışan kadın istiyor olabilir buna lafım yok ama illa memur olacak falan resmen sınıf ayrımı yapıyor. böyle seveceğine hiç sevmesin.

Kafayı yemiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…