evlenme şartı

Ay baydı bunlar artık. Eskiden olsa ''ben çalışır karıma çocuğuma bakarım onları ele güne muhtaç etmem'' diyen erkekler vardı. Hepside maço idi. Şimdi onları arar olduk. Bu neyaa bakamayacaksan evlenmeyeceksin o zaman. Erkek dediğin sorumluluklarını bilmeli.

2 yıldır görüştüğünüz insanı tanıyor olmanız gerek sizi gaza getirmek için dediyse bariz odun ama yok gayet ciddiyse hemen kaç... her halukarda evlenmek için cok cok düşün...
Hayır hayır gayet ciddiydi. Yani tanıyorum cimriydi ama tahmin edemedim bu kadarını..
inşallah, çok teşekkür ederim :)
Üzülüyor insan illaki ama saplantı yapmayacağım kendime. 2 yılıma yazık oldu, ama olan oldu sürekli düşünmek acı veriyor.
erkek eve para getirir anlayışına sahipse, senin çalışmana müsaade etmemesi lazım.
kurnaz ve bencil.
kaç kurtar kendini.
evet işte bu Nasıl bir çelişki. Birde madem düşüncesi bu, benden ne istedi bilmiyorum. A kadroya atanmak kolay mı KPSS yle bitmiyor ki. Ha illaki çalışılır Bi yerlere gelinir ama bu sene olsunmuş. Yaşı geldiğinden ciddi bişeyler istiyormuş artık. Şu saatten sonra Aşkın'dan ölsem istemem zaten.
Benim kızım var ilk şartım adam olsun merhametli olsun kızımı sevsin ne biçim oldu insanoğlu iyice bozuldu
Benim ailemde öyle ister elbet.
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın, insan anlayamıyor bazen

Yarın arayıp konuşmayı düşünüyordum ama vazgeçtim, hiçbir şey demeyeceğim. Zaman ne gösterir hiç birimiz bilemeyiz. Bakarsınız yeterlilik sınavını geçemez düz bir memur olarak kalır.
Şekerim bu normal değil. ona haddini aştığını belli et. Herşey olabilir belki çalışamam bile de.. kendine marka arıyor heralde enişte eş değil.
Dedim dedim atanamazsam kıytırık işlerde çalışmam ev hanımı olurum dedim. Tembel insan istemezmiş o.
Haklısınız, zaten şimdiye kadar ezmiş. İnanın bişey diyemedim. Hep mantıksız bir şey söylemem derdi. Acaba ben mi mantıksız düşünüyorum deyip haklılığımdan şüpheye düştüm. İyiki yazmışım buraya. Seven Ada'm takılır mıydı bu tarz şeylere

Memleketlerimiz uzak ne yapıcaz Nasıl gidip gelicez derdi. Masraflara ortak arıyorda olabilir

Vallahi bu adamin ufkuda dar.

Kiytirik ozel sektormus.

O ozel sektorde oyle kurumsal sirketler varki senin memur halinle hayal edemeyecegin firsatlar veriyor calisanlarina.

Esim kurumsal bir firmada calisiyor.

Firma esime bana ve oglumuza ozel saglik sigortasi yapti. Istedigimiz ozel hastanede istedigimiz doktora gidip 5 kurus para odemeden cikiyoruz.

Ayrica esimi yurt disina egtime gonderdi bende gittim yaninda. Otel parasi yeme icme parasi arti orada kiraladigimiz arabanin parasini herseyi karsiladilar. Biz maasimizla boyle bir seyahatin altindan kalkamazdik.

Bunlari ovunmek icin yazmadim.

Memurlugu gozunde cok buyuk bir sey gibi gorup boburlenen insanin ufku dardir net.

Bende memurum ama hicbir zaman ozel sektoru kiytirik diye kucumsemedim.

'Hahaha bende' derdim.

Standart olmak ne kadar zor değil mi:)

sutla gitsin

Senin yerinde olsam bu sene kazanır. Sonrada bi güzel ayrılırdım ondan.
seninle memur olmadığın icin evlenmeyecegini soyleyen bir adam var demek ki maaş kartınla ve senin etiketinle kabul edevek onun disinda bir degerin yol diyor.
Ne yapman gereken zaten ortada.
Ben evlenmeden once özelde çalışıyordum. Evlendim işi bıraktım ara ara yine çalıştım baktim özel sektör olacak gibi degil kpss demiycem dedim girdim iyide bie puan aldum ama atama yok olmadı. Senin sevgilin gibi biri olsa demek ki benim kocam simdiye 7 kez bosamıştı beni.
Hem kız hem erkek farketmez etiketçi ve eş adayını cebinin kalınlığına göre seçen insanlar beni iğreti ediyor.
Gecmis olsun onune bak

Çalışmak istemiyorum, evlenelim sen bana bak demedim ki
sanırım öyle kurumsal bi firmada işe girebileceğimi düşünmüyor.
Bende her mesleğe saygı duyarım. Herşeyin yeri farklıdır. Madem böyle bir düşüncesi vardı, niye daha önce belli etmedi sadece bu kısmı anlayamıyorum

Hadi memur oldunuz diyelim. Cocugunuz oldu bi sure ucretsiz izin almak istediniz bu adam boyle durumlarda sizin sorumluluğunuzu alabilecek mi ?

Bide kadınların ev araba isteğine laf ediyorlar. . Erkekler daha beter. . Yuh. . Hemem ayrıl.. memur olunca da bi zamanlar fakir ama gururlu bi kpss mağduru vardı şimdi o memur dersin :))

Çıtayı epey yükseltmiş erkek arkadaşınız.
"A grubundan sipariş verdim geliyor kadrom"deseydiniz.
Bunu ifade tarzı hic hos değil..

Şimdi ayrıldım zaten. Yazıklar olsun sevmemişsin beni sevsen dediğimi yapardın dedi. Sanki elimde
Bide kadınların ev araba isteğine laf ediyorlar. . Erkekler daha beter. . Yuh. . Hemem ayrıl.. memur olunca da bi zamanlar fakir ama gururlu bi kpss mağduru vardı şimdi o memur dersin :))
İnşallah diyeceğim günler gelir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…