- Konu Sahibi BlancKahkul
-
Yok sanmıyorum alacağını. Ben öğrenciyim o memur bi yere gitsek hala ortak karşılarız. Konuştuk zaten. Suçlu ben oldum gerçi. Geleceği düşünüp kararımın arkasında duracağım inşallah.Hadi memur oldunuz diyelim. Cocugunuz oldu bi sure ucretsiz izin almak istediniz bu adam boyle durumlarda sizin sorumluluğunuzu alabilecek mi ?
Pardon yazıklar olsun mu dedi??Şimdi ayrıldım zaten. Yazıklar olsun sevmemişsin beni sevsen dediğimi yapardın dedi. Sanki elimde
İnşallah diyeceğim günler gelir :)
Evet yazıklar olsun dedi. Defol köyüne git madem falanda dedi. Ne diyeyim, Can'ımı acıttığı kadar canı acısın inşallahPardon yazıklar olsun mu dedi??
yok biz ataerkil bir toplummuşuz. Kadının yeride erkeğin yeride bellidir derdi.
Erkek ev işi yapmaz öyle davranma , erkeğin yeri belli kadının yeri belli derdi sürekli. Erkek ne yaparpeki diye sormuştum. Araba sürer eve para getirir demişti 1 hafta önce.
Evet ama neden bu kadar üzüldümAmaan iyi ki kurtulmussun bu kafadan. Bir işe yaramaz
Evet ama neden bu kadar üzüldüm
Arkadaşım Zaman'la anlayacak diye teselli ediyor beni umarım anlamaz, hep kendini bu denli haklı görür. Onunla geleceğim mutsuzluk belli
En az hasarla kurtulursunuz inşallah. Ben hep farkındaydım da, herkesin kötü bir yönü var deyip kendimi teselli ederdim. Cimrilik başka bir boyut gerçekten.Ögrenciyle hesabı paylaşıyor sayın memur nasıl bir insan oldugu bundan belli.bu tarz bir adamdan boşanıyorum.adam paraya doymadı ailemin parasına bile göz diktiler düşün artık.kendimden nefret ettim ben nasıl bir kadınım ki adamı parayla elimde tutuyorum diye.tiksiniyorum böyle adamlardan
OOh gelecek ikinci maas icin yapmis, derhal bosayin.Az önce 2 senedir görüştüğüm kişiyle konuşuyorum. O memur bende KPSS ye hazırlanıyorum. İlk yılım.
Bana dedi ki sınavı kazanamazsan şevkim kırılır. Konuyu açınca da, çalışan sorumluluk sahibi Bi insanla evlenirim anca dedi. A grubu memur ya da öğretmen gibi. Ben şok oldum hala şoktayım. Kimseye de soramıyorum. Bu durumda ne yapmam mantıklı, bi yardımcı olsanız..
Konuştuk az önce hiç sevmemişsin yazıklar olsun deyip gitti. Sevsen yapardın dediğimi, tüm gücünle çabalardın dedi. Neyse arkadaşlar geçer elbet biraz ağlayıp uyuyayım ben
Ahahaha.Gulerken yerimden düştüm valla.Akillara zarar.Tam bir asalak.Erkek demeye bin şahit lazım.yok biz ataerkil bir toplummuşuz. Kadının yeride erkeğin yeride bellidir derdi.
Canım okudum konuyu. Senin yorumlarını da okudum. Hiç makam mevkiyi önemsemeyen bir insan olduğun açık. İlişkiyi bitirmemek adına da çok düşündün bence. Napabilirim diye çabaladın. Bundan sonra üzülmeden iyi ki kurtuldum. Ne yapardım bu adamla bir ömür boyu diye düşünüp düşünüp sevinmelisin. Verilmiş sadakan varmış sanırım. Allah karşılaştığı insana sabır versin. Şöyle bir mantık anladım ben kendisinde, eşimin benden düşük seviyede bir işi olmasın ama para mevzuları bende olsun. Çocuğa da baksın, yemek de yapsın. Ben erkeğim dışarda çalışmam yeterli. Gibi düşünüyor. İleride ne kadar önemli şeyler olduğunu sen de daha iyi anlayacaksın. Ben çalışmıyorum, çocuklarıma bakıyorum evde. Eşim diyor ki. En güzeli bu. Çünkü kafam yorulmuyor. Sadece çocuklarım, evim var zihnimde. Ama çalışıyor olsam hem ev, hem iş zor olur. Ortak yapması lazım erkek ve kadın işleri.. Tabi ana mesele bu değil. Önemli olan insanları sınıflaması. Hele de sözde sevdiği insana bunu bu şekilde ifade etmesi çok çirkin. Abla tavsiyesi sakın geri dönmeEvet ama neden bu kadar üzüldüm
Arkadaşım Zaman'la anlayacak diye teselli ediyor beni umarım anlamaz, hep kendini bu denli haklı görür. Onunla geleceğim mutsuzluk belli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?