- Konu Sahibi deLikanlxix deLi
canım evlilikten korkma.madem ki aşıksınız birbirinize ve çok seviyorsunuz,neden korkuyorsun ki?evliligin tadı bambaşka.hele bide sevdiginle evlenmek mükemmel bir duygu.amaaaaaa ailesiyle yaşama fikri güzel gelmedi bana.sakın bir arada oturmayı kabul etme derim ben.insanın kendi düzeni ve yuvası gibi var mı.ben şimsdilik eşimin ailesiyle yaşıyorum ama ilk evlendigimde 7 ay ayrı evdeydik.çok güzel birşey biliyor musun.eşine yemekler hazırlamak,onun için bişeyler yapmak,en önemlisi de istedigin an ona dokunabilmek...ama kesinlikle ayrı evin olsun.kira da olsa ikiniz çalışırsanız halledersiniz.hayırlısı olsun inşallah ama dedigim gibi evlilikten korkmanı gerektirecek birşey yok.hepimizin evlenmeden önce bir aile hayatı düzeni vardı ama alışmak zorundaydık yeni hayatımıza ve de alıştık.şimdi annemin evini aramıyorum bile.seviyorsan hiç düşünme iyi bir işi de varsa gelince boş kalmayacaksa herşey hallolur.ama üçüncüye söyledigim için öz<ür dilerim SAKINNNN BİR ARADA YAŞAMAYINNN!!!unutma şunu canım,dünyanın en iyi,en ileri görüşlü en sevgi dolu ailesi de olsalar iki ev bir arada olmuyorr.