Evlenme Yolundayken Böyle Şeyler Normal Midir Sizce?

Sizi ailesi ile tanistirmasi birsey farkettirmez ki alacağı tv bile bana sormasını beklerdim demissiniz eee sormamış. Ailesiyle tanıştırmak icin tanıştırmış sizi yani bir gereği yokmuş. 4 sene de neler olur bilenmez bence pekte umut bağlamayın anı yaşayın.

Burda kaynana bizi rahat ettir derken size evlenseniz de elim üzerinde mesajı vermis. Hic birseyde gözüm yok diyen kadınlar daha sonradan keske yapsaydım diyor. Kendinizden çokta taviz vermeyin ileri de pisman olursunuz.

evliliğe 4 sene var ve bunu biliyorsun ne düğünü ne nişanı? kaç sene sonrasına plan yapılır mı?

o evi de size bırakmazlar, dubleks nasıl olsa derler birlikte yaşamaya kalkarlar.
bırakacaklarına güveniyorsanız da koskoca 4 yıl var, çalışın biriktirin, tadilatını da kendiniz yaptırın bir zahmet. televizyonuna kadar düşüneceğinize.
bir de bana sormadılar diyorsun. 4 yıl o evde onlar yaşayacak, alınan tv yi neden size sorsunlar?

evliliğe 4 yıl varsa bunlar konuşulmaz.
hatta aileler de tanıştırılmaz. yanlışı burada yapmışsınız

Sizi fena halde çantada keklik görüyorlar sanki.
Sevgiliniz askerden geleli 8 ay olmuş 4 iş değiştirmiş. Böyle cok iş değiştiren tanıdığım insanlar var, hayat boyu böyle gidiyor ama bu. Keşke net bir işi ve geliri olmadan bu seviyeye gelmeseydiniz

Daha 23 yaşındasın ,gez toz eğlen .ne diye bunlarla uğraşıyorsun ki ?hele ki 4 sene sonra evlenecekmişiz diyorsun oooooo,o zamana ne olur bilinmez .
Biraz hayatını yaşa .Sen evleneceğin zaman zaten eşya vs gözünde olmaz .
Ben evlenirken eşimin bekarken kullandığı tv Ocak birkaç elektrikli eşya hepsini kullandım hala da kullanıyorum .Diyecegim bunlar küçük detaylar .

AYRICA ŞUNUDA SÖYLEMEDEN DURAMAYACAĞIM. SEVGİLİM AİLESİNE ÇOK DÜŞKÜN. BU SENE İLK SWVGİLİEER GÜNÜMÜZDE YENGESİNİN DOĞUM GÜNÜNE GİTTİ. 10 DK ONU GÖRSEM YETERDİ ASLINDA. VE KUZENİ SÜREKLİ RAKI İÇER. BENİM ERKEK ARKADAŞIM İÇMEDİĞİ İÇİN ARABAYI KULLANMASI İÇİN ONU ÇAĞIRIYOR SÜREKLİ. VE BEN ONUN ÖYLE ORTAMLARDA OLMASINI İSTEMİYORUM. İÇMEDİĞİ HALDE GÜNAHA GİRİYOR. GİTTİĞİ YERDE CANLI MÜZİK VAR, RAKI VAR VE KADINLAR DA GİDİYOR EĞLENMEYE

Kendi kizkardesi var mi, varsa onun icin sevgilin git kardesim erkek arkadasinla opus, koklas, biz tanimasak da olur, 4 yil bekle sonra evlenin der mi? Lutfen akilli ve mantikli ol babasinin emeklilik tarihine gore evlilik hesabi yapan 26 yasindaki bir erkek bana ciddi gelmiyor.

kimine göre normal bu dedikleriniz zaten. size göre değilse farklı tercihleriniz var demekki.
bu kadar uyumsuz olduğunuz adamı üstelik evliliğe 4 yıl!! varken koştur koştur neden ailenizle tanıştırdınız?

Annesi mevcut evinde otursun, siz kiraya çıkın. Hiç hesap yapmıyor musunuz? Kafadan 300 bin borçla başlayacağız diyorsunuz. 300 bin 600 bin olarak ödenir faiziyle. Düğün masrafı, balayı vs saymıyorum bile. Adam astronot olarak işe girecek değil ya. Çok alsın, 3000-4000 alır. Hem sizi evi geçindirip hem bu kadar ödeme yapılamaz. Nasıl ödenir bu borç ben anlayamadım.

Hem evlenince beraber kullanmamız için hemde şuan onların kullanması için alınacak. Hani evlenirken alınır ya eşyalar. Onlar şimdiden alalım dediler. İleride bende kullanıcam yani o yüzden sormasını isterdim dedim. Ben herşeyi o veya onun ailesi yapsın demiyorum. Beraber yapacağız tabiki. Benim problemim gerçekten beni istiyorlar mı oğullarının evlenmesini veya sözlenmesini istiyorlar mı? Yoksa oğlunu eve para götürdüğü için evlenmesin mi istiyor

Daha işi bile yokken annesine ev alma, başka eve tadilat yaptırma planları çok ütopik değil mi? 8 yıllık öğretmenim. Tek yaşıyorum, ev geçindirme derdim, aileme yardım edeyim gibi dertlerim yok. Ona rağmen bir ev alamam. Az savruk biri olmama rağmen :)

Hayır kızkardeşi yok

:) haklısınız

Benden sana tavsiye hemen içlerine girme az mesafeli ol. Eşimle 9.senemizde evlendik nişan olana kadar annesini 2-3 kere görmüşümdür o da rast geldi. Kaynımın sevgilisi var onlarda aynı sizin gibi 4-5 yıl daha var evliliğe şimdiden soktu aileye teyzeler dayılarda dahil ama kızı tınlayan kimse yok artık. Yani bi ağırlığı kalmadı. O da pişman çok acele ettim ailenin içine girmek için diyo.
Anladığım kadarıyla annede oğlu işe girsin bize destek çıksın diye bekliyo. Siz şimdiden bunları düşünüp canınızı sıkmayın. Resmi adımlar atıldıktan sonra fikrinizi söyleyebilirsiniz. Şuan sevgili olarak karışamazsınız.

Teşekkürler tavsiyeniz için dikkate alacağım

Tamam şimdi anladım :))
:)) bak tatlim seni kirmak istemem ama sen anneni ezip gecip sevgilinin ailesiyle gorusmussun yani ne kendini ne de aileni onlar karsisinda degerli tutmuyorsun boyle devam edersen cok uzulursun bilesin. Sen aileni dinle, senin bir annen var onu dinle cunku onun kizisin sen.

Birazda tecrübesizlikten öyle yaptım belkide :) şimdi pişmanım ama haklısınız

Yerinizde olsam erkek arkadaşıma şöyle derdim:
Aşkım, ben ailenin evini istemiyorum, onu satıp köye dubleks evi alsınlar.
Biz ikimiz de işe girip düğünümüzü yapalım, kiraya çıkalım, kendi başımıza ileride kredi çekip kendimiz evimizi alırsak daha tatlı olmaz mı?

Ailesine kredi çekmesin erkek arkadaşınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…