- 16 Nisan 2011
- 7.819
- 1.534
- 248
- Konu Sahibi pembe_benekli_balon
-
yazının tamamını okuyamadm ama şunu paylaşmak isterim
henüz evlenmemişsiniz
konu yüzüne bakma meselesi değil
evlendikten sonra anlıyor insan..
değer verme meselesi
Sizin gibiler yüzünden zinakar bir toplum olduk çıktık. Daha dün kandildi.. bu hastalıklı düşüncelerden istiğfar edeceğinize sorduğunuz sorulara bakın. Tamam şuan için istemiyorsunuz ama israrlarına direnmenizde fazla uzun sürmeyecek gibi.
kendinize evleneceğiniz erkeğe saklamanız için demiyorum. biraz veya fazla yakınlaşmak mesafe ne olursa olsun bunun adı zinadır. Allah rızası için nefislerinizin kölesi olarak bu toplumu kirletmeyin.
erkeklerde böyle kızlar yüzünden evlilikten soğudu, evlilik deyince kaçacak yer arıyor..
Evlilik öncesi cinsellk yaşamak doğru mu sizce? Cinsellik dediğim ileriye gitmeden.... Tenlerin uyumu önemli diyor kimisi.. ??? erkek arkadaşım benle biraz yakınlaşmak istyor ben geri çekiliyorum çok sinirleniyor.. acaba birazcık yaşamak lazım mı ileriye gitmeden??
zina kelimesinin anlamini bilmiyorsaniz bi sorun yok
ama
sinirlenme olayina takildim ben
senin boyle bi mecburiyetin yok ..
4 senedir erkek arkadaşımla beraberim, iş için bir yerlere gitmesi gerekmiyorsa ve yanyana olmamız uygunsa onunla yaşıyorum diye de bakabilirsiniz. ailesi ailemdir, ailem ailesidir. kardeşleri arkadaşları. bir evliden farklı yaşamıyorum. bunun için de yuhalayacaklar beri gelsin. forumdaki birçok evliden daha uzun zamandır evlilik nedir biliyorum diyebilirim. bir imzam yok. sevgiler.
Evlilik öncesi cinsellk yaşamak doğru mu sizce? Cinsellik dediğim ileriye gitmeden.... Tenlerin uyumu önemli diyor kimisi.. ??? erkek arkadaşım benle biraz yakınlaşmak istyor ben geri çekiliyorum çok sinirleniyor.. acaba birazcık yaşamak lazım mı ileriye gitmeden??
:) başkaları ne der pek umrunuzda değil muhtemelen
olmasında zaten bencede
ama kendiniz bu konudan dolayı biraz gerginsiz sanırım
cevabınız bu da kapak olsun der gibi:)
şimdi şöyle cevap vermem gerekir
biz evleneli 2 yıl oldu 3 yılda öncesinden benim birlikteliğim sizinkinden uzun:):)
çok komik ya:)
şöyle diyebilirim ki imza öncesi ve sonrasıda farklı
evlilik cidden farklı
siz istisna olabilirsiniz ne diyeyim
söyledim konuştum... beni sevdiğini söylüyor. daha önce kimseyle yaşamadığını beni sevdiğini benle yaşamak istediğini söylüyor.... ben sürekli hayır dedikçe sinirleniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?