evlenmeden evli gibi olmak,pişmanlıklar...

bir daha tövbe ama bir kere oldu onda bi,r sürü resimlerim var açık resimlerim kapalı resimlerim mektuplarım ilerde eşim olacak insana bunları gösterirse diye düşünüyorum
Peki güvenmediğin adamla niye birlikte oldun? Sadece cinsellikten bahsetmiyorum. Evine almışsın bu adamı. Şu dediğini yapacak çapta olan adam evindeki üç kuruş para için gırtlağını da kesebilir, sana tecavüz de edebilir.
Aşk güzel bir duygu, evet. Keşke hepimiz aşık olsak ve ömrümüzün sonuna kadar aşık kalsak. Ama basiretli davranmamanın bahanesi aşk değil.
Lütfen, bir daha asla güvenmediğin hakkında "acaba" dediğin insanları hayatına alma.
Bunun dışında seni geçmişte aldığın doğru yanlış kararlara göre yargılayan bir adamla birlikte olma gelecekte. Sen bir adama aşık olmuşsun ve evet ona fotoğraf yollamışsın. Bu senin mahremiyetin. Onurlu bir erkeğin yapması gereken sevdiği kadının başına böyle bir olay geldiğinde arkasında durmaktır, ona tekme atmak değil.
Bir daha ki sefere kendine onurlu bir adam bul ve eski sevgilin fotoğrafları sana karşı kullanmaya kalkışırsa şikayetçi ol. Senin o fotoğrafları ona yollamış olman ona yayma hakkını vermez. Bu bir suç

evet en bir gerizekalıyım belli ve ş..siz hep ben senin kocanım derdi bana o kadar inandım kii
Oyle deme kendine, gecmis gitmis bosver. Adamin elinde ciplak fotolarinin olmasi seni degersiz yapmaz. Ne olursa olsun, gider ona buna gosterirse ben degilim dersin,montaj dersin,santaj yapiyor dersin. Uzme kendini, elbet bir caresi bulunur

Ilerde evlensem esime gosterirse beni terk etmez mi cok kotuydu fotograflar

Ilerde evlensem esime gosterirse beni terk etmez mi cok kotuydu fotograflar
Sen daha birini bulacak evlenecen de tek sıkıntın bu olsun..valla eşini niye bulsun Nasıl ulaşsın cep telinde bu fotoları atsın..niye eşinle seni ayırsın bu Ada'm seni tehdit mi etti

Taşının mumkunse. Esyalarda degisiklik yapın.

En onemlisi dusunmeyi hatirlamayi birakin.

Hatirladikca kendinizden nefret edeceksiniz. Simdi taze aciniz ama yavas yavas azalacak. Sonsuza kadar suren surecek aci yok.

Kendini cezalandirma, yalniz degilsin. Her kadin sevilmek, inanmak, guvenmek istiyor. Kolayca hata yapiyor böylece. Karsina cikan insan yanlis insandi belkide. Bosandim diyorsun bak bu kez ne erken farkina varmis ve bitirmissin iliskini.

Evlilik bitirmis, hayat değiştirmiş bunun ustesinden gelmissin simdi bu yasananlar mi zor?

Cek cizgini devam et hayatina. Herkes hata yapar. Sende yapmışsın. Ders al, tekrarlama yoluna bak.

Evlenmis bosanmistim zaten 1 kez.bunu hayatimda son insan olarak kabul etmistim bu da beni yari yolda birakti
Onun seni yariyolda birakmasi neden seni kendine ocu gosterio??? Onun adiligi! Sen hc uzulme eglendm bitti gitti de. Boyle kendini mahvedersin ama onda yaprak oynamaz emin ol

Hepimiz ask acisi yasadik,terk edildik...Gececek yani..Bu kadar harap etmeyin kendinizi..Ondam baska hic birseye odaklanmiyorsunuz su anda haliyle hasta da oluyorsunuz,ayilip bayiliyorsunuz da.Yapmayin.Ask acisindan ölünmuyor yani.Sizi silkelendirecek kendinize getirecek bir arkadasiniz yok mu etrafinizda ?

yok kimse yok.

O kadar kendini yipratmana degmez tamam üzülüyorsun haliyle kolay degil bir anda unutmak, bak bende 3,5 senelik iliskimi bitirdim 10 gün oluyo aklima gelmiyor mu geliyor üzülüyorum ama hayat devam ediyo deyip kendimi oyalayacak seyler buluyorum ilerde gülecegim bu üzüldügüm günlere diyorum. Hersey senin elinde o seni kaybettigine üzülsün sen degil!!!

borç istemişti verdim ama bana geri verdi

Bir daha hiç bir erkeğe borç verme , adam olan karşısında ki kadından para istemez ! Dua et yüklü bir borcun altına koyup kaçmamış. Ayrıca çıplak fotolar çok kötü olmuş, bir şey diyemiyorum ama seni tehdit ederse sakın boyun eğme tek bir laf dersin , elinden geleni ardına koyma ve gider şikayet edersin. Tayin iste başka şehre ege tarafları olabilir yepyeni bir hayat için bir yerden başlaman gerekiyor. O çocuğun sana ulaşacağı tüm yolları kapat SENİ SEVMİYOR işi düşünce sadece kullanıyor. Kadınlar evlilik lafını duyunca hemen yelkenleri suya indiriyor. Bu insanla nasıl tanıştın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…