evlenmeden evli gibi olmak,pişmanlıklar...

İyi yemeyin içmeyin tek başınıza ölüp gidin. Uğruna saçmaladığınız adamda yeni birisini bulup devam eder hayata. Bir buçuk sene yaşanan var sonuçta değilmi. Dile kolay bir buçuk sene... Pehhh

güçlü durmaya karar verdim...
ona hissettirmeden istediğim kadar ağlayabilir kendimi hırpalayabilirim ama onu arayıp ağlamak sinir krizlerine girmek yok..
geçende sinir krizi geçirdim nefes alamamıştım.bunları elbet yine yaşayacağım ama o bilmeyecek.yoksa bana yapıştı iyice diyecek benden başkasını bulamayacağını düşünüyor bu yüzden beni bırakmıyor diyecek...

aynen canım
bir erkeğe muhtaç olduğunu asla hissettirmeyeceksin
onlar bunu anladığında kaçarlar

sen mesafeni koy
seninle sevişmek istediğinde yanına gelmesine izin verme
sana bu şekilde yaklaşıp tekrar kaçıp gitmesine izin verme
gör bak herşey nasıl değişecek
herşeyi bir kenara bırak kendine saygı duyup, bu kadar üzülmezsin

İyi ki evlenmemişsin böylesi daha iyi.beraber yaşadın,olmadığını gördün.değiştir yaşadığın evi tamamdır.daha çok gençsin,takılma

Adamın yine sevişesi gelmiş de ondan aramış. Sihirli kelimeyi kullanmış "nikah" Ve gerçekten çok arabesksin. Olmuyorsa kes ne bekliyorsun. Ayilsan da bayilsan da bu adamın sana verdigi iliskiye biçtiği deger ortada.

kestirip atıcaksın herseyi bu kadar basit.. yasadıklarında birsey yok hem olmus bitmis seyler icin kendini hırpalamanında manası yok gorusme konusma o insanla bak yoluna bunları yasadın diye kotu biri olmadın sen herkesin bir tane hayatı var sende bu hayatı aglayarak kendini mahfederek niye geciriyosun zamanla unutacaksın herseyi zaten icin soguyacak hayata iyi tarafından bak evlenmeden once birlikte yasayan cok insan var hata olarak gorduysen birdaha yapmazsın olur biter

Malesef yine olan kadina oluyor erkege bişey olmuyor.pişman olmussunuz töbe kapisi her zaman açiktir.Allah yardimciniz olsun..

bir daha tövbe ama bir kere oldu onda bi,r sürü resimlerim var açık resimlerim kapalı resimlerim mektuplarım ilerde eşim olacak insana bunları gösterirse diye düşünüyorum

Uzmeyın bu kadar kendınızı artık hayat bu hatada olacak elbet evet keske taha temkınlı olunabılseydı ama olmus artık gecmıs gunahıysa canınızı acıtan tovbe kapısı acık ama sevdaysa sıze dokunmasıysa unutamadıgınız hayatta herseyın bır son bulma noktası vardır elbet zamanla hıc yasamamıs gıbı olacaksınız bu arada acık resım derken

açık resimlerimi istiyordu o da bana gönderiyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…