- 9 Mart 2016
- 835
- 384
- 18
- 45
- Konu Sahibi kuzeyyildizim
-
Psikologa gitmek için daha neyi bekliyorsun arkadaşım? Tek başına kaldıramıyorsun işte, yardım almaktan ne zarar gelir?
bulunduğum yer itibariyle gitmem çok zor kendimi berbat hissediyorum.
Her iki insan gibi birşeyler yaşamışsınız olmamış bitmiş.Yaşarken güzel vakitler geçirip,olmayınca namussuzluk yapmış gibi kendini suçlamanın anlamı ne.öncelikle eni affedin ne olur sık konu açıyorum buraya farkındayım vaktinizi alıyorum okuyandan okumayandan ALLAH razı olsun.
ben bir hata yaptım.evlendim ayrıldım.sonra karşıma başka biri çıktı bir önceki konumda da anlattım yaş farkı falan sorun oldu.onun hayata atılmamış olması vb..ilk başlarda sorun gibi görünmüyordu ama için girince sorun oldu.bir de ayrı memleketler aradaki mesafeler falan...
evet ben hata yaptım geldi evimde kaldı eşim dedim ben ona nikah yapacaktık ama olmadı.ne deseniz haklısınız.o kadar kötüyüm ki bugün kusarken midemden kan geldi ağlamalarımı sinir krizlerimi saymıyorum.evime geldi komşular görmüştür mutlaka onca hediye mektuplar....evimin her bir eşyasında izi var...ve bende.evet ben onunla her şeyi yaşadım.şu an nasıl üzülüyorum.ama ona da kızamıyorum demek ki yaşı küçük olduğu için yapamadı kaldırasmadı.ama evin her bir odasında izi var.bedenimde de.ben bunu hazmedemiyorum.bu durumda olan tek insan benim gibi hissediyorum.diğer kadınlar evleniyorlar güzelce eşleriyle helal dairede yaşıyorlar ben bu hale soktum kendimi.
arkadaşlar kendimden korkuyorum.çok duygusal bir insanım çok içten bağlandım ben ona samimi duygularla ve onun benim evime geldiği duyuldu.karşıma kim çıkar bir daha zaten evlendim ayrıldım..
evimdeki eşyalarımı kıyafetlerimi kullanamıyorum o dokundu diye.
kendime zarar vermekten korkuyorum
................................................
28 nisan 2016.
1 haftadır yemek yemiyorum çay sigara bir parça çikolata hepsi bu...dün baygınlık geçirdim evde salando yere yığılıp kalmışım.yaşamaya devam edemiyorum gücüm yok
artık karşıma kim çıkar ki? evlendim ayrıldım... bu hatayı yaptım evlenmeden biriyle...
Eee ölene kadar devam edin böyle ne diyelim. Siz kendinizi düşünmezseniz biz burdan elimizde bir tas çorbayla sizi beslemeye mi gelelim ne yapalım. Ne yaşadıysanız yaşadınız herşey insanlar için. Toparlanın artık millet neler neler yaşıyor evladını eşini anasını babasını toprağa veriyor. Amansız hastalıklarla boğuşuyor. İki üç hafta önce yakın arkadaşımı kanserden kaybettim. Acıları küçümsemem herkes yaşar bişeyler ama abartmayın. Lütfen herşeyi abartmaktan vazgeçin.öncelikle eni affedin ne olur sık konu açıyorum buraya farkındayım vaktinizi alıyorum okuyandan okumayandan ALLAH razı olsun.
ben bir hata yaptım.evlendim ayrıldım.sonra karşıma başka biri çıktı bir önceki konumda da anlattım yaş farkı falan sorun oldu.onun hayata atılmamış olması vb..ilk başlarda sorun gibi görünmüyordu ama için girince sorun oldu.bir de ayrı memleketler aradaki mesafeler falan...
evet ben hata yaptım geldi evimde kaldı eşim dedim ben ona nikah yapacaktık ama olmadı.ne deseniz haklısınız.o kadar kötüyüm ki bugün kusarken midemden kan geldi ağlamalarımı sinir krizlerimi saymıyorum.evime geldi komşular görmüştür mutlaka onca hediye mektuplar....evimin her bir eşyasında izi var...ve bende.evet ben onunla her şeyi yaşadım.şu an nasıl üzülüyorum.ama ona da kızamıyorum demek ki yaşı küçük olduğu için yapamadı kaldırasmadı.ama evin her bir odasında izi var.bedenimde de.ben bunu hazmedemiyorum.bu durumda olan tek insan benim gibi hissediyorum.diğer kadınlar evleniyorlar güzelce eşleriyle helal dairede yaşıyorlar ben bu hale soktum kendimi.
arkadaşlar kendimden korkuyorum.çok duygusal bir insanım çok içten bağlandım ben ona samimi duygularla ve onun benim evime geldiği duyuldu.karşıma kim çıkar bir daha zaten evlendim ayrıldım..
28 nisan 2016.
1 haftadır yemek yemiyorum çay sigara bir parça çikolata hepsi bu...dün baygınlık geçirdim evde salando yere yığılıp kalmışım.yaşamaya devam edemiyorum gücüm yok
artık karşıma kim çıkar ki? evlendim ayrıldım... bu hatayı yaptım evlenmeden biriyle...
arkadaşlar içim yanıyor.o bana diyor gel dersen gelip seninle nikahlanacam ama mutlu olacağımızı zannetmiyorum diyor
öncelikle eni affedin ne olur sık konu açıyorum buraya farkındayım vaktinizi alıyorum okuyandan okumayandan ALLAH razı olsun.
28 nisan 2016.
..............................................
29 nisan 2016
yine hasta oldum boğazım şişti.çok kötü hissediyorum.o diyor ki madem ayrılırsak kötü olacaksın geleyim nikah için diyor.evet gelecek benimle de evlenecek ama sırf ben istediğim için böyle bir evlilikten hayır gelir mi? ana şunları dedi: sen ilk kız arkadaşımdın.ailemden de sevgi görmedim sanırıms ana fazla anlam yükledim dedi.ama şunlar da var ben buna çok kötü sözler de söyledim.bana dedi zaten.sen bir kadının bir erkeğe ömrü boyunca söylememesi gereken sözler söyledin dedisanırım bunlardan dolayı soğudu benden ve ben bunla her şeyi yaşadım öye zoruma gidiyor ki yeni bir insanla yeniden başlamak ölüm gibi geliyor
eski eşinden ayrıldığında nasıldın?Haklisiniz 1 yil evlilik vaadiyle beklemek 1 yil bu yuzugu parmakta tasimak umutla beklemek sabretmek bunlar hep abartilacak seyler vallahi ayni duruma dusmenizi istemem ama kolay degil bu durumu yasamak sanki hayal aleminde gibiyim ruyada gibiyim.yasamak zor geliyor.abarttigimi dusunmuyorum ben o insana kocam demistim esim demistim ve netice bu abarttigimi falan soylemeyin bana bir sure de boyle devam edecek gibi
Yasadim yasamaz olur muyum ama ondan daha kolay oldu ayrilmak baski siddet vardieski eşinden ayrıldığında nasıldın?
aynı duyguları yaşadın mı merak ettim ?
abartmıyorsunuz. size destek olacak bir arkadaşınız muhakkak vardır. ona ulaşmaya çalışın. pişmanlığınızı anlıyorum. ama düzelmeyecek hiçbir hata yoktur. siz baştan başa hata değilsiniz. sadece hatalısınız. hatadan kurtulunabilir. Allah her günahı affetme vaadi verirken siz nasıl kendinizi affetmezsiniz. Yapmayın.Haklisiniz 1 yil evlilik vaadiyle beklemek 1 yil bu yuzugu parmakta tasimak umutla beklemek sabretmek bunlar hep abartilacak seyler vallahi ayni duruma dusmenizi istemem ama kolay degil bu durumu yasamak sanki hayal aleminde gibiyim ruyada gibiyim.yasamak zor geliyor.abarttigimi dusunmuyorum ben o insana kocam demistim esim demistim ve netice bu abarttigimi falan soylemeyin bana bir sure de boyle devam edecek gibi
abartıyorsunuz!!Haklisiniz 1 yil evlilik vaadiyle beklemek 1 yil bu yuzugu parmakta tasimak umutla beklemek sabretmek bunlar hep abartilacak seyler vallahi ayni duruma dusmenizi istemem ama kolay degil bu durumu yasamak sanki hayal aleminde gibiyim ruyada gibiyim.yasamak zor geliyor.abarttigimi dusunmuyorum ben o insana kocam demistim esim demistim ve netice bu abarttigimi falan soylemeyin bana bir sure de boyle devam edecek gibi
baskı şiddet olduğu için aslında bir nevi kurtuldum dedinizYasadim yasamaz olur muyum ama ondan daha kolay oldu ayrilmak baski siddet vardi
Berbat haldeyim
Emin misiniz abarttigima 1 bucuk yilin ardından lay lay lom hicbisey olmamis gibi devam mi etmeliyim 1 bucuk yil dile kolay hayaller umitlar bekleyisler sonu husran 1gunde her sey alt ust oluyor.yasanmisliklar cabasi Allah askina nasil abarttigimi soylersinizabartıyorsunuz!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?