- 30 Aralık 2012
- 5.761
- 5.078
- 198
- 36
Parkta oynayan 5-6 yaşındaki 2 erkek çocuğu kavga eder,
anlaşamazlar, işi yarışa dökerler..
biri diğerine « benim babam senin babanı döveeer » der
şimdi sizde, benim ailem piyasaya çıkınca ne yapacak bakalım kayınvalide adayım, diyorsunuz :)))
ne yani ailenizi görünce oğlunu sevmekten vazmıgeçecek kadın?
belliki sizi tahmin ettiğiniz gibi sevememiş kv adayı..
yahut aklındaki gelin profili siz değilsiniz..
o daha ılımlı, daha ağır güleryüzlü tatlı dilli birini gelin olarak istiyor..
mesela ben böyle bir gelin isterim,
bu anlattığınız kayınvalide AYNI BENNN..
Bende oğlumun yukarda sıraladığım meziyetlere sahip bir kızla evlenmesini isterim..
Eğer getirdiğı kız aradığım gelin profiline uymuyorsa,
ben de ayynı kv adayınızın davrandığı gibi davranırım..
özetle kv adayınız sizi tam manasıyla sevse idi,
şimdi burda onu şikayet etmezdiniz..
ben burda kendimi anlatsam dersiniz ki niye kendini övüyosun ,,,ben her gittiğimde eli boş gitmem ,güleryüzümü eksik etmem ,saygıda kusur hiç eksk etmiyorm daha napabilirm ki ? sevgilimn annesi diye boynuna atlıcak hiç halim yok ...hayır benm demek istediğim şu an beni hep tek görüyolar benmde bi ailem var ...sevsin ben sevmesine zaten bişi demiyorum sorun o değil ...beni sevsin diye de kimseye yalvaramam ama kimse kimseyi sevmesede saygı göstermek zorunda...
Parkta oynayan 5-6 yaşındaki 2 erkek çocuğu kavga eder,
anlaşamazlar, işi yarışa dökerler..
biri diğerine « benim babam senin babanı döveeer » der
şimdi sizde, benim ailem piyasaya çıkınca ne yapacak bakalım kayınvalide adayım, diyorsunuz :)))
ne yani ailenizi görünce oğlunu sevmekten vazmıgeçecek kadın?
belliki sizi tahmin ettiğiniz gibi sevememiş kv adayı..
yahut aklındaki gelin profili siz değilsiniz..
o daha ılımlı, daha ağır güleryüzlü tatlı dilli birini gelin olarak istiyor..
mesela ben böyle bir gelin isterim,
bu anlattığınız kayınvalide AYNI BENNN..
Bende oğlumun yukarda sıraladığım meziyetlere sahip bir kızla evlenmesini isterim..
Eğer getirdiğı kız aradığım gelin profiline uymuyorsa,
ben de ayynı kv adayınızın davrandığı gibi davranırım..
özetle kv adayınız sizi tam manasıyla sevse idi,
şimdi burda onu şikayet etmezdiniz..
oğlu sevdıkten sonra kayınvalidenın sevgısı pekte öenmlı olmasa gerek oğlunu seven her anne onun sevdiğinide sevmeli
Öncelikle herkese merhaba kızlar bu başlığı açmamdaki sebep acaba ben mi artniyetliyim...burdaki arkadaşlarım çok yardımcı oldular ama evli olupta bu tarz sorunları olan arkadaşlardan da yorum almak istiyorum...Hepinize de teşekkür ederim...
Uzun zamandır devam eden birlikteliğimiz var aile arasına söz nişan hiçbirşey yok.Şu an erkek arkadaşımda uzun dönem askerde...Ben ailesiyle bu 4 sene içinde bi kere tanışmaya gittim telefondada pek konuşmadım ama ne olduysa erkek arkadaşm askere giderken oldu...Bende alışveriş yaptım herşeyini aldım ettim son 1 haftası diye her gün bütün gün olmasada günde 2 saat falan onlarda geçti...Ailesi falan çok güleryüzlü,misafirperverler öyle yabancı bi evdesin gibi hissetirmiyolar ama nolursa olsun ben geriliyorum...O zamanda her şey güzeldi hiç bi kötü düşüncem yoktu...Erkek arkım askere gitti ben aradım annesini haftada bi kere nasılsınız diye onlar beni aradılar halimi hatrımı sormak için hep hoşuma gidiyodu bu şeyler...Yemin törenine gittim onun ailesi olmasına karşın yalnız anne oğluna çok aşırı düşkün orda da oğlumm oğlumm diye sarıla öpe durdu tabi ben kötüye çekmiyorum hasretlik var asker annesi daha farklı özler diye...Bu zaman içinde hep telefonlaştık çok sık olmasa ben aramasam da onlar aradılar nasılsın diye...Yalnız bu anne biz ilk ilişkiye başladığımzda da ben bişey yapiyim kıskanıyodu falan sonra beni tandıkça aştı bu durumu...Gel gelelim askerim dağıtıma geldi benide yemeğe çağrdılar gittim güzel bi gündü ben oğlunu annesinden kıskancak değilm zaten üstüne yanlarında geçip sevgilimle bile oturmam saygımdan ötürü...1 hafta boyunca beni hep çağrdılar gel burda oturalım gel kahvaltıya gel çaya ben de samimiyete inanarak gittim diceksiniz sözyok nişan yok niye gidiyosun işte asıl salaklığımda orda zaten...Kadın oğluna bir sarılıyo bir öpüyo böyle bişi olamaz evet öpcek evladı ama göze soka soka yanlış bence oğlmmm benmmm oğlumm bitanecik oğlmmm seni vermem etmem hep böyle...oğlunu görünce dünyası değişiyo bi günde gene oturuoduk mevzu oldu kimse kimseyi kendi annesi kendi çocuğu gibi sevemez dedi yüzüme çok bozuldum evet sevemez ama bunu açıkça söylemekte yanlış daha aramzda bi bağ yokken duvarı resmen ördü aramıza...bugüne kadar kızım dememiştir bana gelin adayı diye hitap etmştr zaten ...bunun yanında bi gün gene oturuyoruz kadın oğlumla-gelinime bi ev alalm ama bana yakın olsun gidip oğlumu göriyim dedi ben gene bozuldum çocuklarımızı görürüz demiyo oğlumu görürüm diyo hep bi şey var bana alttn alttan..en son günde gene sarılıyo oğlummm oğlummm herkes oturuodu böyle oğlumla kızım (kendi kızı için diyo) iyi olsun başka bişi istemem dedi ben orda kendimi öksüz yetim hissettim resmen bazen askerim anne ben içgüveysi gidicem diye güler ben oğlumuuu kimseye vermemm olmaz der hemen böyle sahiplenme falan,,kendiside bi evin oğluyla evlenmş ama empati kuramıyo oğlunun mutlu olmasını hangi anne istemz ki ? askerimde annesine normal derecede onun kadar düşkün değil o da bazen bu ilgiden sıkılıo ama annem yani napabilirm ki diyo,,ben olmasam başkasıyla evlncek bu çocuk evlendirmiceksen al da turşusunu kur...ben anlamıyorum bu işleri cidden de kafama çok takıyorm ilerde noluruz diye...
tamam beni sevme ama say ve oğlunu bu kadar sevdiğim her şeyine koşturdum için elimden her türlü iş geldiği için mutlu ol şimdiden kaynanalık derdi de ne oluyo anlamadm...Kendime kızıyorum tabi böyle gitmemeliydim kendi ailemide düşünseydm diye aramasaydm sık sık diye,,şimdilerde kendimi çektim aramıyorum pek bi daa izne gelse böyle asla gitmem zaten... ama şimdiden kadının bu tavırları beni yıpratıyo sizce şimdi ortda söz nişan yok diye mi böyle yapıyo ilerde düzelir mi ?
Beni 10 sene öncesine götürdün kız ... Çok duygulandım.. Aynı anlattiğin gibi bi sevgilim vardı, beraber büyüdük ilk aşkımdı.. Ben de evlerine giderdim, senin kayınvalide adayı gibi bi de annemiz vardı.. Oğluşum da oğluşum der dururdu.. Ben çok üzülür çok kafama takardım.. Askere gönderdik sevgilimi, kadın her gün beni arayıp "mehmet seni aradı mı beni aramadı da " diye sorguya çekerdi. Gizliden gizliye rekabete girmişti benle. Neden bana gönderdiği mektup iki sayfaymış da ona gönderdiği tek sayfa ? bunu bile sorun ederdi. Şu ömrümde her çeşit kayınvalideyi gördüm bildim. Böyleleri gene bi nebze masum inan bana.. Yüzüme gülüp de kuramadiğim yuvamı yıkanı oğluna kendi yeğenini ayartanı da bildim gördüm. Elimi yıkadım çektim gittim. boşver içi dışı bir olsun öpsün oğluşum desin, yeter ki sinsi olmasın.. arkandan hançerlemesin ... ben mumla arıyorum Mehmet'i de anasını da
canım valla erkek annelerinin iyi kulakları çınladı ama iyi davransalar iyi çınlıcaktı ...allah seninde yardımcın olsun iyi insanlarla karşılaşmak önemli...belkide ben bu topiği açarken zaten kendimin hatalarını da görerek ve de acaba büyütüyomyum diye açtım herkesin yorumlarına da açığım çok teşekkürler
Benim kv eşimin ellerini, kollarını öpüyor. Eşim uzanıyorsa gidip yanına yatıyor. Bana o kadar kötü bakıyor ki koltukta yanyana oturamıyoruz o gelip oturuyor eşimin yanına. Buna ne dersin? Senin durumun da benimkine benzemesin sonra.
benim kv aynen böleee , yalnız değilmişim
yanlarında duramıyorum yada baska bişeylerle mesgul oluncada kocama ''bakbak bizi kıskandı'' diyormuşkötü kötü bak öldürcek gibi sonrada dediği lafa bak
neyse ben zaten saldım çayıra mevlam kayıra kısmındayımartık görmemek duymamak hakkında konusmamak istiyorum
konu sahibine gelince mesafeli davranın bundan sonra..
kendi teyzemden biliyorum çocuklarını aramaz sormazken sevgilisi oldugunu oğrendi ayırmak için çok uğrastı..gelin kıza demediğini bırakmadı ne oldu biliyomusun..oğlu annesine resti çekti ve düğün oldu.. anneme gelin yan baktı düz baktı demeye baslamıs şikayet bu yaniannemde uğraşma artık gelininle diye kızdı teyzeme.
şimdi kucuk oğlunun sevgılıısyle uğrasıyor .. gecen demişki .. x kızım arabada bi yere gidecez..sen mi öne oturmak istersin yoksa benim mi öne oturmamı istersin..yada ben öne oturursam ne olur..
kuzenımın sevgılısıde siz nasıl uygun görürseniz öyle olur.. benim için arabanın önü arkası önemli değil zaten aynı yere gidecek değilmiyiz demiş..teyzemde mutlu olmuş bu cevaba..
çocuk gibi yaww
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?