evlenmeden kaynana derdi,kaynananın oğluna resmen aşık olması...

Pardon da hanımefendi, siz insanların ne yaşadığını bilmeden niye böyle yorumlarda bulunuyorsunuz?
Siz kızın kişiliğini biliyor musunuz?
Belki oldukça tatlı dilli, güleryüzlü, şeker biri.
Kız bıkmış usanmış demek ki buraya topic açmış.
Erkek anneleri hemen saldırıda tabii...
Geline böyle davranmak normal mi sizce?
Ben yazık üzülüyorum, size gelin olacak kıza.
Tartışmak için yazmadım bu yorumu, herkes sizin kadar bencil olmuyor onun için yazıyorum yorumumu.
Daha da muhattap olmam.

sevmesine bişey demiyorsanız ilerde (evlendiğinizde) de sorun etmezsiniz zaten, e problem ne o vakit?
her insanın sevgisini gösterme şekli farklıdır..
o kadın da böyle gösteriyor sevgisini,
aşırı ilgiyle alakayla..
siz benim oğlumu sevişimi görseniz « manyak bu» dersiniz

elbette sevmek zorunda değil, ki sevmiyor diye tahmin yürütmüştüm,
saygı istiyorsanız az gidip gelecektiniz,
söz yok nişan yok gereksiz ziyaretler çanta da keklik durumuna düşürmüş sizi..
şimdi yavaş yavaşta olsa ayağınızı kesmeniz,
kadının ne gibi düşüncelere sevk olmasına sebep olacak bilemiyorum..
anne babanıza danışıp mı yaptınız bu ziyaretlerinizi?
izin vereceklerini pek sanmam ama
eğer izin verdiler ise,
sorunu onlar daha güzel çözer..
annenize her hareketinizi danışmanızı tavsiye ederim, madem ailemsiz bana bunları yapıyor diyorsanız..

oğlu sevdıkten sonra kayınvalidenın sevgısı pekte öenmlı olmasa gerek oğlunu seven her anne onun sevdiğinide sevmeli

oğlu sevdıkten sonra kayınvalidenın sevgısı pekte öenmlı olmasa gerek oğlunu seven her anne onun sevdiğinide sevmeli

malesef arkadaşım, kazın ayağı pek de öyle değil..

eğer öyle olmasını istiyorsak,
kv sevgisini yani annesinin karısını sevip sevmediğini
önemsemeyen erkekleri eş adayı yapacağız..

İsin zor tatlım benm Kv tutup oğlunun bı yanağından bile öpmez ama fena kıskanç anlatamam sana esim bana canım diye hitap etmiş diye anneme şikayet ediyormuş o derece yani elinden gelse beni boğacak bizde o kadar klasigizdirki esimle yani insanların icinde yan yana bile pek oturmayız ona rağmen kıskanıyor Kv yanında ruhum daralıyor

Benim kv eşimin ellerini, kollarını öpüyor. Eşim uzanıyorsa gidip yanına yatıyor. Bana o kadar kötü bakıyor ki koltukta yanyana oturamıyoruz o gelip oturuyor eşimin yanına. Buna ne dersin? Senin durumun da benimkine benzemesin sonra.

Beni 10 sene öncesine götürdün kız ... Çok duygulandım.. Aynı anlattiğin gibi bi sevgilim vardı, beraber büyüdük ilk aşkımdı.. Ben de evlerine giderdim, senin kayınvalide adayı gibi bi de annemiz vardı.. Oğluşum da oğluşum der dururdu.. Ben çok üzülür çok kafama takardım.. Askere gönderdik sevgilimi, kadın her gün beni arayıp "mehmet seni aradı mı beni aramadı da " diye sorguya çekerdi. Gizliden gizliye rekabete girmişti benle. Neden bana gönderdiği mektup iki sayfaymış da ona gönderdiği tek sayfa ? bunu bile sorun ederdi. Şu ömrümde her çeşit kayınvalideyi gördüm bildim. Böyleleri gene bi nebze masum inan bana.. Yüzüme gülüp de kuramadiğim yuvamı yıkanı oğluna kendi yeğenini ayartanı da bildim gördüm. Elimi yıkadım çektim gittim. boşver içi dışı bir olsun öpsün oğluşum desin, yeter ki sinsi olmasın.. arkandan hançerlemesin ... ben mumla arıyorum Mehmet'i de anasını da

canım valla erkek annelerinin iyi kulakları çınladı ama iyi davransalar iyi çınlıcaktı ...allah seninde yardımcın olsun iyi insanlarla karşılaşmak önemli...belkide ben bu topiği açarken zaten kendimin hatalarını da görerek ve de acaba büyütüyomyum diye açtım herkesin yorumlarına da açığım çok teşekkürler

Olgunluğun bazen yaşla ilgisi yoktur. Sen olgun olacaksın, gülümseyeceksin, dert etmeyeceksin güzelim. Annemizin davranışlarını ben de onaylamıyorum. Seni kıskandığı oğlunu paylaşacak olmanın verdiği kaygı taaa buralara kadar hissediliyor. Evlat sevgisine saygımız sonsuz lakin bunu göze sokarcasına sergilemek ... biraz yapmacık geliyor bana da.. ama böyle olsun da sinsi olmasın.. benim nişanlımın anası bana güller gibi davranırdı. kendi elleriyle yemek yedirirdi.. her sene doğum günümde pastamı yapardı, kızına bir alsa bana iki alırdı ... ama .. ? 5 senenin sonunda sırtımdan vurdu .. sahteymiş sevgisi.. nişanlımdan çok onun darbesi canımı yaktı. menfaat uğruna harcadı bizi.. her zaman beterin beteri var diyip idare edeceksin, ele karışmak çoook zor bitanem. Ama olgun olursan, büyüklük bende kalsın diyip gülümseyip geçersen sen kazanırsın.

buna benzer durum bende de var.hoş durmuyor.sonucta kaç yaşında olursa olsun annesının gozunde hala ufak tefekler ama bazı şeyleri de abartmadan yaşamak lazım.

Babamın teyzesinin 4 oğlu var.kızı oğlunun asker eğlencesinin videosunu açtı.büyük teyze videoyu izlerken şöyle söyledi.en yakışıklı oğlum hakan.oğullarımın içinde en çok parlayan o dedi.ve ve en anlaşamadığıda hakan oğlunun eşi.o oğlunu çok sevdiği için.onu hepsinden daha yakışıklı bulduğu için gelininde kıskanıyor.diğer gelinlerini hiç kıskanmıyor.onlarla uğraşmıyor.ama hakan abinin eşinle sanki kan davalı.hep laf sokmalar ,evde pislik yapmalar.inadına eve tükürüyor gelin al şimdi temizle diyordu kadına.az yapmadı ona..

benim kv aynen böleee , yalnız değilmişim

yanlarında duramıyorum yada baska bişeylerle mesgul oluncada kocama ''bakbak bizi kıskandı'' diyormuş kötü kötü bak öldürcek gibi sonrada dediği lafa bak

neyse ben zaten saldım çayıra mevlam kayıra kısmındayım artık görmemek duymamak hakkında konusmamak istiyorum

Begüm hanim bu kaynana degismez malesef. Siz o abartili davranışlar gosterdikce sakin sinirlenmeyin , gicik gicik gulun. Yaptığının komik oldugunu anlasin. Ki gercekten de komik. Yazdiklarinizi okudugum kadariyla akli basinda bir hanimsiniz. Bu kaynana malesef sizi tasiyamamis, hak edememis.
Hani diyorsunuz ya kendimi oksuz hissettim. Cok iyi anladim kalbinizin ne kadar kirildigini. Ben de anneyim, misafirim gelse onlarin cocuklarini severim , kendiminkini sevmeye utanirim. Onlarin cocuklarini overim ama bazi arkadaşlarım var ayyy kizima cok yakışıyor su renk vs diyen. Bana cok komik geliyor. Sizinki de o hesap. Onemsemeyin. Kendine guvenmeyen bir kadin demek ki

ay şaka gibi yaa
benim kv arada gel öpem oglum içimden geldi der sadece Allahım beterin beteri varmış
konu sahibi sana gelince baştan yüzgöz olmuş fazla yüz vermişsin
geri attıgını söylemişsin çokta iyi olmuş
kv sonuçta bide oglu askerde en tehlikeli cinslerden olmuşmümkün oldukça uzak dur
evleneceksen evini uzak hatta çok uzak tut

konu sahibine gelince mesafeli davranın bundan sonra..

kendi teyzemden biliyorum çocuklarını aramaz sormazken sevgilisi oldugunu oğrendi ayırmak için çok uğrastı..gelin kıza demediğini bırakmadı ne oldu biliyomusun..oğlu annesine resti çekti ve düğün oldu.. anneme gelin yan baktı düz baktı demeye baslamıs şikayet bu yani annemde uğraşma artık gelininle diye kızdı teyzeme.

şimdi kucuk oğlunun sevgılıısyle uğrasıyor .. gecen demişki .. x kızım arabada bi yere gidecez..sen mi öne oturmak istersin yoksa benim mi öne oturmamı istersin..yada ben öne oturursam ne olur..
kuzenımın sevgılısıde siz nasıl uygun görürseniz öyle olur.. benim için arabanın önü arkası önemli değil zaten aynı yere gidecek değilmiyiz demiş..teyzemde mutlu olmuş bu cevaba..

çocuk gibi yaww

sizin aile halkı bi garip valla

Benim babaanemde tam tersi, annemi çok seviyor çok kıskanıyor. Ortasını bulan yok daha.
Bence değişmez. Evlendikten sonra sürekli yönetmeye devam eder. Oğlum gel oğlum git. Seni vermem demek ne demek acaba. Hangi zihniyetle dedi. Fesatlık buradan belli...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…