Ay ben burayı geç gördüm...
:roflol:
Merhaba bilgilerin için sağol babyes...
Ben sadece istediğimi yaptırmak istiyorum mesela özel gün kutlamalarını daha romantik kutlasın istiyorum.
Ne yapmam lazım ki?
:uhm:
Açıkça bunu yapsan ya diyemem ki...
bn bir sey daha sormak istiyorum benim erkek arkdsm fena halde kıskanctır kuzenimden bile kıskanır ama artık onun huyunu bildigm icin neye kızıp neye kızmıcagını biliyrm ve eskiden herseyi söylüyodum ama artık kızıp kıskanacagı seyleri söylemiyorum.daha az sorun yasıyoruz.fkat böyleside biraz kötü oldu alısmıstım kıskanılmaya artık beni kıskanmıyo gibi geliyo o da kıskanıyrm seni çok ama tartısma cıkmasın diye susuyorum diyo. öyle kıyafetten değil.o huyu hep var carcaf giysem gözlerin gözüküyo der kapattırır o huyu hiç değişmedi. ama bn beni baskalarından kıskanmasını istiyrm.ama arkdslarımı ona anlatmıyrm örnegin sınıfta biriyle konussam anlatsam kıskanır ve bna bi daha konusmucaksın die yemin ettirir böyle sonuclarla karsılasmadan onu basa türlü kıskandırabileceğim yöntemler var mı??? biliyosun abla hafta sonu nete girebiliyrm o yüzden ardarda sorular srdum k.bkma cvplarsan çok sevinicem....
ahh kızlar ah hep bir şey istiyorsunuz bak canım erkekler asla romantik değillerdir böyle bir erkek modeli yok öyle flimlerdeki gibi erkekler yok erkekler basittir ince düşünmez işte biz bayanlar hep böyle duruşuyla herkesi büyülesin maco görünüşlü ama kibar salon erkeği olsun, sert bakışlı hem romantik hemde dünyayı değiştirecek biri olsun dimi bak canım işte sana acımasız gerçekler böyle erkekler ne yazıkki yok sen bir erkeğin böyle olmasını istiyorsan ona emek vereceksin ona romantik olmayı öğreteceksin gercekten erkek yaratılışında incelik yok sen ince düşüneceksin bunu ona belli edeceksin yapmayınca da kırıldığını belli edeceksin bu yüz yıllardır böyle devam eder benim etrafımdaki insanlar benim eşim için ayyy ne iyi ne hoş çünkü benim eşim yapısı sert karızma ama tam bir romantik çicek alır hediyeler özel günler hapsini hatırlar ve yapar ben 10 sene emek verdim ve başardım şimdi sıra sende doğuştan romantik erkek yok eğer yeni tanışsanız ilk bir ay seni tavlamak için birşey yapar o ayrı tabi, ama bir aydan sonra halen romantikse ve sen birşey yapmadan kendisinden romantikse hemen ondan kaç çünkü o bir kazanova o bir çapkın işi biliyor demek romantik olmayan birini romantik edersin sonra sonra mutlu mesut yaşarsın yanı canım çoooook şanslısın
aman kızlar onlar dünyanın en tatlıları:))))))
Ben buna inanmıyorum zaten canım.
kaydirigubbakcemile3
O filmlerdeki erkekler masallarda ve filmlerde olur ancak.
sempatiksalakcinni
Bazen romantikliği tutuyor ama bazen.
:hulya:
merhaba banada yardımcı olurmusunuz.ben yay burcuymsevgilimde balık. 10 içinde evlenme kararı aldık çok uyumluyuz yaşı 29 ben 23 .çok iyi anlaşık doğaldık .yapamayacağımız hiç bişiye olur demedik okadar çok konuştukki .ailelerde süper .anesi babası beni çok seviyo herşey yolunda tek sorunumuz iş.maddi açıdan durumlar kritik.napcam bilmiyorum .ev yok işide garanti değil.ikimiz çalışcaz geçincez.aileler destek olur belki.evimiz olsa geçim kolayda birimixz işten çıksak ozman batarız.hayırlısı dedim çıktım bu yola .ben seni mutlu etmek için varım dio .asla üzmem dio ailemden biri bile laf söylemeyemez dio.ablası var evlenmeyen biride boşanmış .ben onların ne çektiğini gördüm sana yaşatmam üzüntü dedi.okadar güzelki herşey .ama hayılrısı
mesajıma yanıt verelı cok olmus ama ben bıraz once okudum...
yıne aynı duygular ıcındeyım. kendımı yıne yalnız hıssedıyorum. Donem donem boyle oluyorum, neden bılmıyorum. Belkı de bırıkım hepsı. Gecmıs dargınlıklarımı unutamıyorum. Bende herkes gıbı bır takım seylerı hak ettıgıme ınanıyorum. Sıze bunları neden anlatıyorum bılmıyorum. Belkı ıcım rahatlar dıye sanırım. Cunku gercek hayatta kımseye anlatamıyorum. Ne kadar uzulsemde ıcıme atıyorum. Herkes daıma mutlu oldugumu sanıyor. Oysa uzuntulerım daha cok...
harika anlatmışsın babyes.. galiba evet kontrolü elime aldıktan sonra sı gelecek.ama bende acabalarla yola çıkmak istemiyorum.evlendiğim zaman tabiki ne olacağını bilmiyorum hayat ne getirir bilmiyorum ama herkes gibi mutlu olmak isteğim.bu akşam geliyolar ailem ilk defa tanışacak.inş. çok güzel geçer .tekrar tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum .tam sevildiğimi hissederken severken bitirip yeni birini tanımak anlamak okadar zorki.güçlü bi karakterim var yılmam yorulmam o beni ben onu mutlu edim yeter bana.gece durumları yazarım ona göre yorumlaşırız.
ben ikizler nişanlım kova burcu şimdilik cok iyi anlaşıyoruz ailelerimzde cok iyi anlasıyor.nşanlımda kimseye beni ezdirmiyor.benim sorunum su ben büyük yerde yasıyorum o ise ufak bi yerde yasıyor.acaba evlendigimzde ailesinn yada kendinin bana olan davransları degişirmi bundan korkuyorum.yani yasam tarzlarm farklı ama su ana kadar hersey normal seyrnde ilerledi.
Babyescim bu erkekler niye hep annelerini tutar nişanlım bir konu olsa sürekli annem annem der çok feci gıcık oluyorum niye ben değil o mu çekmiş sanki bisürü sorunlarını ben çektim ama yok haklı bile olsam ne olucak diyor ya evlenincede böyle olursa ne yaparım bilmiyorumbilmiyorumkismile
canım ya bak bu ikilemli konuşuyor yani aslında gerçeklerin farkında bu onun düzgün aklı başında olduğunu gösterir canım .ama ne kendisine nede ailesine güvenipte bir söz veremiyor canım bence sen bunu elinde tut biraz zalimce olacak ama başkalarınıda değerlendir sağlamcı ol önce kendini düşünmelisin bak canım şimdi o seni elinde tutuyor demi zamanı gelene kadar gerçekçi olalım ne kadar bir zaman 2 3 sene ama seninle citti düşünüyor ama hazır değil olmasıda imkansız sende onun gibi yap elinde tut daha iyisi olmadığı taktirde bununla bir ömür boyu devam et ama iyi biri yolu çıkarsada benim sevdiğim var deme kendini garantile olurmu
Özelden mesaj yazma hakkım yokmus sımdılık
Bazen ınsan tanımadıgı ıbırne daha rahat anlatıyor. Bırde bılıyorum ya, ne anlatsam da etrafımdakı kımse bılmeyecek, evlılıgımı hıc bır sekılde etkılemeyecek, herkes her sey yolunda sanacak, anlatıyorum ıste... Ve bır yıldır ılk kez yapıyorum bunu. Samımı arkadaslarım hep sehır dısında. Yanımda olsalar onlara da analtmazdım sanırım. Neden bılmıyorum ama artık kımse ıle dertlesmek ıstemıyorum. Sanırım benı herkes mutlu bılsın ıstıyorum. Aslında cok da mutsuz degılım. Esımın bır cok ıyı yanı var. Benı uzen tek sey verdıgı sozlerı tutmaması! Ve benım bazı ısteklerıme onem vermeyısı...
1 yıılık evlıyız henuz. Ama ben daha ılk ayımızda dahı 10 yıllık evlıymısız gıbı hıssedıyordum kendımı. Gorumcelerım dahı boyle dusunuyorlardı... Uzulmeyeyım dıye soylemıyorlar cogu zaman, ama abılerının ne kadar ıhmalkar oldugunu onlarda zaman zaman dıle getırıyor... Esım tek derdım gezmek sanıyor. Oysa benım derdım onunla bır seyler paylasmak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?