Evlenmeden Önce Bilmeniz Gereken Altın Kuralları Biliyor musunuz?

Ay ben burayı geç gördüm...
:roflol:
Merhaba bilgilerin için sağol babyes...
Ben sadece istediğimi yaptırmak istiyorum mesela özel gün kutlamalarını daha romantik kutlasın istiyorum.
Ne yapmam lazım ki?
:uhm:
Açıkça bunu yapsan ya diyemem ki...

ahh kızlar ah hep bir şey istiyorsunuz bak canım erkekler asla romantik değillerdir böyle bir erkek modeli yok öyle flimlerdeki gibi erkekler yok erkekler basittir ince düşünmez işte biz bayanlar hep böyle duruşuyla herkesi büyülesin maco görünüşlü ama kibar salon erkeği olsun, sert bakışlı hem romantik hemde dünyayı değiştirecek biri olsun dimi bak canım işte sana acımasız gerçekler böyle erkekler ne yazıkki yok sen bir erkeğin böyle olmasını istiyorsan ona emek vereceksin ona romantik olmayı öğreteceksin gercekten erkek yaratılışında incelik yok sen ince düşüneceksin bunu ona belli edeceksin yapmayınca da kırıldığını belli edeceksin bu yüz yıllardır böyle devam eder benim etrafımdaki insanlar benim eşim için ayyy ne iyi ne hoş çünkü benim eşim yapısı sert karızma ama tam bir romantik çicek alır hediyeler özel günler hapsini hatırlar ve yapar ben 10 sene emek verdim ve başardım şimdi sıra sende doğuştan romantik erkek yok eğer yeni tanışsanız ilk bir ay seni tavlamak için birşey yapar o ayrı tabi, ama bir aydan sonra halen romantikse ve sen birşey yapmadan kendisinden romantikse hemen ondan kaç çünkü o bir kazanova o bir çapkın işi biliyor demek romantik olmayan birini romantik edersin sonra sonra mutlu mesut yaşarsın yanı canım çoooook şanslısın

bir erkek kıskanıyorsa sen buna fırsat vermişsindir yani biz bayanlar kıskanılmak isteriz ama aslında sahiplenmek isteriz yani canım onu etkilemişsintir aman kıskansın canım ona anlat söyle bu gün böyle şöyle diye sonra kendini nasıl koruduğuna söyle bende böyle yaptım şöyle dedim de onun güvenini kazan onun kan akışını yüksel sonra rahatlat bu hep yap doğru yoldasın erkekler boş kızları sevmek biraz heyecan yaşat böyle ama bence biraz uzaklaş ondan her zamankinden biraz mesafeli ol bir bakalım nasıl olacak nefes almasını sağla bakarız sonra olurmu

Ben buna inanmıyorum zaten canım.
kaydirigubbakcemile3
O filmlerdeki erkekler masallarda ve filmlerde olur ancak.
sempatiksalakcinni
Bazen romantikliği tutuyor ama bazen.
:hulya:

merhaba banada yardımcı olurmusunuz.ben yay burcuymsevgilimde balık. 10 içinde evlenme kararı aldık çok uyumluyuz yaşı 29 ben 23 .çok iyi anlaşık doğaldık .yapamayacağımız hiç bişiye olur demedik okadar çok konuştukki .ailelerde süper .anesi babası beni çok seviyo herşey yolunda tek sorunumuz iş.maddi açıdan durumlar kritik.napcam bilmiyorum .ev yok işide garanti değil.ikimiz çalışcaz geçincez.aileler destek olur belki.evimiz olsa geçim kolayda birimixz işten çıksak ozman batarız.hayırlısı dedim çıktım bu yola .ben seni mutlu etmek için varım dio .asla üzmem dio ailemden biri bile laf söylemeyemez dio.ablası var evlenmeyen biride boşanmış .ben onların ne çektiğini gördüm sana yaşatmam üzüntü dedi.okadar güzelki herşey .ama hayılrısı

Ben buna inanmıyorum zaten canım.
kaydirigubbakcemile3
O filmlerdeki erkekler masallarda ve filmlerde olur ancak.
sempatiksalakcinni
Bazen romantikliği tutuyor ama bazen.
:hulya:

arasıra olması çok güzel saf bir erkek değil ama güvensizde değil bence çok iyi kararında olması çok güzel senin adına sevimdim canım elindekinin keyrfini çıkar

canım allah yardım eder bak canım sen yaysın ateş grubu bayanlar evliliklerini kontrol altınta tutarlar balık erkeği biraz pasif kalır herşeyi haldeceğini sanar ama sıkıştımıda careler ara bulamayınca hayatan pes eder balık erkeğini kontrol edebilen sadece ateş grubu bayanlardır yani canım o biraz hayal aleminde yaşar sen ise gerçekci o bozar sen yaparsın hayatta kimseyi dinlemeyen balık erkekleri sadece yay aslan ve koçları dinler yani iş sende biliyorumki sen herşeyin üstesinden gelirsin bu tarz bayanlar aslında çok rahat bir hayat aramazlar hep emek verip mucedele ile bir yerlere gelmeyi severler yani canım sana çok zengin bir eş adayı gelse sen istemezsin kendi başarını istersiz aslında tamda sana göre bir yaşam değilmi bide bak daha evlenmeden bu işlere el atmışsın sen yaparsın sen kiminlede evlensen mutlu olursun çünkü sen mucadelecisin ama balık erkeği yapıp yapıp yıkmayı çok severler evlen herşeyi yap ama balık erkeğine karşı asla boşluklar bırakma bir boşlukta bütün herşeyi bitirir deniz gibi düşün durgun sakşnken birde bakmışsın dalgalar olmuş yani sen güçlüsün oda güçlü bayanlarla kendilerini tamamlarlar sen onu tamamlarsın ve hayatta bir tek ona karşı zayıfsın bence ideal bir hayat bu ilişkide herkes istediği gibi bir hayat yaşayacak erkekğin yarımlarını tamamlayan yay yayların hayatını kontrolun onda olduğu bir yaşam yani kontrol sende kolay gelsin

canım bak ben burdayın benimle konuşabilirsin beni tanımıyorsun rahat anlatabilirsin olmazsa özeldende görüşebiliriz

harika anlatmışsın babyes.. galiba evet kontrolü elime aldıktan sonra sı gelecek.ama bende acabalarla yola çıkmak istemiyorum.evlendiğim zaman tabiki ne olacağını bilmiyorum hayat ne getirir bilmiyorum ama herkes gibi mutlu olmak isteğim.bu akşam geliyolar ailem ilk defa tanışacak.inş. çok güzel geçer .tekrar tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum .tam sevildiğimi hissederken severken bitirip yeni birini tanımak anlamak okadar zorki.güçlü bi karakterim var yılmam yorulmam o beni ben onu mutlu edim yeter bana.gece durumları yazarım ona göre yorumlaşırız.

peki canım konuşuruz zaten mutluluk sıkıntın olmaz o seni sever sende onu yapınız bunu gösteriyor zaten .ama maddiyatta çok önemli zaten aslında bu yola girmişsin yapacak bir şey yok yeri dönüşü yok gibi demi senin üstesinden gelemeyeceğin bir şey yok sadece sana bir tüyo vereyim balık erkekleri böyle hep kendini gariban his eder hep bir şanssızlık peşinde gibi his eder ama aslında çok şanslıdırlar balık erkek olduktan sonra onu kontrol eden bir ateş bayanı ise, sıkıcı bir evlilik olmaz eğlencelidirler maddiyat çok önemli şimdiden ele al bu konuyu temkinli ol inşaallah çok güzel bir gece yaşarsın ve devamıda daha güzel olur

ben ikizler nişanlım kova burcu şimdilik cok iyi anlaşıyoruz ailelerimzde cok iyi anlasıyor.nşanlımda kimseye beni ezdirmiyor.benim sorunum su ben büyük yerde yasıyorum o ise ufak bi yerde yasıyor.acaba evlendigimzde ailesinn yada kendinin bana olan davransları degişirmi bundan korkuyorum.yani yasam tarzlarm farklı ama su ana kadar hersey normal seyrnde ilerledi.

ikizlersin kiminlede evlensen inişli çıkışli bir hayat var önünde ve kova erkeği kendi keyfine düşkündür yani canım ikinizde kendinizi düşünen kimseyi hayatına mudahele ettirmeyen hayatlarını mutlu oldukları gibi yaşanlardansınız her evliliğin başlarında alışma döneminde olumsuzluklar yaşanır bu nişanlıykende olur ama nişanlıyken boş ver diye biliyorsun ama evliyken ve daha yeni hayatına alışmaya çalışırken boşveremiyorsunuz .ama yenisiniz diye akıllar verenlere karşı aslında büyük aklı başında olduğunuzu anlamalarını sağlayana kadar sıkıntı yaşanır ama zamanla düzelir bu doğanın kanunudur büyük yer küçük yer konusuna gelirsek te amcamın bir sözünü söliyeyim amcam derki büyük yerde herkes ağa herkes büyük ama küçük yerde ben ağayım ben büyüğüm bence canım bu büyük bir avantaj senin yapacağın şey güler yüzlü olup asla kibirli gibi gözükme ama evlen ve onların patronu ol. büyük yerden gelip bir de alcak gönüllü oldunmu hiç bir şey senin önünde duramaz çok popiler zamanlar seni bekliyor

selam babyes ne güzel bi konu açmışsın

benim de sevgilim aslan ben yengeç, aslında burçlarımız kesin değil tam sınır günlerde doğmuşuz benim 22 haziran bazen ikizler oluyo bazen yengec o da bazen yengec oluyo bazen aslan, neyse işte bizim aramızda hep bi anlaşmazlık çıkıyo kavga ediyoruz sonra çok uzamadan barışıyoruz ama beni anlamaya çalışmadan hemen sinirlenip köpürmesi çok kırıyo beni, sinirlendiği zaman hemen adımla hitabetmeye başlıyo telefonu kapatıyıp saatlerce açmıyo sonra açıp özür diliyo ama ben o sırada cok yıpranmış oluyorum. çok sevdiğini söylüyo hep evlilikten bahsediyo ben pek bahsetmiyorum daha yeniyiz diyorum 2 ay oldu ama o ailelerle tanışıp söz nişan yapmak istiyo ben hiç evlilikten bahsetmiyorum diye evlenmek istemediğimi düşünüyomuş. ailesi şehir dışında olduğu için bu aralar oraya gidip geliyo hep uzaklaşıyoruz ve ne zaman uzaklaşsak kavga ediyoruz, o benim onunla ilgilenmediğimi düşünüp kendini geri çekince ben de birden uzaklaşmasına kızıyorum sonra kavga çıkıyo,napıcamı şaşırdım o böyle yapınca bir kere daha evlilik için gerçekten de çok erken oldugunu düşünyorum ama o biran önce olsun bitsin istiyo sanki her şey.
annem de dedi ki kızım çabuk kapılan çabuk sıkılır dedi, kafam karışık anlayamıyorum onu. küsüp gitmesi, hep kendi istediği olsun istemesi sinir ediyor beni. çocuk gibi davranıyor hep...

kafam basmıyo artık napcamı şaşırdım, senin ne diceğin önemli benim icin elifcim

evet arkadaşlar tanışma gününü atlattık .aileler çok memnun kaldılar.sevgilim çok heycanlıydı .benim ailemde onun ailesi de iyi anlaştı .gece 12 de kalktılar:) herşey süper şimdi yarında biz onlara oturmaya gidicez sonra hayılrısı ile istemeye gelicekler.çokmutluyum ama sevgilimin ilgisi azıcık azalsın böle acayip bi duyguya kapılıyorum.böyle kıskançlık desem değil aşk desem değil öfke desem değil tarifi yok bu duygunun çıkmazda giib hissediyorum.galiba sığmıyo daha çok sitiyorum sevgiini.zaman gerekli biliyorum ama herşey güzelken boulmasındanda korkuyorum.umarım çok mutlu oluruz.dediğimi yapıyo ses tonumdan anlıyo ruh halimi.sürekli konuşuyo ve msj laşıyoruz.değişik taktikler varmı onu dahada etkilemek istiyorum.içimden gelendieri yazıyorum ama sanki yetmiyo daha fzlasını yapmak istiyorum.napsamki ? bu kız beni çok seviyo kıyamam ondan vazgeçemem desin her nefesinde onunla olmak istiyorum .hayat o ooldu sanki.iş yerine gelicem görsünler beni bilsinler dio sahiplendi şimdiden

Babyescim bu erkekler niye hep annelerini tutar nişanlım bir konu olsa sürekli annem annem der çok feci gıcık oluyorum niye ben değil o mu çekmiş sanki bisürü sorunlarını ben çektim ama yok haklı bile olsam ne olucak diyor ya evlenincede böyle olursa ne yaparım bilmiyorumbilmiyorumkismile

tatlım nişanlıyken haklı bile olsan anne konuşulmaz bilmiyormusun ?bütün kozlarını evliliğe saklaman gerkiyordu. bak canım şimdi nişanlın annesini dünyaya değiştirmez sende annesini dünyaya değiştirmez gibi davranman gerekir .onun annesini ne kadar sever gibi yaparsan o kadar nişanlın senden yana olur. sen şimdi annesini seveceksin annesini öveceksin ki evlenince karım annemi çok seviyordu ama annem bunu anlamıyor der sende hep haklı olursun ,ama sen nişanlıyken ne desen sana yok sen yanlış anlamışındır annem çok iyidir zamanla anlayacaksın diyecek ve evlenince annesi daha çekilmez hale geldiğinde de sen zaten daha nişanlıyken annemi sevmiyordun olur .bunu asla dile getirmez ama hep aklından geçirir şimdi annesini seviyor gibi yap ve annesinden bir sorun çıkarsa ona şikayet gibi değilde bak ben onu bukadar seviyorum beni sevmesi için mucadele ediyorum de ama annenin beni sevmesini sağlayacam sende bana yardımcı ol aşkım de.annen beni sevsin de .eğer senin mucadele ettiğini bilirse gözü sürekli annesinde olur ve izleyen gözler herşeyi fark eder ve bu sefer roller değişir ve annesine o ne kadar senin için uğraşıyor ama sen hiç ona izin vermiyorsun olur ve bir ömür boyu seni savunur bunu asla unutma baştan ipleri eline al canım olurmu inşallah anlata bilmişimdir

ya onun ciddi düsündügünü biliyorum abla ama ailesi çok abartıyo sanki biz bugün evlencz diyomusuz gibi bizi uzak tutmaya calısıylr falan birsey anlatcam.bn evden cok sık cıkamıyrm okul bahanesiyle çıkbiliyrm 2.ögretim okuyrm.bi gün boslugum vardı. bnmkinin aileside sehir dısına cıktılar.ablası eniştesi falan kalıyolar.bu dediki bna askım yarın(dersimin olmadıgı gün) annenlere okulm vr de pizza alalm bizde yeriz dedi tmm öle yapaılm dedim ama bi ablama sorayım dedi bnde kabul etmz o dedim biraz fena bi kız yüzyüze iiiyiz anlasıyrz ama bence kardesini kıskanıyo. ii bklm dedim ama ablan kabul etmzse görüsemicz mi yani dedm bn evdekilere okul var deyip gitmzsem yalancı olucm o zmn dısardad yeriz dedim o da gelemem ablam evde korkar dedi aksam 8 de mi korkcak dedim korkuyo ya o dedi bnce sımarıklık yani.bnde hep ablan icin beni kırıyosun dedim ama eger ablan gelmesin derse ben bir daha o eve gelmem dedim istenmedigimi bile bile dedim o da tamam hiç çkmylım o zmn dedi sormucam dedi.bn de soracaksın dedim kızdım ve bekledigim oldu alblası yarın gec gelcem yorgun olcam baska bi zmn demiş...bn de kızdım yalan söylüyo dedim o zmn yarın dısarı cıkıcaz dedim gündüz cıkarım aksam ablam korkuyo dedi bnde zaten gec geleckmıs dedim cıkamam dedi bn dde hep baskaları icin bni kırıyosun bni kaybetme pahasına da olsa ablanın dedgini mi yapacaksın dedim evet dedi bn de peki o zmn bitti dedim aramadım ertesi gün hiç msj atmdım o attı cvpp vermedim sonrabirseyler yazdı görüselim konuslm ddi gittim ama çok sinirlerim bozuktu konustk bi dha böle durmlarda karsıdakini kırıck bni degil.bncillik yaptıgımı düsünmüyorum bu sadce bi tane yani telefonda konusuyrz hemen damlıyo ver o telefonu yat diyo o da sen karısma git diyo iki de bir geliyo normal bi an yanımda ablası arıyo konusrkn elifleyim diyo aman olmzsa olmaz zaten falan gibi birsey dedi duydum bnde hep diyrm simdi bölyeyse ciddi birseyler oldugunda nasıl olacak ama cok kırıldım ablasına karsı cok istekliydim seviyrdum ama simdi slm göndermk bile gelmiyo icimden ablasıyla ilgili birsey konustugunda doymk istemiyorum çok kırıldım onun yüzünden aramz acılıyo

paylaş canım ben sana özelden ulaşırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…