Evlenmeden beraber yaşamak benim için zor olurdu(sebebi de çevre).Karşı mıyım?,hayır değilim.Herkesin fikrine saygım sonsuz.Ama kendi açımdan konuşacak olursam,nişanlımla farklı şehirlerdeyiz.Sık görüşemiyoruz hayliyle.Onun bizim evde (annem,babam varken) kalmışlığı var,benim de onların evde 2 defa kalmışlığım var(yine anneler,babalar da var tabi).Ama ben hiç olmazsa evlenmeden önce başbaşa kalabileceğimiz bir tatili düşlüyorum ve sadece hayalde kalacak gibi.Aslında öyle bir tatile çıkılırsa,başbaşa kalınırsa herşeyi olmasa da ,bazı şeyleri görebilir,ipuçları alabilirim.Çünkü uzaktan uzağa bir yere kadar.Kafede oturma,sinemaya gitme kısacası dışarda flört etme,anne baba yanında hareketlere dikkat ederek davranma vs..bunlar bana çok sahici gelmiyor.Ne ben kendimi çok iyi ifade edebiliyorum ne de o.Diyeceksiniz ki kardeşim siz birbirinizi hiç mi tanıyamadınız.Yok o kadar da değil! diyeceğim ama belki de gerçekten de hiç tanıyamadık

( Biraz karman çorman anlattım ama ne anlatmak istediğimi anlayabilmişsinizdir umarım.