Evlenmeden önce ne gibi sıkıntılarınız oldu?

Anneler emin olun bazı şeyleri seziyor ve biliyor
Tabi her zaman haklı oluyorlar değil
Ama göz ardı etmeyin
Size saçma bahane gelen şeyler ilerde çıkmasın

Bence annenize uygun bir dille bunu söyleyebilirsiniz . Hayat zaten zor bisey onemli olan kolaylastirmak.

Benim de eşim polis, çok hevesli değildi aslında ailem. Bir de onun ailesinin memlekete gelecektik. Annem pek istemedi. Ama aşırı da zorlamadı. Çok şükür mutluyum. Büyük problem yaşamadım. Ama kardeşlerimi ve annemi çok özlüyorum aklıma gelince ağlıyorum maalesef.
Meslekten ziyade karakter önemli. Bugün eşim bütün evi süpürüp silmiş, ama.mesela öğretmen eniştem var ablama hayatı dar ediyor nerdeyse.
vicdan sahibi Allah korkusu varsa gerisini düşünmeye gerek yok bence...

Nedeni ise evime gelmesinler alismasinlar misafir agirlayamam diye. Evime de kaynanamdan baska kimse gelemez kabul etmiyorum. :) disli olmak.lazim bu zamand
Bu kısım konuyla alakasız geldi:)
Misafir fobiniz falan mı var eve elti görümce kv komşusu falan gelemez mi yani ağırlamak ne kadar zor gelebilir ki alt tarafı börek kurabiye çay vs.

aheyy aheyy benim annem çok sorun çıkardı hala da çıkarıyor. Mesela isteme zaten fiyaskoydu.iadei ziyarete gidildi. Bizimkiler dedi ki temmuzda düğün yapamayız. Karşı taraf olsun diye ısrar etti sizden hiç beklentimiz yok. Biz hanımla evlenirken 1 kap eşyamız yoktu dedi kayınbabam. Annem olmaz etmez . Durumumuz yok derken Kayınbabamın biz sizi almıcaz kızınızı alcaz lafını çok çok yanlış anlayıp farklı yerlere çekti.

Çok sorun yaşadık gözyaşıda döktüm. 43 gün sonra evleniyorum kısmetse ama gel bide bana sor stres üstüne stres yayıyorum. Aileler şuan hiç görüşmüyorlar. Nişanlıma bile tavırlı bizimkiler soğuk savaş var adeta

Aileler açısından sıkıntı yaşamadık biz çok şükür. Ama işin maddi kısmı için verebileceğim tavsiye az eşya alın. Hepsini bir kerede almayın. Halıları 3, tv sehpası ve zigon sehpaları 4 ay sonra aldık mesela :))) daha yatak baza almadık bekarlıktan kalma eşyalarını kullanıyorum. Biz düğünden 5 ay sonra tüm borcumuzu bitirmiştik. 7 ay oldu. Arabamızı da aldık. Bebekte yokken deli gibi geziyoruz Düğünde hediye gelen nakit paraların bir kısmını biz eksik eşyalara harcadık. Az eşyalı, dip köşe temizliği bile 3 saatte biten, ferah ve sevimli bir evim var

Yanlış anlamayın eleştirmek için yazmıyorum baştan sona okudum mesajınızı ama neden yazdınız anlayamadım konuyla ilgisiz o kadar cok detay vermişsiniz ki...

Kesinlikle ben de karakterin çok önemli olduğunu düşünüyorum. Annem işinin çok tehlikeli olduğunu ve büyük endişelerinin olduğunu söylüyor. Ama keşke sadece söylemle kalsa. Beni çok üzüyor çok ..

Umarım bizim öyle olmaz

Ben de senin gibi düşünüyorum ama öyle bir algı oluşmuş ki toplumda bunlar olmadığında evlilik olmayacak gibi

Bizdede eksik eşyalar var . Kaynanam eski süpürge avize getirmiş köyden. Nişanlımda düğünden sonra takıları bozdurunca hem borçları kapatırız hemde eksikleri alırız dedi. Tamam dedim. Annem sorun çıkardı tabi. Sizde laf eden olmadı mı ?

Ben de senin gibi düşünüyorum ama öyle bir algı oluşmuş ki toplumda bunlar olmadığında evlilik olmayacak gibi

Sizde karsi koyun. Bana da laf edildi mutfagi ikinci el aldigim icin,ama siparis vermeye zaman kalmamisti ve ben mutfagimi yinede cok seviyorum. Iki kere tasindim hep yanimizda götürdük cünkü kaliteli. Bizim insanlarimiz bazen cok abartiyor. Bizde harcamalara dikkat ettik. Sükür hic borc yapmadan yuvamizi kurduk. Herkes herseyin en lüksünü görmek istiyor ama borclar sonunda size kalir kimse yardim icin meydanda görünmez

Bu kısım konuyla alakasız geldi:)
Misafir fobiniz falan mı var eve elti görümce kv komşusu falan gelemez mi yani ağırlamak ne kadar zor gelebilir ki alt tarafı börek kurabiye çay vs.
Eltim ylk görümcem kaynanam gelebilir ama komsulari gelemez. Biraz mukemmeliyetciyim bide kv cevresi biraz yobaz yani elestirici yok cok zayifmisim yok cocuk ne zaman gibi sorular. Yok para günleri mevlutler benim tarzim olmayan bi hayatlari var ondan

Yanlış anlamayın eleştirmek için yazmıyorum baştan sona okudum mesajınızı ama neden yazdınız anlayamadım konuyla ilgisiz o kadar cok detay vermişsiniz ki...
E cunku evlenecek bu kız ve basina bu tip seyler gelebiliŕ karisanlar herseye atlayanlar ileride pisman olmasin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…