Evlenmeden önce ne gibi sıkıntılarınız oldu?

aynısını yaptım..
pişman değilim

son 2 cümle babamda vardı..o insanı yoruyor gerçekten..aşılıyor ama merak etme..eşinin annene tavırlarıyla çok rahat aşarsınız..

Biz ev eşyası ev tutmayı falan hallettik eşimle herbişeyi ama eşimin ailesi tek kuruş yardım etmeyince düğünde sıkıntı oldu o son bir ayı hiç unutmam aileler birbirine girmeden düğün oldu çok şükür.

Benim ailem istemedi direttim zorla kabul ettirdim şimdi boşanıyorum tahi ki sana da aynısı olmaz inşallah çok mutlu olursun ama işler bende olduğu gibi şarpa sararsa hayatına nasıl devam edeceksin şimdiden iyiyi kötüyü iyi hesapla bence çünkü aile genelde olmaz derse öylesine söylese bile rızaları olmadan olan evlilik genelde hep hüsran oluyor çok ciddi sıkıntınız olmasa bile bir derdinizi bile anlatmaya çekiniyor insan

Genelde arıza çıkaran anneler benim annem gibi.ilk başta çok güzel efendi çocuk dedi sonra aileler tanıştı bana bu iş olmaz kv den çok despot bir kadın kp fevri dedi eşim içinde iki gün çalısır yatar eve bakamaz dedi çokk kavgalarımız oldu çok yıprandım istemeye geldiler yok 10 alrın bilezik isterim yok 2 metre zincir istwerim tabiki bunlara müsade etmedim.kendisi çeyiz alma zahmetinde bile bulunmadı hepsini ama iyi ama kötü kendim aldım.ailemden bana alınan tek şey babamın emekli maaşıyla yatak odası.onun haricinde düğün istemedik içimize doğmuş eşim 15 gün kala trafik kazası geçirdi.sonra nikahımız oldu evlendik.sonuç olarak 10 yılımız bitti 3 yaşında dünyalar güzeli bir yavrum var Allahıma hergün şükrediyorum çok iyi merhametli kalbi güzel bir eşim .Allahım ondan razı olsun ben razıyım.yani ben aileler ne kadar istemesede olacağı varsa olur buna inanıyorum.

Esim kendi ailesiyle senelerdir mesafeli sekilde gorusuyordu. Beni tanistirmaya gerek bile gormedi bu yuzden. Cunku anasiyla babasi devreye girse orduyu dagitirlar o cinsler
Benim de sadece annem var,o da bir seye karismayi sevmez,esimle tanistirdim cok onceden. Her seye kendimiz karar verdik kendimiz yaptik esimle. Annem hic bir seye dahil olmadi sadece is kuracagimiz zaman para verdi bana. Kendi birikmislerim de vardi yuksek bir miktar. Esim de is kurdugumuzda calisti kazandiklarini ev tutmak ve esya almak icin harcadi oldu bitti. Kimseye ihtiyac duymadik baska.

Anneler bazı şeyleri hissediyor gerçekten .

Ben 4 yıl önce birisiyle görüşüyordum çok iyi bir işi vardı, durumu çok iyiydi, çok yakışıklı biriydi biraz yaşı büyüktü benden daha görüşmeye başladığımız ilk gün annemin haberi oldu söyledim çünkü gizlemedim hiçbirşeyi. Görüşmeye başlayalı 1 ay bile olmadan benle evlenmek istediğini söyledi, önce bi birbirimizi tanıyalım dedim bu ısrar ediyor evlenme konusunda aileler tanışsın en azından diyor, anneme açtım konuyu, annem tamam gelsinler ama öyle isteme falan olamaz, sadece tanışalım dedi. Ablası geldi bize annesi başka şehirdeydi çünkü. Görüştüler ama annem hiç olumlu değil belli yüzünden. Bir de annem birgün dua etmiş Miray için bu çocuk hayırlıysa nasip et, hayırsızsa uzak et Allah'ım diye yatmış uyumuş bi rüya görmüş bana anlattı sonra, anladığı rüya tüylerimi diken diken etti, zaten kafam karışıktı sevgilimle ilgili bişeyler çeviriyor gibiydi sürekli yalan söylüyordu, ayrıldık 3 ay sürdü zaten. Ama ben o kadar sevmiştim ki aşktı tam olarak hissettiğim annem karşı çıkmasa gözüm kapalı evlenirdim ben onla, sonra ayrıldık, onu ayrıldıktan sonra bile unutamadım dua ettim ona biz anlaşamadık diye düşündüm, kötü biri değil bendeydi hata dedim Çoğu zaman :) Ayrıldıktan sonra arada gizli numaradan arayıp sesini dinliyorum falan o kadar sevdim salak kafa. Baktım ben unutamıyorum bunu sildim numarasını daha aramak yok dedim ve hiç aramadım, 5 veya 6 ay sonra biri mesaj attı bana baktım bu bana ne hakaretler etti ANLATAMAM ben ona dua ederkenbben onu o kadar sevmişken o bana hakaret ediyor o gün anladım anneler hissediyor. CANIM ANNEM İYİKİ VARSİN

Esimin annesi istemiyordu, istemeye de gelmedi. Herseyi idare ettim. Hicbirsey istemedim, sadece esimle evlenmek istedim. Ailemden hicbir maddi yardim görmedim. Esim kendi biriktirdigiyle yapti evimizi, takilari herseyi.
Kimseden birsey beklemedik, alabildigimizi aldik, dört dörtlük olmadi hicbir esyam. Zamanla aldik ihriyaclarimizi.
Alti yildir evliyiz, cocuklarimiz oldu, maddi durumu düzelttik ve de mutlu son.

Özellikle aileler bazında. Aileniz istemediyse neler yaptınız? Maddi açıdan sıkıntılarınızı, tutacağınız evi nasıl hallettiniz ? Aileler karşı tutum nasıl olmalı
Ailemin istemedigi kisiyi hayatmdan cikarp onlarin onayladigi biriyle evlendim. Ki iyikide oyle yapmisim. Aileme guvenim sonsuz. O yuzden onlarin fikri benm icin onemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…