Anneler bazı şeyleri hissediyor gerçekten .
Ben 4 yıl önce birisiyle görüşüyordum çok iyi bir işi vardı, durumu çok iyiydi, çok yakışıklı biriydi biraz yaşı büyüktü benden daha görüşmeye başladığımız ilk gün annemin haberi oldu söyledim çünkü gizlemedim hiçbirşeyi. Görüşmeye başlayalı 1 ay bile olmadan benle evlenmek istediğini söyledi
, önce bi birbirimizi tanıyalım dedim bu ısrar ediyor evlenme konusunda aileler tanışsın en azından diyor, anneme açtım konuyu, annem tamam gelsinler ama öyle isteme falan olamaz, sadece tanışalım dedi. Ablası geldi bize annesi başka şehirdeydi çünkü. Görüştüler ama annem hiç olumlu değil belli yüzünden. Bir de annem birgün dua etmiş Miray için bu çocuk hayırlıysa nasip et, hayırsızsa uzak et Allah'ım diye yatmış uyumuş bi rüya görmüş bana anlattı sonra, anladığı rüya tüylerimi diken diken etti, zaten kafam karışıktı sevgilimle ilgili bişeyler çeviriyor gibiydi sürekli yalan söylüyordu, ayrıldık 3 ay sürdü zaten. Ama ben o kadar sevmiştim ki aşktı tam olarak hissettiğim annem karşı çıkmasa gözüm kapalı evlenirdim ben onla, sonra ayrıldık, onu ayrıldıktan sonra bile unutamadım dua ettim ona biz anlaşamadık diye düşündüm, kötü biri değil bendeydi hata dedim Çoğu zaman :) Ayrıldıktan sonra arada gizli numaradan arayıp sesini dinliyorum falan
o kadar sevdim salak kafa. Baktım ben unutamıyorum bunu sildim numarasını daha aramak yok dedim ve hiç aramadım, 5 veya 6 ay sonra biri mesaj attı bana baktım bu
bana ne hakaretler etti ANLATAMAM ben ona dua ederkenbben onu o kadar sevmişken o bana hakaret ediyor o gün anladım anneler hissediyor. CANIM ANNEM İYİKİ VARSİN