Canım benım etrafımda arkadaş vasıtasıyla ...tanışıp 4 ,5 ayda evlenen ınsanlar var..
ortada bır guven sorunu var..
Neden senı sevdıgıne ınanmıyorsun
senın ona karsı duyguların ne
Onu birak da sen ne dusunuyosun sinemcigim etkileniyor musun ondan niyetini daha sonra konusuruz once buna cvp ver?
Tadlişim çok özledim seni uzun zamandır giremedim siteye
Neyse sorunun cvp gelince ben etkileniyorum ama sanırım büyüdüm bana böyle hayaller masallarda gibi geliyor çünkü aşk meşk konusunda şansızdım ve kandırıldım aklımda bu yüzden ?? oluyor tabiki isterim evlenmeyi yuva kurmayı ama temmuzda isteme nişan eylülde düğün diyor..Araba aldı arabayı satarım düğünde masrafları karşılar diyor yani o düğünü bile yaptı
affedin de eğlence için bissürü kızla çıkınca nasıl ne istediğini öğrenmiş olurki bi insan? bukaç kişi aynı şeyi söyleyince cidden merak ettim?
eğlence için veya başka bişey için,sonucta çeşit çeşit kız modelleri var,haksız mıyım? kimi erkeğin parasını yer,kimsi duygusunu sömürür,kimisi yanında hava atmak için gezdirir,kimisi can sıkıntısına,vsvsvs bunlar çoğaltılabilir...mantıklı bi adamsa da zaten ayrımına varır bunun eğlence için çıkmış olsa bile...arkadaşımızın kişiliği karakteri hoşuna gitmiştir bu yani...
Ben de seni ozledim cnm benim, msjin heyecanlandirdi beni:)
Ciddi olmasi guzel bebegim laylaylom olsa dalgasina ciksa daha mi iyi olurdu, madem sende bos degilsin ona karsi iyice tanimaya bak unutma her erkek ayni degildir, onun hayatina cok kizin girmesi de cocugun kotu niyetli oldugunun gostergesi degildir,
dedigim gibi onu tanimaya bak hazir degilsen verdigi tarihe zaman tani bana de hersey konusmayla cozulur cicegim tamam mi?:asigim:
Dilerim hep mutlu olursun:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?