Evlenmek için acele eden sevgili

18 yaşından beri birlikteler. Bu yüzden çocuk uzamasın diyor. Uzun zaman oldu diyor
Heyecanda bitmiş belli ki. Herkes farklı düşünebilir ama ilk sevgiliyse hele bence başka birini tanımalı. 18 yaşla 23 yaş aynı şeyleri beğenmiyor alışkanlık bile olmuş olabilir ilişkileri.

Kardeşim baştan aileleri tanıştırmayacaktı.Ailesi de sanırım çocuga baskı yaptı. Kvsi torun sevmek istıyor hemen. Kardeşimde çocuk bakacak sorumlulugu kendinde görmüyor.
Aileler tanıştı diye geri dönüş olmaz veya hemen evlenmek gerekir diye bi şey yok ama kardeşiniz açık davranmamakla hata yapıyo. Bu hatanın neresinden dönerse kardır. Kaybetme korkusuyla bahanelerin arkasına gizlenmek işleri iyice çıkmaza sokar. Çünkü çocuk da ailesine muhtemelen diyo ki bayramda nişan olcak veya işte şu gün yapcaz diyip diyip mahçup oluyo. Bu da doğal olarak çocuğun daha çok saçmalamasına sebep olur.

Kardeşime kalsa 27 de falan evlenir. Ancak çocuk uzatmak istemiyor. Evlenınce hemen çocuk istıyor. Çalışmasını istemiyor. Yani başka işte yorulmasın ben bakarım diyor
O yorulmasin degil..
Elime avucuma baksin,sozumden cikamasin..
Ne maddi ne manevi bir gucu kalamasin..
Sosyal olgularindan iyice uzaklasip bana kul kole olsun tavirlari.

Acele ise seytan karisir bacim..Ben huylandim bu cocuktan..
Hayir,uzerine de 2 gun muddet vermis kurtlar vadisi sevgili..Bagirip cagiriyormus birde :)
Hahhhaytt..
Bence bu cocukla evlenmeyi birakin,ayni yoldan bile yurumesin kardesin..
İcindeki Alisan cikmis ortaya..
İsabet olmus..Artik kimle hangi masaya oturuyorsa otursun,sanki bana bag bagisliyor hanzo :)

Seven değer veren insan iki günün var yoksa ben vazgeçerim der mi yahuu biraz mantık lütfen. Bırak vazgeçmeyi sevdiği kırılmasın diye ince eleyip sık dokur.
Bu çocuğun mutlaka bir falsosu var. Böyle aceleye getirenlerin mutlaka sonradan bi şeyleri çıkıyor.forum bu tiplerle evlenenlerin sonunun hikayesiyle dolu
Kardeşin hemen ayrılmalı. Saygısızın teki.

Kaç yıldır birlikteler ki bu kadar acele ediyor. Bence erkek için 24 yaş çok küçük üstelik bu devirde evlenmek kolay mı? Bence kardeşini kaçırmak istemiyor bu yüzden acele ediyor. Keşke aceleye getirip tanışma olmasaydı. İki yıl nişanlı kalanlarda var. Söz yaparsınız bir sene öyle bekler. Seneye de nişan yaparsınız biraz da öyle oyalarsınız. Çeyiz diziyorum para biriktiriyorum vs dersiniz. Hem erkek tarafı çok mu zengin ki para biriktirmeden evlenmek istiyor
5 senedir birlikteler. 6.cı seneye girdiler. Şimdi yüzyüze konuşacaklar. Ben kardeşime acele etme diye çok dedim. Çocugun baskısı ile tanıştırdı aileleri. Ailesi söz, nişan falan uzatmaz sanmıyorum

KiZin yasi kucuk erkegin yasi dahada kucuk 24 yasinda bir erkek ne evliligi ne sorumlulugu bide baskici tehtit falan o kimki hersey onjn istedigi gibi olacak abla olarak iyi akil verin evlenince calismayacaksin diyen biriyle olmaz hayatini karartmasin gezsin tozsun hayatini yasasin
Ben zaten hep çalış, evde oturma diyorum. Hatta git üniversite oku diyorum. Kardeşim evlenince çalışırım dıyor. Ancak okumak konusunda istikrarlı degil. Onun yaşındayken yeni üniversite bitirmiştim. Evlilik aklımın ucundan geçmiyordu. Bana göre yaşları çok ufak. Ama o da çocugun baskısı karşısında evet dedi artık

bence sen hepten olumsuz konusma, sonra engelledi diye basina kalir. 23 yas evlenmek icin erken degil, ama kardesin de cocuk da olgun degil. cok problem yasarlar. bence cidden gelip buraya konu acsin, kendisi anlatsin.
Kendisi şuan çocugun yanına gidiyor. Ne diyecegini bilmiyor. Ne diyeyim diye bana soruyor. Şaka gibi. O da ne diyecegini bilmiyor. Açık açık söylemeli herseyı

Kardeşinizi bi dk çağırır mısınız bişey söylicez =)
Ya siz ablası olarak nasıl izin veriyorsunuz bu saçma ilişkiyi sürdürmesine ? Karışmak istemiyorum nedir?
Ben 25 yaşındaki arkadaşıma karıştım, sevgilisi ille de evlenelim yoksa ayrılırım diye tutturunca kızım sen napıyorsun bu yaşta ne evliliği, baskıyla zorlamayla evlenilir mi dedim.

Bu kişi çalışıyor mu?kardeşiniz çalışmazsa geçinebilecekler mi,?kaç yildir birbirlerini tanıyorlar?valla hemen evlilik,hemen çocuk,çalışma olayı beni korkuttu

Bu kişi çalışıyor mu?kardeşiniz çalışmazsa geçinebilecekler mi,?kaç yildir birbirlerini tanıyorlar?valla hemen evlilik,hemen çocuk,çalışma olayı beni korkuttu
Yazın pek işi olmuyor çocugun. Yazları sıkıntı olabişir.Kardeşim çalışıyor. Ancak aldıgı maaşı yetıremıyor. Çalışma konusunda baştan anlaşması lazım bence

Çocuk şu an dürtülerinin de baskısı ile "evlenelim ,biz yeterki samanlık seyran olur" kafasında hareket ediyor.Bu kadar sorumluluk altına gidebileceğine eminse gitsin ev bark alsın ..kız elbisem hazır değil daha diyince sıkıntı yok,gidelim istediğini seç diyemeyen adam kalkmış bir de sizi arayıp evlenip üstüne çocuk yapıp kardeşini de çalıştırmayacağım diyor ya..evlendikten 3 ay sonra başlar "akşama kadar evde ne yapıyorsun annem hamuru elde açardı sen neden yufkadan börek yapıyorsun?" lara

Back
X