- 12 Ocak 2010
- 16.669
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.044
- 1.123
- Konu Sahibi Fight4freedom1
görende holding sahibi de 2 gün müddet veriyor , yoksa evlenmem diyor hele baaaakk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında uzatmak değil de bitirmek istiyor ama destek göremiyor. Siz de abla olacaksınız. Kayınvalideyle aynı yerde oturma deme amacınız nedir?Kızın kafasına şimdiden kayınvalide, aileyle aynı binada oturmak falan laflarını niye işliyorsunuz?İşte bunun farkında kardeşim. O yüzden uzatmak istıyor.![]()
Bu ne demek? Tabiki konuşacaksınız yol göstereceksiniz. Kardeşim hiç kendini üzme baskı altında hissetme, istemiyorsan derhal ayrıl dediniz mi?Birde olumsuz konuşup etkilemek istemiyorum.
Tabi tabi gelinlikle çıkan kefenle gelir değil mi? Kafaya bak yahu, niye dönüşü olmasın? Ayrılmak istese olmaz mı diyeceksiniz? Siz de bu işin bir an önce olup bitmesini istiyorsunuz. 6. seneye girmişler milletin ağzından dilinden çekiniyorsunuz değil mi? Yazıklar olsun sizin gibi ablaya. Kardeşinizin değil, bu adamın destekçisisiniz.Zaten kardeşime dedim. Keşke tanıştırmasaydın aileleri diye. O da keşke diyor. Bak dedim, yüzük takıldıktan sonra dönüşü yok bunun. Biliyorum dedi.
Aslında çocugun ailesine gidip 1 2 sene daha ertelemeyi düşünüyoruz dese, sanmıyorum sorun yapsınlar. Sonuçta bunlar evlenecek. Ama çocuk sorun yapabilir
Söylemiş dün, çocuk şimdi mi aklın başına geldi, baştan neden söylemedin demişİyi de neden kizkardesiniz erkek arkadaşının ailesi ile muhatap olsun ki kardeşiniz sevgilisine diyecek açık açık ben şuan evliliğe hazır değilim en az 2 sene istemiyorum sonra da herkes kendi ailesine durumu açıklayacak
Hayır tabiki dönüşü var.Ben o anlamda demedim. Yüzük takılınca kardeşim o nikah masasına da oturur. Bunun dönüşü yok. Çünkü açık açık bişeyleri söylemiyor. Gitmiş dün yalan söylemiş çocuga.Tabi tabi gelinlikle çıkan kefenle gelir değil mi? Kafaya bak yahu, niye dönüşü olmasın? Ayrılmak istese olmaz mı diyeceksiniz? Siz de bu işin bir an önce olup bitmesini istiyorsunuz. 6. seneye girmişler milletin ağzından dilinden çekiniyorsunuz değil mi? Yazıklar olsun sizin gibi ablaya. Kardeşinizin değil, bu adamın destekçisisiniz.
Benim kuzenim ikinci evliliğini yaptı. Tüm sülale ağız birliği edip, sakın bu ikinci evliliğim ayrılamam elalem ne der diye düşünme biz hepimiz yanındayız dedik.
İşte hayır diyemiyor. Açık konuşmuyor. Ben dün açık konuşur sandım. Yalan söylemıs gelmıs23 yaşında evlenmek nedir yaa tam gezmek eğlenmek zamanları zaten ilerde sorumluluğa evlenip girilecek bunu neden erken yapayım ki
Kardeşiniz daha çok küçük.Kız kardeşim 23 yaşında, sevgilisi de 24 yaşında.Genel olarak kardeşim çok rahat büyüdü.Şuan çalışıyor, geziyor, çevresi var, evde rahat. Bunu söyleme sebebim evlenince bu rahatlığın bozulması. Ve evlilik için erken olduğu. Sevgilisi kardeşime aşırı düşkün,gerçekten deger veriyor. Ancak kardeşime evlenmek için aşırı baskı yapıyor. Bu baskılar sonucu aileler tanıştı. Aileler bayramda yüzük takılsın denildi.Bayramda yüzük takılmadı. Kardeşim erken oldugunu söylüyor bana. Çocuga da elbisemi almadım falan, bu tarz şeyler söylüyor. Çocuk şimdi mesaj atmış. Çevredekiler, anne babası, akrabaları ne zaman yüzük takılacak diye soruymuş. Çocuk diyorki, büyüğümüz olarak bişey söyle, size 2gün müddet, yarın son gün, yoksa yarın herkese vazgeçtiğimi söyleyeceğim. Bidaha beni kimse o masaya oturamaz dedi. Bende kardeşim ile konuşmasını söyledim.Kardeşim hemen evlilik istemiyor, yani dügün hemen ıstemıyor. Ama çocuk hemen yüzük takıp dügün istiyor. En geç 1 sene sonra. Kardeşim 2 sene uzatmak istiyor. Ama ailesi ve çocuk bu kadar uzatmaz.
Şimdide kardeşim ona baskı yaptığını, sürekli bagırıp çagırdıgını söylüyor.
Bu durumda mantıklı olan ne sizce?
Kardeşime kalsa 27 de falan evlenir. Ancak çocuk uzatmak istemiyor. Evlenınce hemen çocuk istıyor. Çalışmasını istemiyor. Yani başka işte yorulmasın ben bakarım diyor
Zaten kardeşim bana bir soguma geldi diyorBenim sevgilimde evlenelim deyip duruyor ama bu şekilde baskı yapsa ayrılırım heralde ya ben zaten baskıya gelemem soğuyorum hemen kardeşiniz iyi düşünsün yüzük takarsınız evlenelim diye tutturur sonrada çocuk diye bence bu iş böyle gitmez.bahane bulmasın açık açık konuşsun yaşımız erken hemen sorumluluk altına girmeyelim gezelim tadını çıkaralım zaten evleniriz illaki desin.
Hepsini anlattım. Bak evleneceksen, 30a kadar çocuk yapmam de, gezıp tozmak hayatımı yaşamak istıyorum de dedim. İşte bu konularda anlaşamıyorlar.Kardeşiniz daha çok küçük.
Kesinlikle şu an evlenmesin. Bu kadar baskıcı birisi yarın öbür gün sizinle görüşmesini de istemez .
Ayrıca kardeşinize çok bağlı olmasının sebebini sevgi değil psikolojik bi rahatsızlıktır.
Daha kendisi çocukken bir de çocuk mu bakacak ?
Çok pişman olur emin olsun..
Zaten bana bir soguma geldi diyor. Ama açık açık konusuyor kardeşim. Yalan söylemeyi tercih edıyor.Öyle baskıya bence kızın ondan soğumasi gerekirdi.Ne biçim iş müddet falan??Bu işler gönül rızasıyla olur şartla surtla değil.
Sorun derken, sürekli kardeşime bu konuda bagırıp çagırıyormuş.Kardeşim dıyorki bu konuda cok agresif, o yüzden tereddütteyim diyor. Bana kalsa yüzük falan takılmasın şuan. Ufak zaten. Ki baştan söyledim. Baştan daha heveslı ıdı kardeşim. Ee işler ciddiye gidince sanırım korkuyor. Sorumluluktan da korkuyor. Bana açık açık herseyı söyluyor. Ancak cocuga karsı bısey dıyemıyor. Yalan söyluyorNiye bu çocuğun sorun yapacak olmasindan bu kadar korkuosunuz abla kardes anlamadim ki? Ulkelerarasi bi mesele degil bu niye tüm güçler toplanio. Ikisi anlaşıp halledecek. Ha bunu yapabilcek karakterleri yok belli ki henuz cocuk ikisi de, evlenmesinler işte. Niye bekleme sözü falan verecekmissiniz.
Vallahi söylemesi kolay belki ama kesinlikle ayrılsınnnn..Hepsini anlattım. Bak evleneceksen, 30a kadar çocuk yapmam de, gezıp tozmak hayatımı yaşamak istıyorum de dedim. İşte bu konularda anlaşamıyorlar.
Dün gitmiş, anneannem hasta demiş gelmiş.Ben dıyorum ki kardeşime. Git açık açık ben evlılıge hazır degılım de dedim. Alt tarafı aile akraba tanıstı ne olcak. Eger yüzük takarsa, cocuk acele ettırecek. Bu da zaten hayır dıyemeyen biri. Hemen evlenecek. Korunma falanda umursamaz kardeşim, hemen cocuk yapacak. Annemde uzakta oturuyor. Sonra bunalıma girecek. Ki cocuk yapsalar, o sorumlulugu alamaz. Cok rahat yetıstı
İşte bişeyler benim dememle olmuyor. Kardeşimin hayır deme problemi var. O da yalana başvuruyor. Dün anneannem hasta demiş. Beni arayıp, sorarsa böyle de diyor.Vall
Vallahi söylemesi kolay belki ama kesinlikle ayrılsınnnn..
Kaç senelik evli insanlar boşanıyor. Aileler tanıştı diye ayrılmamazlık sakın yapmasın.
Bikaç gün üzülür ağlar belki ama rahatlayacak ve rahatladığını anladığı an iyi ki ayrılmışım dicek..
Olmaz bu is kardesinizin sıyırın o adamdan muhtemelen zarar da verir ayrilma aşamasına gelince.Sorun derken, sürekli kardeşime bu konuda bagırıp çagırıyormuş.Kardeşim dıyorki bu konuda cok agresif, o yüzden tereddütteyim diyor. Bana kalsa yüzük falan takılmasın şuan. Ufak zaten. Ki baştan söyledim. Baştan daha heveslı ıdı kardeşim. Ee işler ciddiye gidince sanırım korkuyor. Sorumluluktan da korkuyor. Bana açık açık herseyı söyluyor. Ancak cocuga karsı bısey dıyemıyor. Yalan söyluyor
Başka emri varmıymış haddiz öküzün...Kız kardeşim 23 yaşında, sevgilisi de 24 yaşında.Genel olarak kardeşim çok rahat büyüdü.Şuan çalışıyor, geziyor, çevresi var, evde rahat. Bunu söyleme sebebim evlenince bu rahatlığın bozulması. Ve evlilik için erken olduğu. Sevgilisi kardeşime aşırı düşkün,gerçekten deger veriyor. Ancak kardeşime evlenmek için aşırı baskı yapıyor. Bu baskılar sonucu aileler tanıştı. Aileler bayramda yüzük takılsın denildi.Bayramda yüzük takılmadı. Kardeşim erken oldugunu söylüyor bana. Çocuga da elbisemi almadım falan, bu tarz şeyler söylüyor. Çocuk şimdi mesaj atmış. Çevredekiler, anne babası, akrabaları ne zaman yüzük takılacak diye soruymuş. Çocuk diyorki, büyüğümüz olarak bişey söyle, size 2gün müddet, yarın son gün, yoksa yarın herkese vazgeçtiğimi söyleyeceğim. Bidaha beni kimse o masaya oturamaz dedi. Bende kardeşim ile konuşmasını söyledim.Kardeşim hemen evlilik istemiyor, yani dügün hemen ıstemıyor. Ama çocuk hemen yüzük takıp dügün istiyor. En geç 1 sene sonra. Kardeşim 2 sene uzatmak istiyor. Ama ailesi ve çocuk bu kadar uzatmaz.
Kardeşime kalsa 27 de falan evlenir. Ancak çocuk uzatmak istemiyor. Evlenınce hemen çocuk istıyor. Çalışmasını istemiyor. Yani başka işte yorulmasın ben bakarım diyor
Kardeşinizin yalanlarına alet olmayın ve bunu kardeşinize de güzelce dile getirin.İşte bişeyler benim dememle olmuyor. Kardeşimin hayır deme problemi var. O da yalana başvuruyor. Dün anneannem hasta demiş. Beni arayıp, sorarsa böyle de diyor.
Bence annesinim kuklası bir oğlanKız kardeşim 23 yaşında, sevgilisi de 24 yaşında.Genel olarak kardeşim çok rahat büyüdü.Şuan çalışıyor, geziyor, çevresi var, evde rahat. Bunu söyleme sebebim evlenince bu rahatlığın bozulması. Ve evlilik için erken olduğu. Sevgilisi kardeşime aşırı düşkün,gerçekten deger veriyor. Ancak kardeşime evlenmek için aşırı baskı yapıyor. Bu baskılar sonucu aileler tanıştı. Aileler bayramda yüzük takılsın denildi.Bayramda yüzük takılmadı. Kardeşim erken oldugunu söylüyor bana. Çocuga da elbisemi almadım falan, bu tarz şeyler söylüyor. Çocuk şimdi mesaj atmış. Çevredekiler, anne babası, akrabaları ne zaman yüzük takılacak diye soruymuş. Çocuk diyorki, büyüğümüz olarak bişey söyle, size 2gün müddet, yarın son gün, yoksa yarın herkese vazgeçtiğimi söyleyeceğim. Bidaha beni kimse o masaya oturamaz dedi. Bende kardeşim ile konuşmasını söyledim.Kardeşim hemen evlilik istemiyor, yani dügün hemen ıstemıyor. Ama çocuk hemen yüzük takıp dügün istiyor. En geç 1 sene sonra. Kardeşim 2 sene uzatmak istiyor. Ama ailesi ve çocuk bu kadar uzatmaz.