Evlenmek için ne yapabilirim?

Herkes sevilmeyi sevmeyi mutlu olmayı hak eder yolumuza dengimiz düşer inşallah

Herkes sevilmeyi sevmeyi mutlu olmayı hak eder yolumuza dengimiz düşer inşallah
ben artık birini ne bulabilirim ne de biriyle yapabilirim
artık yuva kurmaya sevilmeye inancım mecalim kalmadı
kabullenmek en iyisi galiba
hayatta olmayacak şeyleri oldurmamaya karar verdim
artık hiçbirşeyi heves etmemeyi öğrettiler bana

konu sahibesinin de inşallah karşısına hayırlı insan evladı biri çıkar
ya zaman çok kötü
ya da benim tercihlerimde bir sorun var
Allah herkese hayırlı geçimler versin

Bence mutlu olmayı hak ediyorsunuz ne olursa olsun sıkıntılarınız yerini ferahlığa bırakır inşallah

konu sahibesinin de inşallah karşısına hayırlı insan evladı biri çıkar
ya zaman çok kötü
ya da benim tercihlerimde bir sorun var
Allah herkese hayırlı geçimler versin

Ben de diğer yorumlara katılıyorum konu sahibesi belki biraz daha sosyalleşmelisin, dışarı çıkmalısın? Önce arkadaşla gezme aktiviteleri yap bence en iyi sevgili adayları o sırada bulunuyor
İşte çıkıyorum aslında da bundan sonra rugan fosfor renkler denemem lazım galiba

Ay ben sizi hatirladim konunuzun butun detaylarini okumamistim ve kendimce nasil olur demistim. Meger gorucu usulu evlendirilmissiniz yasadiklariniza cok uzuldum. hatirladigim kadari ile bu sizin 2.evliliginizdi. simdi hatalarinizdan ders cikarip ayaga kalkmalisiniz. Boylesine hayati bir karari aile uyelerine birakip gorucu usulu evlendirilmissiniz. Yeterince uzgunsunuz sizi uzmek istemem ama bu hatada sizin de payiniz var. Yasadiklariniza tecrube deyin olan olmus daha fazla uzulmeyin.

Aynı yaştayız şuan bile tam olarak hazır hissetmiyorum kendimi. Her gün çevremde yeni şeyler duyuyorum tecrübeler ediniyorum. Biraz da zamana bırakmak gerektiğini düşünüyorum.

Ama şunu farkettim farklı bir çevreye girerseniz, iş vs. hayatınıza birinin girme ihtimali artıyor.

Ay şu kurslara gidin sosyalleşin diyenlere de ayrı bir uyuzum :) sizler yüzünden kurslar koca arayan mutsuz kadınlarla dolu, çakallar da bunu fırsat bilip geliyorlar bal almaya

Tabiki istiyorsanız hobi geliştirin gidin ben de resime gitme hayalim var ama birileriyle anca tanışırsınız evlenmek kader, aramayı bırakın dua edin Allah nasip etsin

Never I Have Ever diye bir gençlik dizisi var. Karakterlerden biri ilk ilişkisini yaşayamadığını çünkü beklediği şeyin, pelerinli bir prensle, bir kalenin üstünde, bilmem hangi şarkı çalarken yaşanacak bir ilişki olduğunu söylemişti. Sizin durum bana biraz öyle geldi :)) Ne ona olur veriyorsunuz ne buna. Evde oturup YouTube videolarıyla olacak iş değil ki.

Yalnız tuzlu su diye bir gerçek var. Negatif enerjilere karşı yapılıyor. Kişinin enerjisini yükseltiyor.

Yalnız tuzlu su diye bir gerçek var. Negatif enerjilere karşı yapılıyor. Kişinin enerjisini yükseltiyor.
Kız israf çok günah yapma etme, ha tuzlu suda yüzersin denizde o başka, sakın o Esra ezmecinin saçma büyülerini yapmayın, kendine faydası yok onun öz değer desen o kadar estetiği basmaz, ilişki desen çocuğuyla boşanmış.

Sana öyle geliyor yoksa tuzlu sunun bi faydası yok bir de sirke diyorlar bi arkadaş yapıyor kokuyor sürekli ıyk

Dogru valla. En uzun süreli sevgilimle, dizleri cikmis gri esofmanla, sacimda kalemden topuz ders çalışmaktan gözlerim belermis, ev arkadasimla kösedeki pideciye gittigimuzde, onun arkadasinin arkadasi oldugu için tanışmıştık. Hic hayran olunacak gibi degildim. Esimle ise tanistigimda babam yeni vefat etmisti. Gayet depresif, kacik çorapla falan işe gittigim günlerde tanışmıştim. Süslenip püslenip kendimce ne cilveler yaptigim komsu oglunu ise bir kere kendime baktiramadim bile

Yoo Esra ezmeci ile alakası yok. Hiç sevmem o kadını. Ayrıca israf tam olarak nerede? Sirkeli su, tuzlu su bunların manevi açıdan faydalı olduğuna inanıyorum. Kesin bir şekilde faydası yok demek çok saçma geliyor bana da.

Evrene mesaj göndermenin bilimsel açıklamasıyla aynı işte :d
:)) İsteyen kendini tuzlasın isteyen tereyağına yatırsın. Kim neye inanıyorsa yapsın. Ama bilim insanı kimliği ile bana garip geliyor bunu yapması, sömürmek gibi geliyor. Bilimsel bir açıklaması varsa bilmiyorum bu arada vardır belki de :)

Esra konusunda hemfikiriz. İstediği yerden mezun olsun gözümde asla bilim insanı değil. Tuzlu su meselesini Esra'dan çok önce duymuştum zaten. Enerji olaylarına çok inandığım için bana mantıklı geliyor

Yenecek şeyleri baş aşağı dökmek israf, yapanların da çok değiştiğini görmedim ha banyo yapmak suya girmek zaten rahatlatır, manevi bir değeri yok, dinlerde de böyle bir şey yok. Gerçek var dediğiniz için yazdım gerçek değil siz öyle inandığınız için öyle düşünüyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…