- 20 Mart 2018
- 1.143
- 1.631
- 133
- Konu Sahibi Sabriye36789
-
konu sahibesinin de inşallah karşısına hayırlı insan evladı biri çıkarHep mutlu olsun inşallah
Herkes sevilmeyi sevmeyi mutlu olmayı hak eder yolumuza dengimiz düşer inşallahher şeyde bir hayr var derler ya
zaten evliliğim devam etmeyecekti
biz evli gibi değildik evde hiç yoktu
neyse konu sahibesinin konusunu sabote etmeyeyim
kaderimizde yalnızlık varmış
benim kısmetimde sevilmek yok
ama yalnız olmak ruh hastalarının deli bunakların arasında olmaktan çooook daha iyiymiş
ben artık birini ne bulabilirim ne de biriyle yapabilirimHerkes sevilmeyi sevmeyi mutlu olmayı hak eder yolumuza dengimiz düşer inşallah
konu sahibesinin de inşallah karşısına hayırlı insan evladı biri çıkar
ya zaman çok kötü
ya da benim tercihlerimde bir sorun var
Allah herkese hayırlı geçimler versin
Bence mutlu olmayı hak ediyorsunuz ne olursa olsun sıkıntılarınız yerini ferahlığa bırakır inşallahben artık birini ne bulabilirim ne de biriyle yapabilirim
artık yuva kurmaya sevilmeye inancım mecalim kalmadı
kabullenmek en iyisi galiba
hayatta olmayacak şeyleri oldurmamaya karar verdim
artık hiçbirşeyi heves etmemeyi öğrettiler bana
konu sahibesinin de inşallah karşısına hayırlı insan evladı biri çıkar
ya zaman çok kötü
ya da benim tercihlerimde bir sorun var
Allah herkese hayırlı geçimler versin
İşte çıkıyorum aslında da bundan sonra rugan fosfor renkler denemem lazım galibaBen de diğer yorumlara katılıyorum konu sahibesi belki biraz daha sosyalleşmelisin, dışarı çıkmalısın? Önce arkadaşla gezme aktiviteleri yap bence en iyi sevgili adayları o sırada bulunuyor
Bu iş cevreyle alakalı
Ben de görücü usulü evlendirildim
Evlenmez olaydım
Bacım ye iç gez toz
ben de isterdim anne olmak yuva kurmak ama kısmet boşanıyorum ve tiksiniyorum ondan
ailesinden sülalesinden köküne kibrit suyu ki zaten onların soyu kuruyor torunları olmuyor
rica ediyorum bir dilek dilerken hayırlısı ise de
ben dini inancı çok zayıf biriyim ancak bu laf acayip hoşuma gider
bir düşünsene adam çalışmıyor eve ekmek getirmiyor düzenli işi geliri yok ya da ailesine karşı seni korumuyor ezdiriyor
böyle adamlar olacağına hiç olmasın daha iyi
şimdiki aklım olsa bir zaman makinesi olsa geçmişe dönebilsem aslaaaa ve kat aaaa ev len mez idim tövbeler olsun
Yalnız tuzlu su diye bir gerçek var. Negatif enerjilere karşı yapılıyor. Kişinin enerjisini yükseltiyor.Beni üzen şey bu kadının psikolog olması. Evrene gönderilen enerjilere inanırım o ayrı konu ama bilim insanı kimliği ile tuzlu suyla yıkanın sirkeli suyla çitilenin 19 kere boş ol boş ol boş ol deyin demesi çok itiyor beni
Bilimsel açıklaması nedir?Yalnız tuzlu su diye bir gerçek var. Negatif enerjilere karşı yapılıyor. Kişinin enerjisini yükseltiyor.
Kız israf çok günah yapma etme, ha tuzlu suda yüzersin denizde o başka, sakın o Esra ezmecinin saçma büyülerini yapmayın, kendine faydası yok onun öz değer desen o kadar estetiği basmaz, ilişki desen çocuğuyla boşanmış.Yalnız tuzlu su diye bir gerçek var. Negatif enerjilere karşı yapılıyor. Kişinin enerjisini yükseltiyor.
Uzakta ise çeke çeke anca gelir.Youtuba da ruh eşini kendini çek diye meditasyonlar
Dogru valla. En uzun süreli sevgilimle, dizleri cikmis gri esofmanla, sacimda kalemden topuz ders çalışmaktan gözlerim belermis, ev arkadasimla kösedeki pideciye gittigimuzde, onun arkadasinin arkadasi oldugu için tanışmıştık. Hic hayran olunacak gibi degildim. Esimle ise tanistigimda babam yeni vefat etmisti. Gayet depresif, kacik çorapla falan işe gittigim günlerde tanışmıştim. Süslenip püslenip kendimce ne cilveler yaptigim komsu oglunu ise bir kere kendime baktiramadim bileBenim bu konuda verilecek en ufak bir tavsiyem bile yok.arkadaşlar kursa, geziye gidin, sosyalleşin diyorlar ama ben katılmıyorum.kısmetse evde otururken de bakkala giderken de hastanedeyken de geliyor.gelmeyecek olan hergün 100,150 kişin arasina da girsen yine olmuyor.ee şimdi kız sosyal olduktan sonra da bulamazsa daha fena olacak.olmayacak olan olmaz bence.ne tanışma hikayeri var ne hikayeler.bir tane bile giyinmiş, süslenmiş en hazırlıklı halıyle, bir arkadaş toplantısında tanışan yok.var da çok az.dediğim gibi kısmet.bir evlilik iki bebek.beklemekten başka yapacak birşey yok.bence tabi.
ÇalışıyorumAynı yaştayız şuan bile tam olarak hazır hissetmiyorum kendimi. Her gün çevremde yeni şeyler duyuyorum tecrübeler ediniyorum. Biraz da zamana bırakmak gerektiğini düşünüyorum.
Ama şunu farkettim farklı bir çevreye girerseniz, iş vs. hayatınıza birinin girme ihtimali artıyor.
Evrene mesaj göndermenin bilimsel açıklamasıyla aynı işte :dBilimsel açıklaması nedir?
Yoo Esra ezmeci ile alakası yok. Hiç sevmem o kadını. Ayrıca israf tam olarak nerede? Sirkeli su, tuzlu su bunların manevi açıdan faydalı olduğuna inanıyorum. Kesin bir şekilde faydası yok demek çok saçma geliyor bana da.Kız israf çok günah yapma etme, ha tuzlu suda yüzersin denizde o başka, sakın o Esra ezmecinin saçma büyülerini yapmayın, kendine faydası yok onun öz değer desen o kadar estetiği basmaz, ilişki desen çocuğuyla boşanmış.
Sana öyle geliyor yoksa tuzlu sunun bi faydası yok bir de sirke diyorlar bi arkadaş yapıyor kokuyor sürekli ıyk
:)) İsteyen kendini tuzlasın isteyen tereyağına yatırsın. Kim neye inanıyorsa yapsın. Ama bilim insanı kimliği ile bana garip geliyor bunu yapması, sömürmek gibi geliyor. Bilimsel bir açıklaması varsa bilmiyorum bu arada vardır belki de :)Evrene mesaj göndermenin bilimsel açıklamasıyla aynı işte :d
Esra konusunda hemfikiriz. İstediği yerden mezun olsun gözümde asla bilim insanı değil. Tuzlu su meselesini Esra'dan çok önce duymuştum zaten. Enerji olaylarına çok inandığım için bana mantıklı geliyor:)) İsteyen kendini tuzlasın isteyen tereyağına yatırsın. Kim neye inanıyorsa yapsın. Ama bilim insanı kimliği ile bana garip geliyor bunu yapması, sömürmek gibi geliyor. Bilimsel bir açıklaması varsa bilmiyorum bu arada vardır belki de :)
Yoo Esra ezmeci ile alakası yok. Hiç sevmem o kadını. Ayrıca israf tam olarak nerede? Sirkeli su, tuzlu su bunların manevi açıdan faydalı olduğuna inanıyorum. Kesin bir şekilde faydası yok demek çok saçma geliyor bana da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?