- Konu Sahibi Sabriye36789
bu işin güzellikle alakası yok bir kere, bunu anlayamayacak kadar küçük olduğunuz belli , ayrıca daha 95 lisiniz bu acele ne ? daha ortamlara girecek birileriyle tanışacaksınız az sabır yahu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerçek mi ağlar çıkarım rezil olurumNikah salonlarina gidin. Enerjisi kesinlikle size geçecektir.![]()
Yaşantı olarak tek başına yapıyorum her şeyimi arkdaşlarım hep kötü çıktı yaşıtlarım hepsi ya evli ya nişanlı ya bebekli arkadaş da edinmiyorum artık birlikte hayatı göğüslemek istiyorum sıkıldım bu şekilde içimden böyle geliyo istediğim gibi olmuyor o başkabu işin güzellikle alakası yok bir kere, bunu anlayamayacak kadar küçük olduğunuz belli , ayrıca daha 95 lisiniz bu acele ne ? daha ortamlara girecek birileriyle tanışacaksınız az sabır yahu
Yok kız etrafta dolas yeterGerçek mi ağlar çıkarım rezil olurum
Ben size soyle bir ornek vereyim benim bir arkadasim var ben onu tanidigim gunden beri evlenmek istiyor. Gayet aklibasinda ve egitimli biri. Benim aklimin ucunda bile evlilik yoktu dahasi evlilik fikrinden cok uzaktim. Bana cok guzel gorunmek yerine korkutucu geliyordu. Ben evlendim arkadasim hala bekar. Bir seyi ne kadar cok isterseniz o olaya karsi bir direnc olusturursunuz. Evlilik amac degil sonuc olmali.
Nefesi kuvvetli bi hocaya gitÇirkin biri miyim diye soruyorum kendime ne bilmiyorum dengime evet bu diyeceğim kişi karşıma çıkmıyor ya aile yapısı uymuyor ya kendisi ya görüşleri bi türlü dengimi bulamıyorum okumadığım dua yapmadığım ritüel kalmadı yuva kurmak istiyorum ama o kişi yok ne önerirsiniz bana?
Böyle devam ederse ramak kaldı onu aramamaNefesi kuvvetli bi hocaya git
Cinci falan da olurBöyle devam ederse ramak kaldı onu aramama
Ben sevmiyorum öyle kendimi o derece göstermeyi çok sağ olunHoca , ritüel vs. denemedim ne kadar amaca ulaştırıyor hiç bir fikrim yok ama sosyal medya deneyimim var ve amaca götürdüğünden eminim bence sosyal medyayı kullanabilirsin. makyaj sunum alışveriş vs. gibi çok basit paylaşımlar yapıyor olmama rağmen çevrem o kadar genişlediki canlı sohbette yerli yersiz evli olduğumu söylediğim bir iki cümleyi araya sıkıştırmak zorunda kalıyorum
Kendime benzer biri istiyorum hayatımda çıkar olmadan hep birbirimizi gözetmek anlaşılmak istiyorumRitüel ney yahu?
Neden ille evlilik bir anlatsanıza? Yani bu kadar yana yakıla istenecek bir nane değil de ondan merak ettim.
Üniversite yüksek lisans iş hayatı yok yani ister istemez acaba ruh eşim öldü mü diye düşünüyorumben üniversitede evleneceğim kişiyi buldum buldum bulamadım zor evlenirim diyordum ve o zaman çevremdekiler yaşın çok küçük ne evlenmesi diyorlardı.Şimdi ben evliliğe hayat kurtarmak için yapılan ortaklık gözüyle bakarken yine o çevremdekiler evlenmeyi düşünmüyor musun yaşın kaç oldu diyorlar.O çevremdekiler akrabalar maalesef ne kadar terslesemde densiz densizdir neyse bende iiçimii döktüm ama bu işler gerçekten kısmet işi rituellerle gelmez o kişi
Yorum yapan herkese teşekkür ediyorum ya kaderim ya ben birimiz yavaşız belki de unutmak bu yuva kurma isteğini bastırmak ötelemek gerek bilmiyorum eğer bir gün olursa yazacağım bana kendimi yalnız hiasettirmediğiniz için sağ olunÇirkin biri miyim diye soruyorum kendime ne bilmiyorum dengime evet bu diyeceğim kişi karşıma çıkmıyor ya aile yapısı uymuyor ya kendisi ya görüşleri bi türlü dengimi bulamıyorum okumadığım dua yapmadığım ritüel kalmadı yuva kurmak istiyorum ama o kişi yok ne önerirsiniz bana?
Yaşınız, kaderim buymuş diyip kapanmak için çok genç değil mi , sadece evliliği sürekli düşünüp olmuyor acaba hata bende mi , çirkin miyim diye kendinizi sorgulamayın artık akışına bırakın, güzel bir aşk ve evlilik yaşamak er geç olur zaten illede 27 yaşınızda evlilik olcak diye bir kural mı var ki ritüel vs uğraşıyosunuz bence kendinizi bu konuda rahat bırakınYorum yapan herkese teşekkür ediyorum ya kaderim ya ben birimiz yavaşız belki de unutmak bu yuva kurma isteğini bastırmak ötelemek gerek bilmiyorum eğer bir gün olursa yazacağım bana kendimi yalnız hiasettirmediğiniz için sağ olun
Haklısınız sağ olun❤Yaşınız, kaderim buymuş diyip kapanmak için çok genç değil mi , sadece evliliği sürekli düşünüp olmuyor acaba hata bende mi , çirkin miyim diye kendinizi sorgulamayın artık akışına bırakın, güzel bir aşk ve evlilik yaşamak er geç olur zaten illede 27 yaşınızda evlilik olcak diye bir kural mı var ki ritüel vs uğraşıyosunuz bence kendinizi bu konuda rahat bırakın