- Konu Sahibi alwaysnforever
-
O lise mezunu. Bir sirkete çalışıyor (ortalama bir maaşı var merak eden olursa diye). Ben üniversitedeyim su andaEğitim durumu farkı nedir?Biraz daha acar misiniz.
Aslında benimkiler de evlenmemi istiyor da ıştealwaysnforever
Bizimkiler evlen evlen diye başımın etini yedikleri için benim için çok kolay oldu :)
Anneniz madem ilişkinizi biliyor, sizin için daha kolay. Önce annenizle konuşun gerisi gelir.
Umarım mutlu olursunuz
Tip veya yüksek kariyerli bir bolum okuyorsaniz bence aileniz karşı çıkabilir haklılar da tabi.ama sıradan bir bolum okuyorsaniz sorun değil.iyi düşünün ve gerçekten aşktan öte elinizde tutabileceginiz iyi özellikleri varsa ailenize bu özellikleri söyleyerek tanistirabilirsiniz.O lise mezunu. Bir sirkete çalışıyor (ortalama bir maaşı var merak eden olursa diye). Ben üniversitedeyim su anda
Keşke söylemiş olsa benim için daha kolay olurduAnneniz babanıza söyler ve belkide söylemiştir bile
Konuyu şöyle açarsın ozamanKeşke söylemiş olsa benim için daha kolay olurduama sanmıyorum söylediğini
Tanınmamak için söyleyemem ama evet iyi bir bölümde okuyorum.Tip veya yüksek kariyerli bir bolum okuyorsaniz bence aileniz karşı çıkabilir haklılar da tabi.ama sıradan bir bolum okuyorsaniz sorun değil.iyi düşünün ve gerçekten aşktan öte elinizde tutabileceginiz iyi özellikleri varsa ailenize bu özellikleri söyleyerek tanistirabilirsiniz.
Ahahah bu cok iyi fikirKonuyu şöyle açarsın ozaman
anne sen babama söyledinmi benim hayatımda biri olduğunu?
yok derse , Ya sana zahmet söyleyiversen çünkü niyetimiz ciddi dersin
Cok asiksinçok mutlu ol inşallah.Tanınmamak için söyleyemem ama evet iyi bir bölümde okuyorum.
Dışardan olaylara bakan biri olsam evet ben de bizi uygun bulmazdım ilk basta. Ama hayatımda tanıdığım en iyi insan o diyebilirim. Uzun yıllardır birlikteyiz iyi kötü her anımda yanımda oldu. Bana cok fazla değer veriyor. Eli cok açık asla hic biseyden kısmaz. Cok seviyorum ve guveniyorum ona. Hala buluşacağımz zamanlar heyecanlanarak gidiyorum yanınaonun da beni cok sevdiğini biliyorum. Tek kötü yanı ailesine biraz fazla düşkün, kk dan okuduğum kadarıyla da bu beni biraz korkutuyor
Ben de isterdim o cok daha iyi yerlerde olsun kariyer yapsın falan. Su anki işi biraz yorucu da zaten. Ama o böyle tercih etti. Hic bi is yapmıyor para kazanmıyor olsaydı evlenmeyi düşünmezdim ama bu şartlarda cok sevdigim biriyle sadece üniversiteye gitmedi diye birlikte olmamazlık yapmam.
Ailem de umarım bunu anlayabilirler. Tesekkur ederim yorumunz için
babanız nasıl biri öncelikleri neler aman insan olsun hic biseyi olmasada olurculardan mı yoksa tabiki insna olsun ama denk olun egitminizi yasam sekliniz ailesi vs vs vsDerdim başlıkta yazdığım gibi. Sevgilimle önümüzdeki yaz evlenmeyi düşünüyoruz ama ben bunu aileme nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum. Uzun süredir birlikteyiz, annemin de 3 4 aydır bu ilişkiden haberi var. Yakın bi zamanda söz nişan gibi bir sey yapmak istiyoruz ama ben henüz aileme bunu soyleyemedim. Biraz çekiniyorum çünkü babamın karşı çıkacağını düşünüyorum (eğitim durumumuz denk degil diye). Bana bi fikir verir misiniz?
oooo bu is bastan yas ben daha meslegi güzel degil üni mezunu diye düsünmüstüm ama kompleskli olur yarın sen iyi bi yere ise girersin maasın yukselir söylenir nereli bunlarrO lise mezunu. Bir sirkete çalışıyor (ortalama bir maaşı var merak eden olursa diye). Ben üniversitedeyim su anda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?