Evlenmek istediğinizi ailenize nasıl söylediniz?

oooo bu is bastan yas ben daha meslegi güzel degil üni mezunu diye düsünmüstüm ama kompleskli olur yarın sen iyi bi yere ise girersin maasın yukselir söylenir nereli bunlarr
Ama ben size bunu sormadım ki. Sizin icin egitim denkliği cok önemlidir böyle biriyle evlenmezsiniz anlarım. Ama ben baska seylere öncelikli olarak bakıyorum. Ailenize nasıl söylediniz evleneceginizi onu merak ettim sadece

Ama ben size bunu sormadım ki. Sizin icin egitim denkliği cok önemlidir böyle biriyle evlenmezsiniz anlarım. Ama ben baska seylere öncelikli olarak bakıyorum. Ailenize nasıl söylediniz evleneceginizi onu merak ettim sadece

Dusunce yapiniz cok guzel bence de evlilikte bunlarin onemi yok kariyer yaristirmak icin evlenmiyoruz sonucta. O konularda kim ne derse desin hiiic onemsemeyin. Mutlumusunuz, huzurlumusunuz, seviliyormusunuz gerisi hikaye. Ailesine duskun demissiniz o biraz sorun olabilir sadece. Mutluluklar diliyorum size. Ne istedigini ne bekledigini bilerek evlenmek cok onemli bunu da sizde gorebiliyorum. Umarim cok mutlu olursunuz.

bana cvp yazarsan alırsın cevabını isine bak zoruna gidiyosa don diger sayfalarda dua dile

Hmm sen kendi capinda cevabimi aldigimi dusunuyorsun yani. Enteresan. Tabi bu capina bagli!!! Benim zoruma giden birsey yok da belli ki senin cok zoruna gitmis.

Babamın yanında evlilikte kadının vazifeleri adlı kitabı okuyup özetini ona anlatmıştım

Ay cok teşekkür ederim gerçekten. Kariyer yatıştırmak için evlenmiyoruz sözünüze de kesinlikle katılıyorum. Onu cok seviyorum ama bazen boyle cevreden aldığım tepkiler bi hayli korkutuyor beni. Sevgilimden şüphe ettigimden degil de böyle laflar yüzünden kompleks yapacak aramız bozulacak diye

Kariyer yarıştıran taraf genellikle kadınlar olmadığı için bu bizim bakış açımızla sorun olarak görülmeyebilir ancak erkekler belli bir süre sonra kariyer yarıştırıyor. Medeni şekilde kendi içinde sorununu çözen ya da bunu aşmış erkekleri tenzih ederim tabiki. Ancak yüzdeye vurursak bence %80 yarıştırıyordur. Şu an okuyosun zaten gelirin yok 2 3 sene normal bi maaşla çalışırsın sonra yükselmeye başladıkça sorunlarda boy gösterebilir. İyi düşünüp taşınmak lazım bu işlerde. Bir ömür mutlu olmak için evleniyoruz, sonra ben onu seviyodum ama mesleğimi kaldıramadı boşanıyoruz demek çok koyar insana.

Annem erkek arkadaşım olduğunu biliyordu.
Evlilik teklif ettiğinde anneme söyledim.
O da babama 'tanışmaya gelmek istediklerini' söyledi ve olaylar gelişti :)

- Babama herşeyi anlattım oturup çat demledim ( Annem zaten biliyordu)
Babam asla olmaz görüşmem karşıma getirme küçüksün daha dedi ( 6 senelik evliyim hala Küçüğüm gözünde asla büyümüyorum) Eşimde babama konuyu acıcağımı biliyordu ..
Eşim aradı yarım saat sonra annelerin kapıdaki çardakta oturuyorduk anneme anlatıyordum babama söylediklerimi eşim arayonca babam tabiyki tanışmak istedi seni çok merak ediyor hemen görüşmek istiyor kızım kimle görüşüyor bilmek istiyormuş dedim annem yandııkkk biz dedi
Eşim geldi hemen hop içeri soktum babama bassettiğim kişi buydu babacım sizin konuşacaklarınız vardır dedim babama fırsat vermeden odadan çıktım kapıyı kapattım çıktım annemle dışarda oturduk sohbet muhabbet babam vermedi olmaz demiş sonucmu
6 kez istemeye gelindi babam nuh dedi peygamber demedi sonunda eşim öyle bir konuşma yaptıki babam ağlaya ağlaya verdim dedi
Eşimin vefat eden babasının ismide babamın ismiyle aynı biliyorum kızım küçük diyorsun ama sen nasıl kızının gözüne bakıyorsun bende öyle bakıcam yeri gelir arkadaşı olurum yeri gelir dostu olurum yeri geldiğinde de abisi olucam ama nolursa olsun kızına sen ne kadar değer veriyorsan bende okadar değer vericem vs dedi . babam eşimle dışarı çıktı eşim babama bir söz vermiş sadece senelerdir aralarında asla söylemezler ne konuştuklarını ( şimdi can ciğer kuzu sarmalar semaver yakar birlikte takılırlar eşim babamla ayrılmaz her hafta baba pazar gelsede bir mangal keyfi yapsak diye bütün pazarımızı işgal ederler

Anneme soylemeye daha cok cekindigim icin ikisini de karsima alip bir arkadasim var benimle evlenmek istiyor siz de uygun bulursaniz kabul etmek istiyorum dedim. Hakkinizda hayirlisi olsun konu sahibi.

Annene açıcaksin konuyu oda tabi ki babana çıtlatıcak. Ama aile karşı gelirse evlenmenize laflarını yabana atma derim. Bir bildikleri vardır.

Seni yetiştiren ebeveynlerine saygılarımı sunmak isterim ve
Seni de tebrik ederim. Allah kalbine göre versin kuzum nasıl güzel bir düşünce nasıl güzel bir kalp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…