- Konu Sahibi alwaysnforever
-
Ama ben size bunu sormadım ki. Sizin icin egitim denkliği cok önemlidir böyle biriyle evlenmezsiniz anlarım. Ama ben baska seylere öncelikli olarak bakıyorum. Ailenize nasıl söylediniz evleneceginizi onu merak ettim sadeceoooo bu is bastan yas ben daha meslegi güzel degil üni mezunu diye düsünmüstüm ama kompleskli olur yarın sen iyi bi yere ise girersin maasın yukselir söylenir nereli bunlarr
Ama ben size bunu sormadım ki. Sizin icin egitim denkliği cok önemlidir böyle biriyle evlenmezsiniz anlarım. Ama ben baska seylere öncelikli olarak bakıyorum. Ailenize nasıl söylediniz evleneceginizi onu merak ettim sadece
Ama ben size bunu sormadım ki. Sizin icin egitim denkliği cok önemlidir böyle biriyle evlenmezsiniz anlarım. Ama ben baska seylere öncelikli olarak bakıyorum. Ailenize nasıl söylediniz evleneceginizi onu merak ettim sadece
hayırdır cicim zoruna mı gittiIste bu!
hayırdır cicim zoruna mı gitti
bana cvp yazarsan alırsın cevabını isine bak zoruna gidiyosa don diger sayfalarda dua dileNe munasebet cicim size cevap yazmadim konu sahibine cevap yazdim. Takdir edersiniz ki konumuz siz degilsiniz!
bana cvp yazarsan alırsın cevabını isine bak zoruna gidiyosa don diger sayfalarda dua dile
yuru git isine yaa yeni yetmeHmm sen kendi capinda cevabimi aldigimi dusunuyorsun yani. Enteresan. Tabi bu capina bagli!!! Benim zoruma giden birsey yok da belli ki senin cok zoruna gitmis.
Derdim başlıkta yazdığım gibi. Sevgilimle önümüzdeki yaz evlenmeyi düşünüyoruz ama ben bunu aileme nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum. Uzun süredir birlikteyiz, annemin de 3 4 aydır bu ilişkiden haberi var. Yakın bi zamanda söz nişan gibi bir sey yapmak istiyoruz ama ben henüz aileme bunu soyleyemedim. Biraz çekiniyorum çünkü babamın karşı çıkacağını düşünüyorum (eğitim durumumuz denk degil diye). Bana bi fikir verir misiniz?
Size cevap yazmamış mesajı size degil hayırdır niye uzerinize alındınız???bana cvp yazarsan alırsın cevabını isine bak zoruna gidiyosa don diger sayfalarda dua dile
yuru git isine yaa yeni yetme
Ay cok teşekkür ederim gerçekten. Kariyer yatıştırmak için evlenmiyoruz sözünüze de kesinlikle katılıyorum. Onu cok seviyorum ama bazen boyle cevreden aldığım tepkiler bi hayli korkutuyor beni. Sevgilimden şüphe ettigimden degil de böyle laflar yüzünden kompleks yapacak aramız bozulacak diyeDusunce yapiniz cok guzel bence de evlilikte bunlarin onemi yok kariyer yaristirmak icin evlenmiyoruz sonucta. O konularda kim ne derse desin hiiic onemsemeyin. Mutlumusunuz, huzurlumusunuz, seviliyormusunuz gerisi hikaye. Ailesine duskun demissiniz o biraz sorun olabilir sadece. Mutluluklar diliyorum size. Ne istedigini ne bekledigini bilerek evlenmek cok onemli bunu da sizde gorebiliyorum. Umarim cok mutlu olursunuz.
Kız limoncu yine yaptın yapacağınıhayırdır cicim zoruna mı gitti
Kariyer yarıştıran taraf genellikle kadınlar olmadığı için bu bizim bakış açımızla sorun olarak görülmeyebilir ancak erkekler belli bir süre sonra kariyer yarıştırıyor. Medeni şekilde kendi içinde sorununu çözen ya da bunu aşmış erkekleri tenzih ederim tabiki. Ancak yüzdeye vurursak bence %80 yarıştırıyordur. Şu an okuyosun zaten gelirin yok 2 3 sene normal bi maaşla çalışırsın sonra yükselmeye başladıkça sorunlarda boy gösterebilir. İyi düşünüp taşınmak lazım bu işlerde. Bir ömür mutlu olmak için evleniyoruz, sonra ben onu seviyodum ama mesleğimi kaldıramadı boşanıyoruz demek çok koyar insana.Ay cok teşekkür ederim gerçekten. Kariyer yatıştırmak için evlenmiyoruz sözünüze de kesinlikle katılıyorum. Onu cok seviyorum ama bazen boyle cevreden aldığım tepkiler bi hayli korkutuyor beni. Sevgilimden şüphe ettigimden degil de böyle laflar yüzünden kompleks yapacak aramız bozulacak diye. Desteğiniz cok iyi geldi
Derdim başlıkta yazdığım gibi. Sevgilimle önümüzdeki yaz evlenmeyi düşünüyoruz ama ben bunu aileme nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum. Uzun süredir birlikteyiz, annemin de 3 4 aydır bu ilişkiden haberi var. Yakın bi zamanda söz nişan gibi bir sey yapmak istiyoruz ama ben henüz aileme bunu soyleyemedim. Biraz çekiniyorum çünkü babamın karşı çıkacağını düşünüyorum (eğitim durumumuz denk degil diye). Bana bi fikir verir misiniz?
Tanınmamak için söyleyemem ama evet iyi bir bölümde okuyorum.
Dışardan olaylara bakan biri olsam evet ben de bizi uygun bulmazdım ilk basta. Ama hayatımda tanıdığım en iyi insan o diyebilirim. Uzun yıllardır birlikteyiz iyi kötü her anımda yanımda oldu. Bana cok fazla değer veriyor. Eli cok açık asla hic biseyden kısmaz. Cok seviyorum ve guveniyorum ona. Hala buluşacağımz zamanlar heyecanlanarak gidiyorum yanınaonun da beni cok sevdiğini biliyorum. Tek kötü yanı ailesine biraz fazla düşkün, kk dan okuduğum kadarıyla da bu beni biraz korkutuyor
Ben de isterdim o cok daha iyi yerlerde olsun kariyer yapsın falan. Su anki işi biraz yorucu da zaten. Ama o böyle tercih etti. Hic bi is yapmıyor para kazanmıyor olsaydı evlenmeyi düşünmezdim ama bu şartlarda cok sevdigim biriyle sadece üniversiteye gitmedi diye birlikte olmamazlık yapmam.
Ailem de umarım bunu anlayabilirler. Tesekkur ederim yorumunz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?