Evlenmek istediğinizi ailenize nasıl söylediniz?

Ben kendim babama söyledim, onu odama davet ettim kahve ikram ettim ve tek anlattım ozaman lar eşimde bende üni deydik, babam açık olmama teşekkür etti veee mutlu son

anneme söyledim ilk. evlenme teklifi aldım seni tanıştırmak istiyorum dedim. ben tanışmak istemiyorum dedi. peki ozaman ben teklifi kabul ettim. şimdi tanışmazsan nişanda tanışırsınız demistim o hafta sonu tanıştılar. sonra babama söylemiş 7 senelik evliyim

şahsen ben okulumu bitirmiş, işlerimi oturtmuştum haliyle direk eşimle evlenmeye karar verdiğimizi söylemiştim. Zaten ilişkimizi de biliyorlardı. Okulunuzun bitmesine ne kadar var? Belki babanız daha çok bu yüzden karşı çıkabilir, okul bitmeden, mesleğinizi elinize almadan evlenmenizi istemeyebilir. Annenize söyleyin, o zaten babanıza söyler.

Ayrıca yaşınız 28, küçük değilsiniz kendi kararlarınızı almak için, koca kadınsınız, çekinmeyin bence.

Anne biliyordu zaten eşimle sevgili olduğumuzu. Eşim evlenme teklif ettiği zaman ertesi gün babamla baş başa kalıp kendim söylemiştim :) ilk çok şok oldu ama 10 15 dk sonra normale dönüp gelsinler tanışalım demişti. Bence babanıza direkt kendiniz söyleyin derim.

Bu isler zor ya..ben de daha soyleyemedim
Annemin tepkisinden daha cok cekiniyorum ben.Ama once anneyle konusmak sanki dhaa iyi olur .Genelde cunku anneler bu isleri yapar yurutur.sonucta en son babalar duyar

Baba ben koca istiyom ver beni ver dedim:) şaka maka ben direk söyledim

Eşimle 10. Yılımizdaydık. Aileler arada dostane görüşüyordu. Böyle bir görüşme günü eşimle balkondan içeri girdığimizde nişan ve düğün arasının bir aydan az olacağını öğrendik.
"Biraz daha bekleyelim, yaz gelsin; son bahar iyidir." demeye kalmadan bir sonraki ay sonuna düğün salonunda bulduk kendimizi.

Size tavsiyem açık ve net güvenli bir duruşla söyleyin. Bol şans.

Valla ben bisey demedim. Ortada bisey yokken Annem gitmis babama demiski "kizin evlenmek istiyor" bende bozmaym annemi bari dedim, evlendim Hersey benim dısımda gelisti yani.

Kariyer olarak eşit veya üstün olması önemli bence. Büyük konuşmayayım ama hayatımda biri olursa en az benim kadar kariyeri olsun. Tabi bir de aileleein denkliği. İlla ki bir yerden sonra o fark çıkıyor ya da onun ezikliğini iyi bir insan olsa bile hissediyorsunn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…