- 15 Temmuz 2016
- 8.572
- 14.389
- 248
Asla kabul etme.ya ben de şaşırdım acaba normal olan istememek mi diye düşünmeye başladım, benim ocakta abim evlendi eşinin çeyiz taksitlerini bile abim şimdi ödüyor kyk borcunu vs herşeyi eşi çalışmıyor altın da taktık ve düğünde takılanlar vs hepsi dahil eşinin bunları görüp sonra karşımdaki bana altın isteme düğün altınları ile de borç öderiz diyince moralim bozuluyor.
Benden mutlaka küçüksündür.
Eşimle evlenirken bir aracı vardı sattırmadım bende para ve altın vardı herşeyi yaptım.
Fakat esim iki üni mezunu, dili var, mesleği var, borcu yok.
Ayrıca evlenirken istesem aracını sattırırdım çok ısrar etti ama gerek yok bende var dedim.
Evlendim gayet rahat mutluyum.
Takılarımızla ve eşimin para getirecek bir birikimi vardı. Bunlari sattık. Arabamızı satıp yeniledik sonra da 0 araç aldık.
Yani evliligimiz ve kendi konforumuz için şimdi de bir eve girmek istiyoruz.
Sen neden evliliğin ve geleceğin için adım atacağın altınları beyefendinin seni hiç alakadar etmez borçları için harcayacaksin.
Bak gör bu tipler borçları bitsin tekrar borç yapar.
Ömrü billah borç ödersin.
Ailesine desin borcumu ödeyin evlenicem neden sen gibi masum hiç birseyden haberi olmayan insanamı kalmış borcunu ödemek.
Hiç o güzel canını sıkma.
Bırak onu borçları ile kabul edecek eşya ve altın istemeyecek. Birini bulursa gitsin evlensin.
Sakın kendini ateşe atma.
Ayrıca kanunen altınların %75 senin.