Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederim zaten ben kendime güzellik, eğitim, kariyer konularında güveniyorum ama ne yazıkki partner konusunda çok şanslı olamadım hiç bu kişi için de herkes çok iyi dedi ilk elektrik alamasam da görüştüm bazı davranışları etkiledi beni, hoşuma gitti. Ama sonradan hep evlilikten ve maddiyattan bahsetti ve en son da altın isteme demeye kadar geldi. Dediğinize katılıyorum zaten bana şunu şunu al demem sonuçta bişeyler takmak gerekir bunu bilmeyen biri değil.Anlattığınız kadarıyla sevgiliniz bana hiç tekin gelmedi. Yorumlarınızdan belli, kaliteli bir insansınız. Neden bir kusurunuz varmış gibi hiçbir şey istemeden evleneceksiniz?
Zaten altın istiyorum denmez, erkek tarafı kendi gücü ölçüsünde setini bileziğini yapar. Önceden pazarlığa oturarak altın isteme demek çok ucuz bir muhabbet.
Bir de erkeklerin kadınların parasına karışmasına hep uyuz olmuşumdur. Kendim kazanıp harcıyorum, birikimimi de yapabildiğim kadar yapıyorum sana mi soracağım para biriktirip biriktirmeyeceğimi? Önce maddi olarak kendini evliliğe hazırlasın sonra gelip niyetini konuşsun.
Boş tenekeden farksız şu an benim gözümde. Evlenmek için beklemeyin, hiç evlenmeyin.
aslında onun ailesinin de yapması lazım her şeyleriyle ilgileniyor tüm masrafları karşılıyor, abisinin düğününde herşeyi babası yapmış durum böyleylen benden sıfır masrafla evlenmemi beklemesi ne mantık anlamıyorum cidden. Yani geleneksel bir aile gayet ama altına gelince masafa gelince birden modern oluyor beyefendi.Aynen dediğiniz gibi.
Hani gördüm gördüm de bu kadar düşmüşünü görmedim.
Bence pantalonun yakışmadıği erkeklerden...
Ne günlere kaldık valla.
Bizde karı koca ama çocuklarımıza ev alalımda gelecek gelin rahat etsin ev araba derdine düşmesin diye şimdiden birikim yapıyoruz. Evladımla gelinim iyi yaşasın diye.
Ve benim oğlum daha 1 yaşında.
Biz enayiyiz galiba baksana beyimiz bı kizi sömürmek için elinden geleni ardına koymuyor.
bir kısmı evet ev borcu o sorun değil zaten diğer kısmı çok net değil. Ama ne olursa olsun evlilik için parası yok beraber yapalım herşeyi diyor altın da isteme diyor.Alt metinleri boşver,açıksözlü, açıkgözlü dediğim dedik ayaklarına yatıyor ,biletini kes çekme bunu...ne borcu yapmış ev mi almış bekar adam,ne işlere girdi böyle...saçmalık
Evlilikten once edinilen evden hak talep edilemiyor bunu biliyorsunuz ama borcunu odetecek size diger borclari gibi.Yakanizi ne kadar erken kurtarirsaniz o kadar iyi.Kapilmayin ne olur su adamaçalışman azım diyor zaten sürekli borcun bir kısmı ev borcu ve çok normal bunda sıkıntı yok bir kısmı ne borcu bilmiyorum ev araba alma konusunda sıkıntı yaşamayız aylak biri değil ama masrafsız evlenmek istemesi bana para harcamak istememesi can sıkıcı oldu
Bana aşık sandım diğer kriterleri kıstım ama zamanla anladımBen sizi kariyerli maasi yuksek biriyle evlenmek istediğinizi sizin icin ekonomi cok onemli olduğunuzu soylemsitiniz baska açtığınız bir konuda
Bu adam sizi asagiya cekecek bariz
Bu sizin beklentinize hic uymuyor
Bunu neden düşündünüz acaba
şöyle düşünüyor; arabayı satıp eski borcu kapatacak ( bu da sorun arabasız işe bile gidemeyiz ) , eşyaları vs birlikte ödeyeceğiz düğün ucuz altın yok oldu bitti..
bu da sizin standartinizin cok cok altindaBana aşık sandım diğer kriterleri kıstım ama zamanla anladım
Ben sorun ederim ailesine para vermesiniDediğim gibi herşey para değil. Ben mutfağımi evlenirken ikinci el aldım. Benim burda sorun ettiğim konu: ortada bir sürü borç var ama yatırım yok. Ailesine yardım ediyor (burda genel olarak sıkıntı yok), ama hem düğün konusunda hem genel olarak sizden kısacak. Büyük ihtimalle evlendikten sonra da ailesine para verir, sizden kısarken. Buna tamam diyorsanız okay. Ama bence daha dort aylık bir ilişki için fazla fedakarlık yapmaya hazırsınız
Size borçlarını hemen bitir diyen adamcık, dağ gibi borçlarına rağmen evlenmek için acele ediyor.yok ben yardım teklifi beklemedim ama çabuk bitir demesine bozuldum
Ben14senelik kocama dükkan alacaz evi satmadan alalım bilezikleri ver dedi vermem dedim susturun,siz dört aylık adama para vermeye hazırsınız nasıl bu kadar guvendiniz pes,sakın kendi birikiminizi evlenmeden vermeyin,alır harcar kaçar aklınızı başınıza alın,hep kadınlar para yerdi şimdi erkekler başlamışinanın ben altınları da verirdim hiç sorun değil ama bana sormuyor ki onlarla ilgili de planı var. Ben demeyi düşündüm ilk arabayı satma ben para vereyim demeyi ama sonra anladım buna değmez.