Evlenmeli miyim, evlenmemeli miyim?

kadinistemezse

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2015
1.395
1.244
83
Selam arkadaşlar!

Ben daha önce bir evlilik yaptım ve boşandım. Şimdi bir erkek arkadaşım var ve evlenmeyi düşünüyoruz. Ancak önemli bir sorun var ki erkek arkadaşım en ufak şeye küsüyor, konuşmuyor. Bunun en önemli sebebi benim. Çünkü haklı da olsam hep ben peşinden gider, özür dilerdim. Şu anda pek yapmıyorum ama bir kere huy edindi. O küstüğü zaman kendimi çok kötü hissediyorum. Bir de şu anda benim evimde kalıyor. Yani birlikte yaşıyoruz. Siz bu duruma ne dersiniz bilmiyorum ama bence çok yararı oluyor. Evlenmeden önce her şeyini huyunu suyunu görmüş oluyorsunuz aynı evde yaşayarak. Yani ilk evlilikten sonra yoğurdu üfleyerek yiyorum mecburen. Neyse dolayısıyla aynı evde olduğumuz için küsmeleri beni mahvediyor, psikolojim bozuluyor ve "Hayır ben bununla kesinlikle evlenemem" diyorum. O nasıl dayanıyor küs kalmaya anlamıyorum. Bu konuyu kendisiyle çok konuştum, annesine de söyledim annesi de bana hak verdi oğluyla konuştu ama yine yapıyor. Bu çok ciddi sıkıntı yaratıyor. Düzeleceğini sanmıyorum. Çok kararsızım bu yüzden evlilik konusunda..Siz olsanız ne yapardınız?

Küsme konusunu bilemiyorum ancak her küstüğünde peşine düşmeyin bence.
Belki zamanla anlar. Küsmekte gönül almakta karşılıklı.
Aynı evde yaşayabilirsiniz tabii ancak sizin adınıza endişe duydum.
Birbirinizi daha yakından tanıyor olabilirsiniz ancak erkekler bu tarz olaylara yabancı. Ne kadar ben modernim, anlayışlıyım vs dese de zaman zaman istemedikleri bir şey olduğunda içlerinden farklı biri çıkabiliyor. Hani evlenecekseniz iyi ölçün tartın ancak ayrılığa karar verecekseniz de inşallah erkek arkadaşınız daha önce aynı evde yaşadığınız için sorun çıkarmaz.

Ayrılmak istediğimde sorun çıkaracağını sanmıyorum. Şaka gibi ama ayrılmak istediğimde de "Peki, öyle mi" deyip çekip gidiyor.. Yani yine küsüyor.

Hayatta en sinir olduğum insan tipidir zırt pırt küsen her şeye alınan ıyk
Aynen bu yüzden her günüm korkuyla geçiyor. Bugün bişeye küsecek mi diye. Ya da biraz suratını asık görsem bişey yaptım da ona mı küstü diyorum artık kafayı sıyırıcam

Sürekli küsen bi erkek.... Naz bile yapamazsınız ki ona nasıl bi hayat olacak bilemiyorum hayırlısı olsun

ömür törpüsü değmez.vur kıçına tekmeyi

Ayrılmak istediğimde sorun çıkaracağını sanmıyorum. Şaka gibi ama ayrılmak istediğimde de "Peki, öyle mi" deyip çekip gidiyor.. Yani yine küsüyor.
Yani o da bir tuhafmış. Hiç karşılaşmadım daha evvel ayrılalım deyince hemen peki diyen bir adamla.
Ki bir çok ilişkim oldu.
Bence farklı sorunlarınız da olabilir.
Normal gelmiyor sevgilinizin davranışları.
İyi düşünün.

Zaten 1 kere canınız yanmış. Artık kimseye eyvallahınız olmaması lazım. Niye katlanıyorsunuz kaprislerine. Çok seviyorumun arkasına sığınmayın. Evliliği aşkı daha önce tatmışsınız. Aşkın hayattaki en ulvi duygu olmadığınıda tecrübe etmişsiniz. Eee sebep?

çocukça bi ilgi bekliyor gibi:)
ne bileyim küsmek filan çok çocukça ve bence şirin yahu
gidin gönlünü alın ne olacak

Sürekli küsen bi erkek.... Naz bile yapamazsınız ki ona nasıl bi hayat olacak bilemiyorum hayırlısı olsun
Zaten hiç naz yapamıyorum. Benim naz yapacagımı anlayınca hemen karsı atak yapıyor ve küsüyor.
Sebep; yalnızım... Kimsem yok. Aile de...

çocukça bi ilgi bekliyor gibi:)
ne bileyim küsmek filan çok çocukça ve bence şirin yahu
gidin gönlünü alın ne olacak
Ben özür dilemekten, gönül almaktan gocunmam ama bu haftada 2 kez olunca artık yoruyor ve sıkıyor. En kötüsü soğutuyor. Çünkü bir bayan olarak ben de ilgi isterim ben ne zaman ilgi görücem ?

Zaten ikinciye evleniyorsunuz ömrünüzün geri kalan kısmındada bu adamın bu huyuyla uğraşmak istiyorsanız siz bilirsiniz.

Zaten hiç naz yapamıyorum. Benim naz yapacagımı anlayınca hemen karsı atak yapıyor ve küsüyor.

Sebep; yalnızım... Kimsem yok. Aile de...
işte tamda bu yüzden o adamı bırakmalısınız. Aileniz yok yalnızsınız. Sizi küsmeleriyle sürekli bir başına bırakan bu adam mı hayatınızdaki boşluğu dolduracak. Madem ona sığındınız onunda size kucak açması lazım. Kapris yaparak ergen tripleri atarak sadece ilişkiyi yıpratıyor sevgiliniz.

Ben özür dilemekten, gönül almaktan gocunmam ama bu haftada 2 kez olunca artık yoruyor ve sıkıyor. En kötüsü soğutuyor. Çünkü bir bayan olarak ben de ilgi isterim ben ne zaman ilgi görücem ?
doğru , bence de ilgi her zaman karşılıklı olmalı.
bir gün siz onun gönlünü alırken bir gün o sizin gönlünüzü almalı ki ilişki yürüsün

Eşyalarını topla kapının önüne bırak.
Şimdi ben sana küstüm. Artık çocuk eylemek istemediğimin farkına vardım diye not yaz üzerine
Sonra keyfine bak. alışmış kudurmuştan beterdir istesen de düzeltemezsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…