Evlenmeli miyim, evlenmemeli miyim?

evlenmek istiyorsa kapıya koyun tavrınız net olsun.ders alır geri dönerse sizindir yoksa zaten degmez
Hiç bir zaman geri dönmez. Ben gönlünü almadığım sürece. "Sen demek ki beni istemiyorsun ki bunu yapıyorsun niye döneyim ki" diyor. Düşüncesi bu...

Hiç bir zaman geri dönmez. Ben gönlünü almadığım sürece. "Sen demek ki beni istemiyorsun ki bunu yapıyorsun niye döneyim ki" diyor. Düşüncesi bu...

nedir sizdeki bu ezik psikolojisi? yani ne desek boş.bu adam olmazsa başka biri size aynı şeyleri yaşatacak.hata sizde.evlenmeye de fazlasıyla odaklanmışsınız.şimdi bile bu konuya aştığınıza pişmanlık duyuyorsunuz.siz kendinize deger vermezseniz kimse vermez.adam sizi çok iyi çözmüş dibine kadar kullanıyor

Siz yanlış anladınız galiba. Ben onun vereceği tepkiyi yazıyorum sadece. Yani "o böyle bir insan" demek istiyorum. Ezik olsam buraya bu konuyu açmaz, evlenir ve çekerdim kendisini. Bir karar verme aşamasında olduğum için zaten buradan fikir almaya çalışıyorum.

Daha varlıklı demeyelim ama tek başıma çok rahat üstesinden geliyorum maddiyatın. Gelirim daha iyi. Ama ne ilgisi olabilir ki?
adam pasifse sizin aktifliğinizi kullanıyor olabilir... adamın bu kadar çabuk sizi hemen silebileceğini bile bile de lades yapmamanızı hatta aldatılmadan şutlamanızı öneririm

Bu erkekler kadinlardan cok kusup naz yapiyor heleki karşisindaki onu idare ediyorsa bakiyor benim kusmelerime kadin ilgili, adam huyuna devam eder heleki kaybetme korkusuda yoksa eger tepkini kararli olşunu gostermesen bu degismez eger seni gercekten seviyosan anlar seni yoksa cok üzulceksin hep senmi onu idare edip pesine düşeceksin iyi dusün insan boyle cok yipranir yani

Evet, yıprandım ve soğudum zaten..

Tabi ki evlenme, buraya konu açmaya bile gerek yok.

İnsan niçin evlenir? Kendine bir hayat arkadaşı olsun diye değil mi? Bu adamda (çocuktan mı demek lazım acaba) sana herhangi bir arkadaş ya da destek olacak bir kapasite yok.

Tam tersi hayatı sana zehir etmeye çalışıyor.

Evlenmek zorunda değilsin, unutma.

Ailem yok, yalnızım demişsin ama inan yalnızlık bile bu çocukla evlenmenden daha iyi.

Hem dünyada bir bu erkek mi kaldı yahu? Belki başka biri ile tanışırsın, tam koca olacak biridir, olgundur, seni mutlu eder. Neden bu çocuğa takıldın kaldın?

Bu huyunu bırakmazsan daha fazla devam edemeyiz bu ilişkiye diyip kestir at! Bak bakalım napıyo düzelirse ve kalırsa senindir.. Giderse zaten hiç senin olmamıştır

Ayrılmak istediğimde sorun çıkaracağını sanmıyorum. Şaka gibi ama ayrılmak istediğimde de "Peki, öyle mi" deyip çekip gidiyor.. Yani yine küsüyor.
eee sen de hala onu besleyip kendini üzmeye devam mı ediyosun.Öyle adamla iş yürümez ,boşuna gençliğini aptal çocuksu bir adam için heba etmek.Zırt pırt küsen çözüm üretmeyen erkeklere uyuz oluyorum

Benim eski eşim de böyleydi. Haftalarca konuşmaz,hazırladığım yemeği yemez,eve gelmez. Küsme huyu azaldı ama nefret etmiştim o huyundan. Ama çok zor sakın evlenmeyin derim. Küsmek,nazlanmak kadına yakışır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…