- 11 Ağustos 2011
- 5.846
- 3.396
- 373
- Konu Sahibi kadinistemezse
-
siz adamdan daha varlıklı olabilir misiniz?Ayrılmak istediğimde sorun çıkaracağını sanmıyorum. Şaka gibi ama ayrılmak istediğimde de "Peki, öyle mi" deyip çekip gidiyor.. Yani yine küsüyor.
Daha varlıklı demeyelim ama tek başıma çok rahat üstesinden geliyorum maddiyatın. Gelirim daha iyi. Ama ne ilgisi olabilir ki?siz adamdan daha varlıklı olabilir misiniz?
Hiç bir zaman geri dönmez. Ben gönlünü almadığım sürece. "Sen demek ki beni istemiyorsun ki bunu yapıyorsun niye döneyim ki" diyor. Düşüncesi bu...evlenmek istiyorsa kapıya koyun tavrınız net olsun.ders alır geri dönerse sizindir yoksa zaten degmez
Hiç bir zaman geri dönmez. Ben gönlünü almadığım sürece. "Sen demek ki beni istemiyorsun ki bunu yapıyorsun niye döneyim ki" diyor. Düşüncesi bu...
Siz yanlış anladınız galiba. Ben onun vereceği tepkiyi yazıyorum sadece. Yani "o böyle bir insan" demek istiyorum. Ezik olsam buraya bu konuyu açmaz, evlenir ve çekerdim kendisini. Bir karar verme aşamasında olduğum için zaten buradan fikir almaya çalışıyorum.nedir sizdeki bu ezik psikolojisi? yani ne desek boş.bu adam olmazsa başka biri size aynı şeyleri yaşatacak.hata sizde.evlenmeye de fazlasıyla odaklanmışsınız.şimdi bile bu konuya aştığınıza pişmanlık duyuyorsunuz.siz kendinize deger vermezseniz kimse vermez.adam sizi çok iyi çözmüş dibine kadar kullanıyor
adam pasifse sizin aktifliğinizi kullanıyor olabilir... adamın bu kadar çabuk sizi hemen silebileceğini bile bile de lades yapmamanızı hatta aldatılmadan şutlamanızı öneririmDaha varlıklı demeyelim ama tek başıma çok rahat üstesinden geliyorum maddiyatın. Gelirim daha iyi. Ama ne ilgisi olabilir ki?
Evet, yıprandım ve soğudum zaten..Bu erkekler kadinlardan cok kusup naz yapiyor heleki karşisindaki onu idare ediyorsa bakiyor benim kusmelerime kadin ilgili, adam huyuna devam eder heleki kaybetme korkusuda yoksa eger tepkini kararli olşunu gostermesen bu degismez eger seni gercekten seviyosan anlar seni yoksa cok üzulceksin hep senmi onu idare edip pesine düşeceksin iyi dusün insan boyle cok yipranir yani
Bu huyunu bırakmazsan daha fazla devam edemeyiz bu ilişkiye diyip kestir at! Bak bakalım napıyo düzelirse ve kalırsa senindir.. Giderse zaten hiç senin olmamıştırSelam arkadaşlar!
Ben daha önce bir evlilik yaptım ve boşandım. Şimdi bir erkek arkadaşım var ve evlenmeyi düşünüyoruz. Ancak önemli bir sorun var ki erkek arkadaşım en ufak şeye küsüyor, konuşmuyor. Bunun en önemli sebebi benim. Çünkü haklı da olsam hep ben peşinden gider, özür dilerdim. Şu anda pek yapmıyorum ama bir kere huy edindi. O küstüğü zaman kendimi çok kötü hissediyorum. Bir de şu anda benim evimde kalıyor. Yani birlikte yaşıyoruz. Siz bu duruma ne dersiniz bilmiyorum ama bence çok yararı oluyor. Evlenmeden önce her şeyini huyunu suyunu görmüş oluyorsunuz aynı evde yaşayarak. Yani ilk evlilikten sonra yoğurdu üfleyerek yiyorum mecburen. Neyse dolayısıyla aynı evde olduğumuz için küsmeleri beni mahvediyor, psikolojim bozuluyor ve "Hayır ben bununla kesinlikle evlenemem" diyorum. O nasıl dayanıyor küs kalmaya anlamıyorum. Bu konuyu kendisiyle çok konuştum, annesine de söyledim annesi de bana hak verdi oğluyla konuştu ama yine yapıyor. Bu çok ciddi sıkıntı yaratıyor. Düzeleceğini sanmıyorum. Çok kararsızım bu yüzden evlilik konusunda..Siz olsanız ne yapardınız?
eee sen de hala onu besleyip kendini üzmeye devam mı ediyosun.Öyle adamla iş yürümez ,boşuna gençliğini aptal çocuksu bir adam için heba etmek.Zırt pırt küsen çözüm üretmeyen erkeklere uyuz oluyorumAyrılmak istediğimde sorun çıkaracağını sanmıyorum. Şaka gibi ama ayrılmak istediğimde de "Peki, öyle mi" deyip çekip gidiyor.. Yani yine küsüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?