Evlenmeli miyim, evlenmemeli miyim?

burası benim evim de, küsüyosan bu evde sana yer yok. koy kapının önüne çoluk çocuıklamı uğraşıpdurcan

Canim benim esimde qyni en ufak seye kuser artik sinirlerimi hakkaten bozuyor ben de ogretmenim resti cektim dun hazirana kadar duzekmezsem pilimi pirtimi toplayip gidecem tayin istiycem dedim bu hemen ben boyleyim biraz anla bundan sonra bir saat bana sure ver hemen gulemiyorum duzelemiyorum falan demeye basladi

Tam da bunu yapardım.
Bekar kalmak bunu çekmekten bin kat iyidir..
Ömür törpüsü gibi adam

Küsen erkekten babamdan dolayı fersah fersah uzaklaşırım, arkama bakmadan kaçarım. size de tavsiyem budur.

Naz yapan, kavgayı küserek uzatan bir taraf ille de olacaksa bunun kadın olması gerek diğer türlü nazlı erkek çekilmiyor. 5 yaşındaki çocukla mı muhatapsın, ağzından burnundan ego akan bir erkekle mi şaşırıp kalıyorsun erkek sana küsünce.

Babam anneme yeni evliyken küsüp 6 ay konuşmamış ve şu an 30 yıllık evliler en ufak olayda en az bir aydan başlar evde konuşulmama gerginliği. doğal olarak bana da yansır ki çocukken bu konu yüzünden çok ağlamışlığım vardır artık fazla takmıyorum. ayrıca küslüğü yzatabilen erkeğin de sevgisine şahsen pek inanmıyorum. insanın içi içini yer konuşmadan duramaz sevdiği birine küsken.

Umarım ya erkek arkadaşınız değişir ya da sizin için en hayırlısı olur.

Daha once bir evlilik gectoyse basinizdan, evliligin zor bir insanla ne kadar cekilmez oldugunu biliyorsunuzdur.

Beraberde yasiyorsaniz zaten karar vermesi zor olmasa gerek.

Ben başta evlenmeden başka bir erkekle aynı evde yaşamazdım. Ama bence bu adam da düzelmez.

burcu yengeç galiba? eğer öyleyse bunlar böyle yapacak bişey yok küsküs çiçekleri,narinzadeler

Ortada yoğurt kalmamış ki üfleyerek yiyesiniz !. Zaten beraber yaşıyorsunuz. Bir kağıda imza atmak kalmış.Prosedür gereği. Okadar yani.

Benim esimde sevgiliyken ayniydi cok ufak şeylere takilir sinirlenirdi. Bizde bir süre ayni evde kaldik. Her defasinda peşinden giden ben oluyordum. Fakat evlendikten sonra değişti. Cok anlayisli oldu. Nasil degistin bu kadar dedigimde evlenince sana daha bir baska bakmayi ogrendim dedi:) erkekler evlendiklerinde degisebiliyorlar daha olgun olmaya basliyorlar. Tabi kavun değil bu koklayip da anlayalim fakat denemeye değer bence

Bu kusme huyundan daha simdiden bikmis gibisin bir omur boyu cekebilecekmisin?
Insan nazi cekmek zor. Cocuk degil ki surekli avutasin. Yeri geliyor cocuk bile biktiriyor surekli gonlunu almaya calismaktan.
Enerjini yer bitirir. Sabir isi bu.

Ohh ayni evde de yasa. Biraz rahat yasamayin be kardesim

Detaya girmek istemiyorum
Ben olsam "Hayır ben bununla kesinlikle evlenemem" diyorsam içimden, o sözü uygulardım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…