Evlenmeli miyim, evlenmemeli miyim?

Evet, çok iyi anladınız. Zaten yalnızım böyle yaparak iyice yalnızlaştırıyor beni. Ha hayatımda, ha değil çok da farketmiyor. Bu yuzden evlilik konusunda kararsız kaldım. Değmeyecek bişey için sorumluluk almak istemiyorum.

Aslında çok güzel bir tepki olur.

Bence böyle biriyle evlenmektense yalnızlık daha iyidir. Sadece kendi derdinizle meşgul olursunuz. Canınız istediği gibi yaşarsınız.
2. evlilik olacağı için acelenizi anlıyorum(bende öyleydim. Çok şükür hüsrana uğramadım)

neden evlilik, bir kere evlemmissiniz işte,

Adınıza sevindim. Çocuk istiyorum ben. Bu yüzden evlenmek istiyorum aslında yoksa bana kalsa hiç imzaya gerek yok.

Adınıza sevindim. Çocuk istiyorum ben. Bu yüzden evlenmek istiyorum aslında yoksa bana kalsa hiç imzaya gerek yok.
Aile olma isteğinizi anlıyorum. Gerçekten iyi anlıyorum. Benimde var ama yok bir ailem vardı.
Kendi evim kendi ailem, kendi düzenim diye çok uğraştım. Bir kere bozulunca bir daha aile yanında da tutunamadım. Ancak bir çocuk için iyi aile olmak gerekir.
Çocuk olduğunda daha gergin(uykusuzluk, lohusalık, bebek bakımı, ev işi,yetişememe) olacak ve daha çok ilgi bekleyeceksiniz. Ve adam size yine küsecek.
O zaman ne olacak mutsuz bir ailede bir çocuk büyümek zorunda kalacak. Buna değer mi?

Evlenince iyice vurdumduymaz olacak bence. Sevgiliyken sevgi pıtırcığı olanlar bile düğünden sonra ilgisizleşti diye dert yanıyor. Sizinki şimdiden böyle. Yaşınız çok mu geç? Çocuk için niye acele ediyorsunuz?

33 yaşındayım. Ama sadece yaş meselesi değil ki. Bundan sonra karşıma biri çıkar mı? Çıkarsa evlenmek ister mi? İsterse huyu suyu nasıl ben ister miyim? İstersek çocuk ister mi? Yani bir sürü aşama var ve o zamana kadar heralde artık kaç yaşında olurum bilmiyorum. Ben hep bunları dusunuyorum

Doğru tabi. Bunları hep düşünmek gerek

Sizde ona küsün , barışmaya uğraşmayın .
Şımarmış siz üstüne gittikçe nasıl olsa barışmaya çalışacağınızı üzüldüğünüzü biliyor.
Abuk sabuk bi nedenle sizinle küstüğünde sizde konuşmayın hatta ayrılmayı düşündüğünüzü söyleyin .
Bakalım o zaman ne yapacak .
Gerçekten seviyorsa zaten düzelir ve hatasını anlar .

Yani bu soruların cevaplarını keşke bilebilsek. Kısmet bu işler. Umutsuz olmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…