evlenmem gerek ama nasıl ?

Hahahahah, çok tatlısın canım. Yaş kaç, meslek ne? Sen söyle ben listemi bir yoklayayım? :)))

Bu evliliğine bağlı, evlendiğin kişiye bağlı. Ben evlenince daha özgür oldum. Ailem öyle çok baskıcı bir aile değildi. Ama gece dışarı çıkamazdım mesela. Şimdi eşimle doya doya geziyoruz.

Bekarken gece otursam babam laf yapardı. Klasik baba işte, gece yatmak bilmez sabah kalkmak bilmez derdi. Şimdi sabaha kadar oturuyorum, açıyorum müziğimi. İstediğim zaman istediğimi yapıyorum. Yemek saati bile yok evimizde.

Relax biriyle evlenirsen, evlilik rahatlık bence. Eşim hiç karışmaz bana... Hee yine çalış, yine paranı kazan. Evlenince çalışıp yine ayaklarının üstünde durabilirsin...

Ama dediğim gibi sırf kurtulayım baskıdan diye bir hödükle evlenilmez. Eş seçimi çok önemli bu noktada...

En bağımsız evlilik en özgür evlilik bile bağımlılık taşır canım
Bende baba faktöründen dolayı hemen evlenmek istemiştim ama yağmurdan kaçarken doluya da yakalanabilir insan çok dikkat etmek lazım... Hakkında hayırlısı olsun canım Dalga geçenlere ver ağzının payını

Ben hep derdim 25 yasından önce evlenmem diye evlilik kelimesinden nefret ederdim
Herkes kimle evleneceksin merakla bekliyoruz derlerdi, dalga gecen coktu
Karsıma nisanlım cıktı beni evlenmeye ikna etti, onda huzuru buldum
Evlenmek bana ne kadar uzakken simdi bir o kadar yakın oldu
Umudunu kaybetme, insallah birisi cıkar gönlüne göre.

Hahahahah, çok tatlısın canım. Yaş kaç, meslek ne? Sen söyle ben listemi bir yoklayayım? :)))

Yaaa çok teşekkür ederim, burada sistalık edebiyatı kastığım arkadaşlar görsün de utansın!!!!!!111!

W, 20<X<25, student

Özgür Mumcu havasında biri olsa çok sevinirim.

İyi çalışmalar.

Evlilik onemli bisey sebeplerin var evlenmek icin ama evlenince bunlarin gercekleaecegini bilmiyosun bu yuzden yanlis yapma deeim bekle zamani gelince evlenirsin

evet hanımlar gerçekten inanasım gelmiyor o da istersen boşanana kadar görüşmylm deyip acındırdı kendini tabi...yok tel ım kapalı olurmuş gıbı laflarla ama ben de içimden bi ss inanma diyor

Evlenince kimsenin başı göğe ermiyo.

Kısotlanıyosan buna sen izin veriyosun demektir. Evlenince kocan daha çok kısıtlayacak ozamanda kafanı duvara vurup neyaptım diye ağlarsın

Kendinize değer verdiğiniz zaman mutlu olucaksiniz evlenerek değil. Unutmayın beteri beteri vardır. evlendiğinizde bu günleri mumla arama ihtimalini unutmamak gerekir

ayrı eve çıkmak hele de tr şartlarında sence ne kadar gerçekci
valla sizi bilmem ben ve benim gibiler evlenmeden ayrı eve çıkamıyor

Doğru düzgün bir şey okuyup iş sahibi olsaydın zaten çıkardın. Bağımsızlığın tek yolu eve çıkmak da değil c

Şimdi niyet önemli tabi, önce evrene olumlu sinyaller yollamak lazım. Kocayı zihnimizde imajine ediyoruz, sonra bir kağıda resmini çiziyoruz.

Yok ya hu şaka yaptım şaka! Az sokağa çıkın, kursa vs. yazılın, bir iki erkekle tanışın bari. Oturarak aşkı bulamazsın, ne aşkı ya pardon koca bulamazsın. Ye dua et sev gibi kitaplar da bir şey kazandırmaz emin ol. Önce evden çık gerisi gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…